Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Mercat Municipal
 • Formació '20 Coses que els autònoms han de saber i ningú els hi explica'
 • Curs operaris/es d'alimentació

  + 2

 • Curs Instagram inicial per a comerços
 • Curs de preparació de les proves d'ACTIC II

PROMOCIÓ ECONÒMICA

21/6/2022

El Departament de Promoció Econòmica rep un any més el certificat ISO, que certifica la qualitat dels serveis de formació i del servei local d'ocupació 


El Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Abrera ha rebut un any més el certificat de qualitat de la norma ISO 9001:2015 per part de l’empresa TÜV NORD Certification. Es tracta d’una auditoria anual que el Departament de Promoció Econòmica porta fent des de l’any 2003 per certificar la qualitat dels serveis de formació i del servei local d'ocupació, que oferim a la ciutadania. Aquesta auditoria ens permet valorar el compromís en la gestió del servei i la satisfacció dels nostres usuaris, tot aplicant processos de millora continuadaAquest any es va realitzar el passat dijous 16 de juny i properament rebrem la certificació corresponent a l’any 2022.

 

Objectius de l'auditoria

 

Els objectius de l’auditoria es resumeixen en els següents quatre punts:

 • Establir la conformitat del sistema de gestió de l’organització amb els requisits de la norma amb la finalitat d’aconseguir o mantenir la certificació a través d’una entitat certificadora independent i acreditada.
 • Determinar la capacitat del sistema de gestió de l’organització per a assegurar que compleix amb els requisits legals, reglamentaris i contractuals aplicables.
 • La determinació de l’eficàcia del sistema de gestió de l’organització per a assegurar que té expectatives raonables en relació amb l’acompliment dels seus objectius.
 • Finalment, la identificació de les possibilitats de millora del sistema de gestió també pot formar part de l’auditoria i es considera simplement com una millora i no constitueix un assessorament o consell en relació amb el sistema de gestió. 

 

Continuem apostant per la formació de la nostra ciutadania

 

Des del Departament de Promoció Econòmica treballem amb l'objectiu d'oferir un ampli ventall de cursos de diferents especialitats que recullin els interessos de les persones aturades del nostre municipi. La regidora de Promoció Econòmica, Guadalupe Marcos, destaca que "el mercat laboral requereix una preparació constant i, és per això, que des del Departament de Promoció Econòmica plantegem aquestes formacions. La nostra feina és aconseguir que tothom que s'adreci al nostre servei pugui trobar un lloc de treball i, amb aquest objectiu, any rere any, programem formacions en funció d'aquelles peticions que el mercat laboral ens demanda i, tot i que tenim algunes que repetim perquè el nivell d'inserció al món laboral és alt. Animo tothom a consultar les formacions que oferim i s'inscriguin en aquelles que s'adeqüin al seu perfil professional".

 

Des de l'Ajuntament programem formacions en funció d'aquelles peticions que ens demanda el mercat laboral i el nivell d'inserció és alt. Animem tothom a consultar les formacions que oferim i a inscriure's en aquelles que s'adeqüin al seu perfil profesional

A continuació us donem tots els detalls de les formacions que començaran properament i també podeu consultar el calendari dels cursos que tenim previst impartir durant aquest any 2022 a Abrera. Preneu nota i inscriviu-vos! 

 

 '20 COSES QUE ELS AUTÒNOMS HAN DE SABER I NINGÚ ELS HI EXPLICA'

 

Els dilluns 13 i 20, i els dimecres 15 i 22 de juny, s'imparteix en format online, la formació '20 Coses que els autònoms han de saber i ningú els hi explica'. L'objectiu de l'acció formativa és donar eines i tècniques útils als i a les alumnes que vulguin dedicar la seva activitat laboral com a autònoms i autònomes. 

 

Formació '20 Coses que els autònoms han de saber i ningú els hi explica'

 

OPERARIS/ES D'ALIMENTACIÓ

 

Fins al divendres 8 de juliol, s'imparteix al Centre Polivalent (pl. Rebato, 1), el curs d'operaris i operàries d'alimentació, en format presencial. L'horari serà del 8 al 23 de juny, de 9 h a 14 h, i del 27 de juny al 8 de juliol els i les alumnes realitzaran pràctiques de 6.30 h a 12.30 h.

 

La realització del curs quedarà condicionada al nombre d'inscripcions. 

 

Curs operaris/es d'alimentació

 

INSTAGRAM INICIAL PER A COMERÇOS

 

Pensat per potenciar la comunicació dels comerços locals des dels recursos que ofereix la xarxa social d'Instagram, aquest curs presencial es realitzarà els dimarts 5, 12 i 19 de juliol; i els dijous 7 i 14 de juliol, en horari de 14.30 h a 16.30 h, a les Aules de Promoció Econòmica. 

 

Curs Instagram incial per a comerços 

 

CURS DE PREPARACIÓ PROVES ACTIC II

 

Fins al dimecres 22 de juny, impartim la formació de preparació de les proves d'ACTIC II (Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació de nivell 2), en format presencial a les Aules de Promoció Econòmica, en horari de dilluns, dimecres i divendres de 16 h a 18.30 h.

 

En total el curs constarà de 25 hores d'aprenentatge per a preparar les proves de competències de l'ACTIC II.

 

Curs de preparació de les proves d'ACTIC II 

 

 Consulteu el calendari dels cursos que tenim previst iniciar al nostre municipi durant l'any 2022. Properament us concretarem les dates d'inici de cadascuna de les formacions. Preneu nota i inscriviu-vos!

 

JULIOL

 • Curs de Conducció de carretons de 5 dies

 

SETEMBRE

 • Curs de Vetllador/a escolar de 40 hores

 

OCTUBRE

 • Curs d'Auxiliar de magatzem de 200 hores
 • Curs d'Excel de 20 hores

 

NOVEMBRE

 • Curs de Conducció de carretons de 5 dies
 • Curs de Manipulació d'aliments de 4 hores

 

Des del departament de Promoció Econòmica treballem amb l'objectiu d'oferir un ampli ventall de cursos de diferents especialitats que recullin els interessos de les persones aturades del nostre municipi i que facilitin la seva inserció laboral  

Més informació i inscripcions

Per formalitzar les inscripcions, podeu adreçar-vos directament al Departament de Promoció Econòmica en el nostre horari d’atenció a la ciutadania, de dilluns a divendres de 9 h a 14 h i dimecres 16.30 h a 19 h, a través dels següents canals:

 • Presencialment a la primera planta del Mercat Municipal (C. de Martorell, 20)
 • Trucant al T. 93 770 01 02  
 • Per correu electrònic a promocioeconomica@abrera.cat  

 

 

Us informem de tota l'actualitat. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00