Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • INFORMACIÓ DE SERVEI

INFORMACIÓ SERVEIS

19/12/2022

A causa dels treballs de millora de la xarxa d'abastament d'aigua al carrer de La Florida, des d'aquest dilluns 19 de desembre la circulació de vehicles queda afectada de forma provisional


A causa dels treballs de millora de la xarxa d'abastament d'aigua al carrer de La Florida, al nucli urbà, des d'aquest dilluns 19 de desembre la circulació de vehicles queda afectada de forma provisional. L'accés al barri és pel mateix carrer de La Florida, mentre que la sortida s'ha de realitzar pel carrer de l'Era i el carrer Major.

 

Informació de servei - Barri de La Florida 19.12.22

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera es prega a les veïnes i veïns que es vegin afectats/des disculpin les molèsties que es puguin ocasionar. Aquesta actuació s'emmarca en el pla de millora i conservació del barri de La Florida del nostre municipi.

 

Rep els avisos al teu mòbil

Per rebre els avisos de l'Ajuntament d'Abrera directament al teu mòbil o tauleta, només us heu de descarregar l'aplicació gratuïta "Connecta't a Abrera". A banda de les notificacions també podreu consultar informació d'interès com ara notícies, ofertes d'ocupació pública o l'agenda d'activitats d'Abrera. Està disponible per a sistemes Android i IOS. D'altra banda podeu rebre totes les notícies i activitats de l'Ajuntament d'Abrera directament al vostre correu electrònic al butlletí digital setmanal. Us podeu subscriure fent clic aquí. I també podeu consultar aquests avisos així com notícies i informacions d'interès d'Abrera a través de les xarxes socials del Departament de Comunicació de l'Ajuntament d'Abrera: a Twitter @AbreraInforma i a l'Instagram @abrerainfo.  

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00