Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Premi Delta Narrativa 2017
 • Participa en el V Concurs de Relats "Imagina Abrera"!
 • T'agrada escriure? Participa en el V Concurs de Relats "Imagina Abrera"!

  + 1

 • Participa en el V Concurs de Relats "Imagina Abrera"!

PATRIMONI CULTURAL

25/3/2022

Fins dimecres 20 d'abril es podran presentar treballs per participar al V Concurs de Relats "Imagina Abrera" organitzat dins les propostes per celebrar Sant Jordi


Fes volar la teva imaginació i participa en el V Concurs de Relats "Imagina Abrera", un concurs d'imaginació i escriptura creativa. Podeu escriure els vostres relats fantàstics i optar a un magnífic lot de llibres. Des de l'Ajuntament d'Abrera s'organitza, un any més, el V Concurs de Relats "Imagina Abrera", amb la col·laboració de la Papeleria Abrera. El termini de presentació de relats finalitzarà el dimecres 20 d'abril (inclòs). 

 

La regidora de Patrimoni Cultural i Memòria Històrica a l'Ajuntament d'Abrera, Arantxa Galofré ha explicat en declaracions a Ràdio Abrera, que l'objectiu del concurs, “com en ocasions anteriors, és el d’incentivar i reconèixer la creació literària i artística de la gent del municipi d’Abrera així com facilitar la difusió de les seves obres".

 

Galofré, també ha explicat que "aquest concurs de relats 'Imagina Abrera' es va convocar per primer cop l’any 2017 i ja sota aquest títol.  Per tant, estem parlant d’un certamen avalat per les quatre edicions anteriors. Així doncs, des de la Regidoria de Patrimoni Cultural i Memòria Històrica, creiem que és molt important seguir fent aquestes iniciatives, perquè volem continuar promocionant i realitzant esdeveniment populars que fomentin la participació ciutadana dels veïns i veïnes de la localitat. Perquè som conscients que la vila d’Abrera necessita una programació d’activitats de caire literari per tal de fomentar l’escriptura i la literatura. Perquè aquestes accions ens ajuden a enriquir el patrimoni cultural del municipi. I perquè el concurs és una iniciativa que dinamitza culturalment la Diada de Sant Jordi".

 

Podeu escoltar l'Entrevista del Dia de Ràdio Abrera sobre el V Concurs de Relats Imagina Abrera, a la part inferior d'aquesta pàgina o fent clic aquí.

 

El termini de presentació de relats finalitzarà el dimecres 20 d'abril (inclòs)

Participar-hi és súper senzill! Pren nota:

 • Només heu de consultar les bases del concurs a la part inferior d'aquesta pàgina o fent clic aquí.
 • Cada autor o autora haurà de presentar un sol relat. La temàtica serà lliure, però hi haurà d’aparèixer Abrera partint de la imaginació de cada participant. Els relats s’hauran d’escriure en llengua catalana o castellana, hauran de ser inèdits inclosa la seva publicació a Internet, i no podran haver estat premiats en cap altre concurs ni en cap edició anterior d’aquest certamen. 
 • Els relats s'hauran d'enviar a l'adreça de correu electrònic del Departament de Cultura (cultura@abrera.cat) amb dos arxius adjunts: en el primer arxiu s’enviarà el relat signat amb pseudònim i en el segon, s’inclourà una fitxa amb el títol del relat, el pseudònim, el nom complet de l’autor/a, la data de naixement, la direcció postal, el correu electrònic i el telèfon de contacte.
 • El jurat el formaran professionals vinculats al món de la literatura i a Abrera i valorarà aspectes com l’originalitat, la riquesa de lèxic i d’expressions i la seva referència a la vila d’Abrera. Pel que fa als premis, es premiaran els tres millors relats que consistiran en un lot de llibres valorat en 150 euros (el 1r premi), 100 euros (el 2n premi) i 50 euros el tercer. 
 • Els relats s'hauran d'enviar a l'adreça de correu electrònic del Departament de Cultura (cultura@abrera.cat) amb dos arxius adjunts: en el primer arxiu s’enviarà el relat signat amb pseudònim i en el segon, s’inclourà una fitxa amb el títol del relat, el pseudònim, el nom complet de l’autor/a, la data de naixement, la direcció postal, el correu electrònic i el telèfon de contacte.
 • Recordem! El termini de presentació de relats, serà del dimarts 22 de març al dimecres 20 d'abril (ambdós inclosos). 

Podeu optar a un magnífic lot de llibres. El lliurament de premis tindrà lloc el dissabte 23 d’abril durant els actes de celebració de la Diada de Sant Jordi. Recordem, el termini de presentació d’obres al V Concurs de Relats Imagina Abrera romandrà obert fins al dimecres 20 d’abril inclòs.  

 

El lliurament de premis tindrà lloc el dissabte 23 d’abril durant els actes de celebració de la Diada de Sant Jordi. Recordem, el termini de presentació d’obres al V Concurs de Relats Imagina Abrera romandrà obert fins al dimecres 20 d’abril inclòs.

   

T'agrada escriure? Participa en el V Concurs de Relats

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00