Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Oficines de Promoció Econòmica, Mercat Municipal d'Abrera.
 • Servei Públic de Consum d'Abrera a les dependècies de Promoció Econòmica (2)
 • Activem els ajuts dels "Plans Locals d'Ocupació" per a les empreses d’Abrera que contractin persones en situació d’atur

  + 1

 • Activem els ajuts dels "Plans Locals d'Ocupació" per a les empreses d’Abrera que contractin persones en situació d’atur

PROMOCIÓ ECONÒMICA

16/8/2022

Des del servei de Promoció Econòmica d’Abrera s'ha posat en marxa el programa de “Plans Locals d’Ocupació”, adreçats a persones aturades i empreses d’Abrera


Aquestes subvencions tenen com a objectiu ajudar a les empreses que decideixin donar feina a persones aturades, subvencionant-los part del cost empresarial de contractar una persona. Des del Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Abrera volem així incentivar les contractacions.

 

Aquestes subvencions tenen com a objectiu ajudar a les empreses que decideixin donar feina a persones aturades, subvencionant-los part del cost empresarial de contractar una persona i incentivar les contractacions

Les persones que es contractin a través d’aquest nou pla hauran d’estar en situació d’atur, apuntades al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), constant-hi com a demandants actives de feina, i donades d’alta a la Borsa de Treball de l’Ajuntament. Pel que fa al tipus de contracte, hauran de ser de durada indefinida i a temps complet. A més, els contractes hauran d’incloure la clàusula següent: “El present contracte està finançat en tot/part amb càrrec a l’ajut atorgat en el marc dels Plans Locals d'Ocupació 2022 de la Diputació de Barcelona, d’acord amb el corresponent règim”. La subvenció màxima per persona beneficiària serà de 3.000€.

 

El termini per a la presentació de sol·licituds resta obert fins el dissabte 1 d’octubre de 2022 inclòs. I el període per presentar la justificació serà com a màxim el 2 de novembre de 2022.

 

Activem els ajuts dels

 

Beneficiaris de l'ajut i requisits

Poden ser persones beneficiàries d’aquestes subvencions:

 • Les persones físiques o jurídiques legalment constituïdes, inscrites en el registre corresponent i amb una plantilla no superior a 50 persones treballadores.

Pel que fa als requisits indispensables dels contractats:

 • Han d’estar en situació prèvia d’atur, inscrites com a demandants d’ocupació al Servei d’Ocupació de Catalunya, i no cotitzar a cap dels règims de la Seguretat Social. S’haurà d’acreditar mitjançant el document en vigor d’inscripció al SOC i l’informe de la vida laboral emès per la Tresoreria General de la Seguretat Social.
 • No han d’haver treballat a l’empresa en els darrers 6 mesos. S’haurà d’acreditar mitjançant l’informe de la vida laboral.

Apuntar també que les ofertes de treball es publicaran preferiblement al Servei d’Ocupació Local de l'Ajuntament d'Abrera, tot i que seran les empreses les responsables de decidir els processos selectius més adequats a les seves necessitats.

 

Activem els ajuts dels

 

Pagament de la subvenció i contacte

El 100% de l’import de la subvenció concedida s’abonarà a partir del tancament del període d’execució, 31/12/2022, un cop es comprovem la correcta justificació de la subvenció.

Si esteu interessats/des a beneficiar-vos d’aquestes subvencions, podeu contactar directament amb el Departament de Promoció Econòmica d'Abrera, a través del correu electrònic: promocioeconomica@abrera.cat o trucant al telèfon T.93 770 01 02, en horari d’atenció al públic, de dilluns a divendres de 9 a 14 h, i dimecres de 16.30 a 19h.

  

Oficines de Promoció Econòmica, Mercat Municipal d'Abrera.

 

 

Us informem de tota l'actualitat. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00