Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Darrera sessió plenària ordinària de l'Ajuntament d'Abrera del 25 de maig de 2023

PLE MUNICIPAL

26/5/2023

Torna a escoltar el Ple Municipal Ordinari de l'Ajuntament d'Abrera d'aquest dijous 25 de maig a la nostra programació "A la carta"


Aquest dijous 25 de març, a partir de le 19 hores, s'ha celebrat una sessió ordinària del Ple Municipal de l'Ajuntament d'Abrera, la darrera del mandat 2019-2023. Com sempre, la retransmissió del ple s'ha pogut seguir en directe a través de Ràdio Abrera en el 107.9 de la FM, per Internet a www.radioabrera.cat i a través de l'aplicació gratuïta de Ràdio Abrera per a dispositius mòbils. Si us el vau perdre o voleu tornar a sentir-lo, ho podeu fer fent clic aquí i a l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina.

 

A continuació repassem els punts debatuts a la sessió:

En primer lloc es van aprovar per unanimitat les actes de les sessions anteriors, l’ordinària de data 30-03-2023 i l’extraordinària de data 02-05-2023. 

Tot seguit es van aprovar també per unanimitat, les bases generals reguladores del Campionat de Frontó per Parelles d’Abrera i l’adhesió a la Red de Entidades Locales para la Agenda 2030.

I una modificació puntual de la plantilla de personal funcionari de l’exercici 2023, per canviar de denominació un lloc vacant, que passarà a denominar-se tècnic/a d’obres i projectes, es va aprovar amb un total de 13 vots a favor de l’equip de govern municipal, 11 dels regidors i regidores del PSC i 2 d’Esquerra Republicana, i 4 abstencions, les dels 3 representants d’Alternativa d’Abrera i la de la regidora de Ciutadans. El regidor d’Abrera en Comú va excusar la seva assistència.

A l’apartat de control, es va donar compte dels informes trimestrals i de morositat del primer trimestre de 2023, així com de la relació de decrets i dels acords de les Juntes de Govern dels mesos de març i abril.

  

Com sempre, la sessió ordinària del Ple Municipal de l'Ajuntament d'Abrera la vam retransmetre en directe per Ràdio Abrera, a través del 107.9 de la FM, a www.radioabrera.cat i a través de la nostra aplicació gratuïta de Ràdio Abrera per a dispositius mòbils. Podeu recuperar el podcast de la sessió íntegra a la nostra programació "A la carta" a la web i a l'app.

 

Durant els propers dies, als Serveis Informatius de Ràdio Abrera tractarem amb més detall els punts debatuts aquest dijous 25 de maig al ple municipal ordinari de l'Ajuntament d'Abrera. Podeu accedir al podcast de totes les sessions plenàries fent clic aquí.

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00