Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Associació de Botiguers i Serveis d'Abrera - Fira de Santa Llúcia 2021 - Portada
 • Associació de Botiguers i Serveis d'Abrera - Fira de Santa Llúcia 2021
 • Associació de Botiguers i Serveis d'Abrera - I Concurs de contes de Nadal

  + 4

 • Associació de Botiguers i Serveis d'Abrera - Concurs postals de Nadal
 • Abrera Comerç - Concurs puzzles Nadal
 • Associació de Botiguers i Serveis d'Abrera - Recollida d'articles nadalencs
 • Associació de Botiguers i Serveis d'Abrera - Comerços adherits

ENTITATS/COMERÇ

2/12/2021

L’Associació de Botiguers i Serveis d’Abrera celebra el Nadal amb la Fira de Santa Llúcia, concursos de relats, puzzles i postals i una carpa solidària amb La Palma


Des de l'Ajuntament d'Abrera es dona suport i es col·labora amb les iniciatives programades des de l'Associció de Botiguers i Serveis d'Abrera per celebrar i dinamitzar el Nadal al nostre municipi. Hi ha covocat el I Concurs de contes de Nadal, un concurs de postals nadalenques, un conccurs de puzzles i una recollida solidària de productes nadalencs per La Palma. Tot plegat es vehicula a través dels comerços adherits a l'entitat i culminarà amb la tradicional Fira de Santa Llúcia que tindrà lloc el dissabte 11 i el diumenge 12 de desembre al parc de Can Morral del nostre municipi.

La presidenta de l'Associació de Botiguers i Serveis d'Abrera, Dolors Lirio, destaca que el Nadal "és una època molt entranyable i que es viu molt en família, però també es viu molt al carrer. Està tot decorat, hi ha música, la gent surt, ens agrada fer-nos regals, ens agrada sortir a veure botigues i anar a comprar coses... I crec que nosaltres tenim l'obligació moral de fer aquest suport al poble i a la població , i tenir aquestes decoracions molt presents a les nostres botigues.”  

Lirio també explica que, a través d'aquestes iniciatives nadalenques adreçades a tota la ciutadania d'Abrera, "intentem que la gent ens conegui i sàpiguen que hi som perquè a Abrera tenim de tot". També posa en valor tota la gent que trobem darrera dels mostradors del nostre comerç local, "molt disposada a portar-te el que necessites, aconsellar-te, assessorar-te amb el producte que més s’adapta...no només a vendre´t  si no a que el que t’emportis sigui realment d’utilitat, i això s'ha de valorar".

 

"Intentem que la gent ens conegui i sàpiguen que hi som perquè a Abrera tenim de tot. Posem en valor tota la gent que trobem darrera dels mostradors del nostre comerç local, molt disposada a portar-te el que necessites, no només a vendre´t  si no a que el que t’emportis sigui realment d’utilitat, i això s'ha de valorar"

 

Segons la presidenta de l'associació, "els comerços d’Abrera estem posant moltes facilitats, cada vegada som més els comerços que ens comuniquem a través de whatsapp amb els nostres clients i fins i tot tenim opcions de venta online, i només cal dedicar una mica més de carinyo a intentar conèixer quins comerços tenim a Abrera perquè en tenim molts: jo represento a l’Associació de Botiguers i Serveis d'Abrera però també tenim el Mercat Municipal d'Abrera i el Centre Comercial Montserrat Centre, i entre totes i tots donem un servei molt complert al ciutadà.”  

Per la seva part, la regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Mercats Municipals, Guadalupe Marcos, ha destacat la bona feina que s'està realitzant des de l'Associació de Botiguers i Serveis d'Abrera i ha destacat que des de l'Ajuntament "com no pot ser d'altra manera, continuem donant-los suport, i desitgem que es converteixin en una associació de la qual formin part tots els comerços i serveis del nostre municipi, perquè un comerç unit sempre tindrà més força per tirar endavant nous projectes".

 

"Des de l'Ajuntament continuem donat suport als comerços d'Abrera i els encoratgem a continuar amb la bona feina que estan fent i a formar part de la nostra Associació de Botiguers i Serveis d'Abrera perquè un comerç unit sempre tindrà més força per tirar endavant nous projectes"

 

Marcos també ha enviat aquest missatge adreçat a totes aquelles persones que treballen als comerços abrerencs: "us encoratgem a continuar aquesta feina que millor sabeu fer, que és vendre els vostres productes i serveis, i que aquesta campanya de Nadal sigui extraordinària i serveixi per donar un bon impuls al nostre comerç”

Podeu escoltar L'Entrevista del Dia de Ràdio Abrera amb la regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Mercats Muncipals, Guadalupe Marcos, i amb la presidenta de l'Associació de Botiguers i Serveis d'Abrera, Dolors Lirio, als enllaços que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina.

 

 

Dissabte 11 i diumenge 12 de desembre: Fira de Santa Llúcia d'Abrera

Dissabte 11 i diumenge 12 de desembre us convidem a visitar la Fira de Santa Llúcia d'Abrera i a gaudir d’un dia en família! El mercat nadalenc s’ubicarà al parc de Can Morral, al costat de la pista de gel i podreu gaudir d’actuacions en directe, inflables, regals i de la visita del Para Noel! Es comptarà amb la col·laboració i actuacions de zumba de l'entitat Vive y Baila, del cor de Gospel d'Abrera i del grup d'escriptors i escriptores locals Abrecedaris. 

I podreu gaudir de carpes comercials dels diferents establiments d’Abrera i d’una carpa solidària on els diners que es recaptin aniran destinats a La Palma. Podreu visitar la Fira de Santa Llúcia d'Abrera 2021 en els següents dies i horaris:

 • Dissabte 11 de desembre: d’11:00 h a 14:00 h i de 17:00 h – 20:00 h 
 • Diumentge 12 de desembre: d’11:00 h a 14:00 h.

  

                                                                                                    Associació de Botiguers i Serveis d'Abrera - Fira de Santa Llúcia 2021.jpeg

                                                                       

 

I Concurs de contes de Nadal

L’Associació de Botiguers i Serveis d’Abrera presenta el I Concurs de contes de Nadal que compta amb dues categories:

 • Infantil (menors de 12 anys)
 • General (de 12 anys en endavant)

 

El termini del lliurament s'ha obert el dilluns 15 de novembre i l'últim dia per enviar els treballs és el dissabte 4 de desembre inclós. Es poden lliurar a qualsevol dels establiments que participen en la iniciativa i que podeu consultar al final d'aquesta notícia. Els contes que es presentin han de complir els següents requisits:

 • La temàtica ha de ser nadalenca
 • L'extensió del conte ha de ser d’un màxim d’un foli A4 per una cara
 • La lletra ha de ser tamanya 12 (font Arial o Times New Roman)
 • S’ha d’aplicar l’interlineat de 1,5
 • En el mateix full s’haurà d’adjuntar un pseudònim i un número de telèfon de contacte.

 

El lliurament de premis tindrà lloc el diumenge 12 de desembre en el marc de la Fira de Santa Llúcia d'Abrera que es es podrà visitar al parc de Can Morral. Per més informació, podeu visitar l’Instagram: @botiguersiserveisabrera.

 

                                                                   

                                                                                                     Associació de Botiguers i Serveis d'Abrera - I Concurs de contes de Nadal.jpg

 

 

Concurs de postals de Nadal

El Nadal és època de compartir! Per això, des de l’Associació de Botiguers i Serveis d’Abrera s'ha ideat un altre concurs; el Concurs de postals de Nadal. Per participar-hi només heu de fer la vostra postal de Nadal en format A5, i entregar-la a un establiment col·laborador (trobareu el llistat a la part final d'aquesta notícia). Totes les postals rebudes es vendran a la Carpa Solidària de la Fira Santa Llúcia al parc de Can Morral (entre el dissabte 11 i el diumenge 12 de desembre). L’entrega de premis tindrà lloc el diumenge 12 de desembre a la mateixa fira.

 

                                                                                                     Associació de Botiguers i Serveis d'Abrera - Concurs postals de Nadal.jpg

  

 

Concurs de Puzzles

 

Des de l'Associació de Botiguers i Serveis d'Abrera també han convocat un Concurs de Puzzles de 500 peces que es celebrarà el diumenge 12 de desembre, a partir de les 11.00 hores, al parc de Can Morral, dins la Fira de Santa Llúcia. Hi poden participar persones de totes les edats. Hi ha disponibles un total de 10 places i s'hi pot participar de manera individual o en parella. Les inscripcions s'han de formalitzar a la Llibreria Abrera (Rambla del Torrentet, 12), trucant al T. 93 770 05 73 o enviant un correu electrònic a abrera.papeleria@gmail.com

 

 

               Abrera Comerç - Concurs puzzles Nadal.jpeg 

 

Recollida solidària d'articles de Nadal per la Palma

 

Els comerços i serveis d'Abrera encara han programat una altra acivitat de caràcter benèfic. El Nadal també és una molt bona oportunitat per mostrar, una vegada més, el caràcter solidari de la gent d’Abrera. L’Associació de Botiguers i Serveis d’Abrera proposa als nostres veïns i les nostres veïnes donar els articles nadalencs que ja no fan servir, o manualitats nadalenques, per tal de vendre-les a la Carpa solidaria de la Fira de Santa Llúcia d’Abrera dissabte 11 i dissabte 12 de desembre. Podeu portar els vostres articles nadalencs als establiments col·laboradors (trobareu el llistat a la part final d'aquesta notícia). Tots els diners recaptats en aquesta carpa aniran destinats als afectats i afectades pel volcà de La Palma! 

 

                                                                                                     Associació de Botiguers i Serveis d'Abrera - Recollida d'articles nadalencs.jpg

 

 Establiments col·laboradors de l'Associació de Botiguers i Serveis d'Abrera

 

Associació de Botiguers i Serveis d'Abrera - Comerços adherits.jpg

 

Us convidem a participar en les activitats que s'han preparat des de l’Associació de Botiguers i Serveis d’Abrera en col·laboració amb l'Ajuntament d'Abrera!

  

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00