Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Atenció! Obertes les inscripcions als cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística

EDUCACIÓ

21/2/2023

Des de l'Oficina de Català d'Abrera s'obre el termini d’inscripció per a nous cursos de nivell superior del Consorci per la Normalització Lingüística en el nostre municipi


A Abrera ja s'ha obert les inscripcions per a nou cursos de català de nivell superior (C2) del Consorci per la Normalització Lingüística que s’impartiran a Abrera pròximament. Aquest dimarts 21 de febrer s'han obert les inscripcions pel torn general. Amb el certificat de coneixements de català de nivell superior (C2), l'alumnat serà capaç de comprendre textos orals i escrits complexos i podrà expressar-se oralment i per escrit amb naturalitat, fluïdesa i precisió en les situacions complexes de l'àmbit públic, acadèmic i professional, tot emprant un repertori lingüístic ampli sobre temes abstractes o tècnics i mostrant una bona capacitat d'adaptar el missatge a les necessitats de l'auditori i a la finalitat del discurs.

Des de l’Ajuntament d’Abrera s'aposta per la formació dels veïns i veïnes, i els anima a apuntar-se als cursos de català que s'impartiran properament a Abrera!

 

Trobareu tota la informació a l’Oficina de Català d’Abrera (Hotel d’Entitats), al correu electrònic abrera@cpnl.cat i al telèfon T.634 757 200. També podeu consultar a les xarxes socials Facebook i Instagram: @ocdabrera La inscripció per als cursos de català es farà en línia a través de la pàgina www.cpnl.cat/inscripcio/ o presencialment a l'Oficina de Català d'Abrera (telèfon T.634 757 200).  

 

Cursos de català Nivell superior, C2


Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00