Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • agenda
 • Nit de monòleg amb Valeria Ros amb Mature
 • Cartell Tió Nadal Solidari 22-12-21

  + 8

 • Pista de Gel a Abrera 2021
 • XI Concurs d'Aparadors de Nadal
 • Cartell Concert Sant Esteve Coral Contrapunt 26-12-21
 • Valeria Ros - Mature
 • Activitats Biblioteca Josep Roca i Bros Desembre 2021 - Taller hotel d'insectes
 • Activitats desembre 2021 Servei de Joventut - Taler de DJ 01
 • Activitats desembre 2021 Servei de Joventut - Taller de DJ 02
 • Cartell Pastorets La Xarxa 19-12-21

AGENDA

17/12/2021

Voleu saber què podeu fer els propers dies a Abrera? Consulteu les activitats programades durant la setmana del divendres 17 al divendres 24 de desembre


La pista de gel i la inauguració de la Carpa Diverespai del Parc de Nadal al parc de Can Morral, el Tió Solidari, tallers per a adults i infants a la nostra biblioteca, l'actuació de la monologuista Valeria Ros, el Festival Nadalenc de les Juventudes Rocieras d'Abrera, actuacions de la Coral Contrapunt, i Els Pastorets organtizats per La Xarxa són algunes de les activitats que tindran lloc durant els proper dies a Abrera. 

Gaudiu de totes les propostes que hem programat, les quals durem a terme amb totes les mesures de prevenció de la Covid-19. Podeu fer la vostra reserva prèvia d'entrades i inscripcions a través d'aquesta pàgina web, als enllaços que trobareu a continuació, o també de manera presencial a l'inici de cada activitat. Consulteu l'oferta d'activitats programades a Abrera i no us perdeu cap ni una! 

 

Divendres 17 de desembre

Nadal a la biblioteca! Taller infantil de targetes sorpresa
 

Divendres 17 de desembre a les 17h, a la sala d’actes de la planta baixa durem a terme un Taller de manualitats de Nadal infantil a càrrec de Judit Escudero Vilà, per aprendre a realitzar tarjetes sorpresa. Aquest taller comptarà amb un màxim de 15 assistents.

 

Per  a puntar-vos i demanar més informació podeu adreçar-vos directament a la Biblioteca Josep Roca i Bros d'Abrera (c. de Federico García Lorca, 17) en l'horari següent: tardes de dilluns a divendres de 16 h a 20.30 h i matins de dimarts, dijous i dissabtes de 10 a 13.30 h. O a través dels següents canals: 

 • Per correu electrònic: biblio@abrera.cat
 • Per telèfon: 93 770 08 81
 • Per les xarxes socials de la biblioteca i l'Ajuntament

 

                                                                                           Activitats Biblioteca Josep Roca i Bros Desembre 2021 - Taller Nadal infantil.png

 

Monòleg: Valeria Ros presenta el seu espectacle "Mature"

 
Valeria Ros, una de les cares més conegudes de l'estand-up femení, arriba a Abrera el divendres 17 de desembre a les 22.30 h per presentar a la Sala Municipal el seu espectacle de comèdia "Mature". Una reflexió sobre els aspectes que han marcat la vida a l'artista i que ens convida a descobrir el que implica ser dona, còmica i "milf"(denominada així per ella mateixa) en plena expansió del moviment feminista.

 

La pandèmia se li ha complicat més del compte a Valeria Ros. El segon dia de confinament es va assabentar que estava embarassada del seu ex i aquí és quan va germinar la llavor de “Mature”, el nom del seu espectacle de comèdia que podrem gaudir el proper divendres 17 de desembre a partir de les 22.30h a la Sala Municipal d'Abrera.

 

Es tracta d'un espectacle no recomanat a menors de 16 anys. I poden acollir-se als preus reduïts els majors de 60 anys, menors d’11 a 18 anys, ciutadans en situació d’atur, veïns i veïnes amb disminució o amb carnet de la Biblioteca. 

Entrada General - 4,50 €

Entrada Reduïda - 2,50 €

Menors de 0 a 10 anys - Entrada Lliure 

 • Les entrades per assistir al monòleg "Mature" de Valeria Ros el proper divendres 17 de desembre a partir de les 22.30 h a la Sala Municipal, es poden adquirir fent clic aquí, El mateix divendres dia 17, abans de l'inici de l'espectacle, s'oferirà suport presencial per a l'adquisició online de les entrades. 
 • Podeu escoltar L'Entrevista del Dia de Ràdio Abrera del 10/12/21 amb Valeria Ros fent clic aquí.

 

                                                       Nit de monòleg amb Valeria Ros amb Mature Valeria Ros - Mature.jpg

                                                                                               

Dissabte 18 de desembre

 

Taller d'educació ambiental a la Biblioteca!

 

Dissabte 18 de desembre a les 11.00 h, la sala d’actes de la planta baixa de la Casa de Cultura acollirà un Taller d’educació ambiental: “Abelles i insectes pol·linitzadors -Construcció d’Hotels d’Insectes. Els objectius d'aquesta activitat són:

 • Introduir-se en el món -bastant desconegut- dels invertebrats i dels insectes. 
 • Descobrir els beneficis que ens aporten les abelles i altres insectes (polinització, alimentació humana, control de plagues, etc.) 
 • Conèixer les diferents espècies a qui s'ajuda amb aquesta estructura: abelles solitàries, petites vespes i marietes. 
 • Realitzar una acció pràctica i concreta d'ajut a la fauna i a la natura. 
 • Fer un taller participatiu, en equips, entre grups d'alumnes, famílies, etc. 
 • Incentivar una actitud respectuosa envers la fauna, la natura i el medi ambient. 
 • Construir un Hotel d'Insectes, molt útil pels horts escolars o urbans, ja que augmenta la producció de fruites i verdures, i sobretot, permet la observació molt propera dels insectes que utilitzen l'hotel (totalment inofensius). 

Aquest taller està subvencionats des de la Regidoria de Medi Ambient del nostre Ajuntament. Per  a puntar-vos i demanar més informació podeu adreçar-vos directament a la Biblioteca Josep Roca i Bros d'Abrera (c. de Federico García Lorca, 17) en l'horari següent: tardes de dilluns a divendres de 16 h a 20.30 h i matins de dimarts, dijous i dissabtes de 10 a 13.30 h. O a través dels següents canals: 

 • Per correu electrònic: biblio@abrera.cat
 • Per telèfon: 93 770 08 81
 • Per les xarxes socials de la biblioteca i l'Ajuntament

 

                                       Activitats Biblioteca Josep Roca i Bros Desembre 2021 - Taller hotel d'insectes.png                                                         

 

 

La Coral Contrapunt al Mercat Municipal i als concerts de Sant Esteve i d'Any Nou!

 

Dissabte 18 de desembre a les 12.00 h, la Coral Contrapunt d'Abrera oferirà un petit concert al Mercat Municipal d'Abrera. No us el perdeu!

 

D'altra banda, dimarts 21 de desembre en horari de 10h a 12h i el dimecres 22 de desembre de 16h a 18h al Casal de la Gent Gran es podran obtenir les entrades gratuïtes per als següents concerts:

 • Concert de Sant Esteve de la Coral Contrapunt d’Abrera que tindrà lloc el diumenge 26 de desembre a partir de les 19.00 h a la Sala Municipal d’Abrera.
 • Concert d’Any Nou que es celebrarà el dissabte 1 de gener de 2022 a partir de les 19.00 h a l’auditori del Centre Polivalent del Rebato a càrrec d’Abrera Sardanista, la Coral Contrapunt i la Cobla Vila d'Olesa.
 • Podeu reservar les vostres entrades per al Concert de Sant Esteve de la Coral Contrapunt  fent clic aquí.
 • I podeu escoltar L'Entrevista del Dia de Ràdio Abrera amb el president de la Coral Contrapunt, Antonio Córdoba i el tresorer Miquel Fullerat fent clic aquí.

 

 

Cartell Concert Sant Esteve Coral Contrapunt 26-12-21.jpg

 

Les Juventudes Rocieras d'Abrera celebren el seu Festival Nadalenc!

 

Dissabte 18 de desembre a les 19.00 h, les Juventudes Rocieras d'Abrera celebren el seu tradicional Festival Nadalenc per acomiadar l'any, amb una mostra de diferents coreografies, balls i estils adreçada a totes les famílies de l'entitat. 

 

La Sala Municipal acull el Festival Rociero més esperat. Felicitem les Juventues Rocieras!

 

 

Diumenge 19 de desembre

La Xarxa d'Espectacles d'Abrera presenta Els Pastorets!

 
Diumenge 19 de desembre a les 12.00 h, la Sala Municipal d'Abrera acollirà un espectacle familiar molt típics de les festes nadalenques organtizat per La Xarxa d'Espectacles d'Abrera. La companyia La Roda Produccions presentarà "Els Pastorets, la gran aventura!" 
 

Cartell Pastorets La Xarxa 19-12-21.jpg

 

 

Participeu a la votació popular del XI Concurs d'Aparadors Nadalencs d'Abrera! 

 

Amb l’objectiu de promoure i dinamitzar el comerç local, fent que el Nadal sigui una festa en els establiments del nostre municipi, des de l’Ajuntament d’Abrera organitzem un any més el concurs d’aparadors nadalencs. La temàtica és la festivitat nadalenca. 

 

Les veïnes i veïns d'Abrera poden votar en aquesta pàgina web, fins al diumenge 19 de desembre de 2021 inclós, amb el codi que facilita cada botiga participant entre els seus clients: per participar es requereix l’aportació d’un val de compra en el mateix negoci de com a mínim 5 euros. La totalitat dels vals seran sortejats en un únic lot entre les persones que hagin participat en les votacions del premi popular del XI Concurs d’Aparadors Nadalencs 2021. 

 • Podeu fer la vostra votació pel premi popular de XI Concurs d'Aparadors Nadalencs d'Abrera fent clic aquí 
 • Podeu consultar el llistat de comerços participants fent clic aquí

 

XI Concurs d'Aparadors de Nadal

 

Dimarts 21 de desembre

Nadal a la biblioteca! Conte infantil i familiar 

Dimarts 21 de desembre a les 17h, a la sala d'actes A-B-C de la planta baixa de la Casa de Cultura tindrà lloc el Conte infantil i familiar: El tió al país dels contes a càrrec de la Companyia Vivim del cuentu, adreçat a infants a partir dels 3 anys. Per  apuntar-vos i demanar més informació podeu adreçar-vos directament a la Biblioteca Josep Roca i Bros d'Abrera (c. de Federico García Lorca, 17) en l'horari següent: tardes de dilluns a divendres de 16 h a 20.30 h i matins de dimarts, dijous i dissabtes de 10 a 13.30 h. O a través dels següents canals: 
 • Per correu electrònic: biblio@abrera.cat
 • Per telèfon: 93 770 08 81
 • Per les xarxes socials de la biblioteca i l'Ajuntament

 

 

                                                                                          Activitats Biblioteca Josep Roca i Bros Desembre 2021 - Conte infantil Vivim del cuentu.png

 

Inscriviu-vos al Taller de Dj del Casal de Joves! 

 

 

Dimarts 21 de desembre, de 18.00 h a 20.00 h al Casal de Joves organitzem un Taller de Dj! Vols adquirir un equip de Dj i punxar música però no saps per on començar? T'agradaria aprendre a fer Scratch? En aquest taller aprendrem els conceptes bàsics i els diferents tipus d'equips i materials que qualsevol Dj necessita per donar les seves primeres passes. Si ja en saps.. vine a mostrar-nos les teves habilitats! 

 

                                                            Activitats desembre 2021 Servei de Joventut - Taler de DJ 01.pngActivitats desembre 2021 Servei de Joventut - Taller de DJ 02.png

 

 

L'AAVV de La Florida celebra el Nadal amb un brindis popular

 

Dimarts 21 de desembre a partir de les 18.00 h l’Associació de Veïns i Veïnes de La Florida celebrarà un brindis nadalenc a la plaça de les Escoles Velles.

 

 

Dimecres 22 de desembre 

Parcipeu al Tió de Nadal solidari!

 

Un any més, petits i grans gaudirem del Tió de Nadal Solidari el dimecres 22 de desembre a la plaça de Pau Casals de les 16 h a les 19.30 h.

Des de la Regidoria d'Infància organitzem aquesta activitat amb la col·laboració de Creu Roja. Hi haurà animació infantil i recollida d’aliments i productes d’higiene pel Banc d’Aliments de Creu Roja.


Cartell Tió Nadal Solidari 22-12-21.jpg

 

 

Veniu a la inauguració de la Carpa Diverespai al parc de Can Morral!

 

La carpa Diverespai s’inaugurarà el proper dimecres 22 de desembre a les 18.30 h al Parc de Can Morral, que tornarà a acollir aquest any un Parc de Nadal innovador, màgic i ple de sorpreses per a la infància de 0 a 12 anys i les seves famílies. Comptarem amb un espai lúdic en una carpa climatitzada de 500 metres quadrats, amb espectacles, quatre tallers diaris, ludoteca, animació infantil, inflables i llits elàstics i molt més.

 

Vine a l’obertura de la Carpa Diverespai! Comptarem amb moltes sorpreses. Us hi esperem! El parc estarà obert al públic del dimecres 22 de desembre de 2021 al diumenge 9 de gener de 2022 en aquests horaris:

 

De dilluns a diumenge, matins d'11.00 a 14.00 h i tardes de 16.00 h a 20.30 h.

 

Dies amb horaris especials

 • Dissabte 25 i diumenge 26 de desembre només obert a la tarda, de 17.30 h a 20.30 h.
 • Dissabte 1 i dijous 6 de gener només obert a la tarda, de 16.00 h a 20.30 h
 • Divendres 24 i divendres 31 de desembre i dimecres 5 de gener només obert al matí, d’11.00 h a 14.00 h

 

El preu de l’activitat és d’1 € per dia i per persona. Els infants menors d’un any i mig estan exempts de pagar-ho.

 

                                                                                                  
Dimecres 23 de desembre

 

El Mercat Municipal celebra un Tió de Nadal! 

 

Dimecres 23 de desembre a les 12.00 h hi haurà animació infantil amb el Tió de Nadal al Mercat Municipal. No us el perdeu!

 

  

Nadal a la biblioteca! Conte infantil i familiar 

Dijous 23 de desembre a les 17h, a la sala d’actes A-B-C de la planta baixa de la Casa de Cultura tindrà lloc el  Conte infantil i familiar: “Muf,Muf, Muf, a càrrec de la companyia ‘El món de la Mon: contes, contes i més contes, adreçat a infants a partir dels 3 anys. Per  a puntar-vos i demanar més informació podeu adreçar-vos directament a la Biblioteca Josep Roca i Bros d'Abrera (c. de Federico García Lorca, 17) en l'horari següent: tardes de dilluns a divendres de 16 h a 20.30 h i matins de dimarts, dijous i dissabtes de 10 a 13.30 h. O a través dels següents canals: 
 • Per correu electrònic: biblio@abrera.cat
 • Per telèfon: 93 770 08 81
 • Per les xarxes socials de la biblioteca i l'Ajuntament
 

 

                                                                                                  Activitats Biblioteca Josep Roca i Bros Desembre 2021 - Conte infantil Muf, Muf, Muf.png

 

 

 Tots els dies: de dilluns a diumenge 

 

El Nadal es viu a Abrera! Gaudim de la Pista de Gel al parc de Can Morral

 

Aquest Nadal, al parc de Can Morral podem gaudir novament d’una Pista de Gel de 25 m x 12 m, que estarà oberta des del dissabte 4 de desembre de 2021 fins al diumenge 9 de gener de 2022. L’obertura de la Pista de Gel serà a les 11.00 h. Comptarem amb l’animació d’un pallasso i jocs gegants de fusta per a tothom d’11.00 h a 13.00 h. Preneu nota dels horaris!

 

Del dissabte 4 al dimecres 22 de desembre:

De dilluns a divendres de 17.00 h a 20.30 h

Caps de setmana d’11.00 h a 20.30 h

 

Del dijous 23 de desembre al diumenge 9 de gener:

De dilluns a divendres d’11.00 h a 14.00 h i de 16.00 h a 20.30 h

Caps de setmana d’11.00 h a 20.30 h

 

Dies Especials

 • Dissabte 25 i diumenge 26 de desembre només obert a la tarda, de 17.30 h a 20.30 h.
 • Dissabte 1 i dijous 6 de gener només obert a la tarda, de 16.00 h a 20.30 h
 • Divendres 24 i divendres 31 de desembre i dimecres 5 de gener només obert al matí, d’11.00 h a 14.00 h

 

El preu és de 2,5 € per 30 minuts (lloguer de patins inclòs). És obligatori portar guants, en cas de no portar-ne de casa, es poden comprar per 1,5 €.

Els més petits i petites poden accedir a la Pista de Gel amb una persona acompanyant, que ha d’abonar 1,5 €, i s’ha de posar un calçat especial que proporcionarem a la pista.

 

Pista de Gel a Abrera 2021

 

 

 

 

 

Més informació:

Podeu estar informats de totes les activitats que s'organitzen a Abrera a través de les Xarxes Socials de l'Ajuntament d'Abrera a Instagram: @abrerainfo, @activatabrera, @casaldejovesabrera.

 

També a L'Agenda de Ràdio Abrera que s'emet dissabtes i diumenges cada hora, des de les 8h fins les 20h després dels Butlletins en Xarxa, i a les 14h després del Resum de la Setmana. Podeu recuperar el podcast fent clic aqui.

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00