Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Ple Extraordinari Ajuntament Abrera 24-10-22

PLE MUNICIPAL

25/10/2022

Torna a escoltar el Ple Municipal Extraordinari de l'Ajuntament d'Abrera d'aquest dilluns 24 d'octubre a la nostra programació "A la carta"


Aquest dilluns 24 d'octubre, a partir de le 19 hores, s'ha celebrat una sessió extraordinària del Ple Municipal de l'Ajuntament d'Abrera, de manera presencial. Com sempre, la retransmissió del ple s'ha pogut seguir en directe a través de Ràdio Abrera en el 107.9 de la FM, per Internet a www.radioabrera.cat i a través de l'aplicació gratuïta de Ràdio Abrera per a dispositius mòbils. Si us el vau perdre o voleu tornar a sentir-lo, ho podeu fer fent clic aquí i a l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina. L’ordre del dia de la sessió comptava amb dos punts, i va excusar la seva assistència la regidora del grup municipal d'Esquerra Republicana Sara Roca.

 

En primer lloc, es va aprovar l’expedient relatiu al contracte administratiu de serveis de gestió i atenció als usuaris de la Deixalleria Municipal amb un pressupost base de licitació de 184.157 i un valor estimat del contracte de 315.656 euros. Aquest punt va comptar amb 12  vots a favor dels regidors i regidores dels grups del govern municipal, 11 del PSC i el regidor d'Esquerra present a la sessió, 1 abstenció de la regidora del grup municipal de Ciutadans, i 3 vots en contra, 2 del grup d'Alternativa d'Abrera i 1 d'Abrera en Comú.

 

La mateixa votació es va repetir al segon punt, que va ser l’aprovació provisional de la modificació de les ordenances fiscals reguladores dels tributs municipals per a l’exercici de 2023. S’han fet modificacions a les següents ordenances fiscals: núm. 2 reguladora de l’impost sobre béns immobles, núm. 4 reguladora de l'impost sobre vehicles de tracció mecànica, núm. 5 reguladora de l'impost sobre l'increment de valor dels terrenys de naturalesa urbana, núm. 6 reguladora de l'impost sobre construccions, instal·lacions i obres, núm. 8 reguladora de la taxa per expedició de documents administratius, núm. 9 reguladora de la taxa per la prestació dels serveis d’ensenyaments especials en establiments municipals, núm. 13 reguladora de la taxa per a la utilització especial i privativa, temporal o permanent de béns de domini públic i la prestació de serveis municipals i núm. 19 reguladora de la taxa per la prestació de serveis esportius.

 

Com sempre, la sessió extraordinària del Ple Municipal de l'Ajuntament d'Abrera la vam retransmetre en directe per Ràdio Abrera, a través del 107.9 de la FM, a www.radioabrera.cat i a través de la nostra aplicació gratuïta de Ràdio Abrera per a dispositius mòbils. Podeu recuperar el podcast de la sessió íntegra a la nostra programació "A la carta" a la web i a l'app. Durant els propers dies, als Serveis Informatius de Ràdio Abrera tractarem amb més detall els punts debatuts aquest dilluns 24 d'octubre al ple municipal extraordinari de l'Ajuntament d'Abrera. Podeu accedir al podcast de totes les sessions plenàries fent clic aquí.

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00