Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Fem Xarxa, Fem Empresa - Sessió de Networking 22 novembre 2021 a Martorell
 • Convoquem la primera edició dels Premis Relleu de Negocis del Baix Llobregat Nord

PROMOCIÓ ECONÒMICA

22/11/2021

Abrera participa a la jornada de networking dins el projecte "Fem Xarxa, Fem Empresa" adreçada a persones emprenedores i empreses de nova creació del Baix Llobregat Nord


Els vuit ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat, Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires, a través dels nostres departaments de Promoció Econòmica, s'organitza una sessió de networking d’emprenedoria emmarcada en el programa supramunicipal "Fem Xarxa, Fem empresa". Encara esteu a temps de fer la vostra inscripció!

 Per finalitzar la sessió s'efectuarà l'entrega dels primers Premis Relleu de Negocis, que volen reconèixer i premiar la iniciativa emprenedora dels usuaris i usuàries dels centres locals de serveis a les empreses dels municipis del Baix Nord. L'objectiu principal de la jornada de networking d’emprenedoria és l’intercanvi d’experiències i novetats entre persones emprenedores i empreses de nova creació de diferents sectors del Baix Llobregat Nord.

El programa “Fem Xarxa, Fem Empresa”, iniciat al 2014, permet oferir un seguit d’accions, cursos i tallers gratuïts destinats a empreses i emprenedors de la zona nord del Baix Llobregat pensats per potenciar l'esperit emprenedor a la comarca, dinamitzar el teixit empresarial i potenciar i reforçar les capacitats dels empresaris i les empresàries amb sessions de coaching i altres tècniques innovadores.

En aquesta setena edició, a través de “Fem Xarxa, Fem Empresa” impulsem una nova jornada de networking centrada en l’àmbit de l’emprenedoria programada pel proper dilluns 22 de novembre de 10.00 h a 13.30 h al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de Martorell.

 • Les persones emprenedores i empreses interessades a participar d’aquest networking poden realitzar la seva inscripció a través del formulari que trobareu fent clic aquí.

 

L'objectiu principal de la jornada és l’intercanvi d’experiències i novetats entre emprenedors/es  i empreses de nova creació de diferents sectors. La posada en comú d'idees facilita el camí empresarial de la resta generant sinergies entre ells.

 

La jornada comptarà amb la ponència de Mònica Mendoza, reconeguda conferenciant internacional en temes d'estratègia comercial, intel·ligència emocional i vendes. Mónica Mendoza també és docent de l’escola de negocis ESADE, i autora dels llibres: “Lo que no te cuentan en los libros de ventas” i “Píldoras de motivación para comerciales y emprendedores”. A continuació podeu consultar el programa de la jornada:

 • 10.00 h. Recepció participants, cafè i acreditacions
 • 10.30 h. Benvinguda
 • 10.40 h. Presentació Networking
 • 10.50 h. Conferència “Reptes de les empreses avui en dia i la importància de fer networking i tenir una mentalitat col·laborativa”. Ponent: Mónica Mendoza.
 • 11:00 h. Networking: Emprenedoria i empreses de nova creació al Baix Llobregat Nord. Dinamitzat per Mónica Mendoza.
 • 12:50 h. Benvinguda als Premis Relleu de Negocis
 • 13:00 h. Entrega dels Premis Relleu de Negocis
 • 13:15 h. Cloenda de l’acte
 • 13:20 h. Refrigeri

L'objectiu principal de la jornada és l’intercanvi d’experiències i novetats entre emprenedors/es  i empreses de nova creació de diferents sectors. La posada en comú de preguntes i compartir com han afrontat els diferents reptes els participants facilita el camí empresarial de la resta generant sinergies entre ells.

 

Connectant amb persones amb les quals compartim interessos aconseguim beneficis per a la nostra empresa o projecte, i més quan estem donant els nostres primers passos i hem d'optimitzar al màxim els recursos disponibles.

 

Tot i que la figura de l'emprenedor/a d'avui és habitualment la d'una persona professional multitasca, capaç de solucionar bona part dels problemes i de les situacions que sorgeixen en el seu camí, és molt improbable que tingui coneixements en tots els àmbits que es relacionin amb el nou projecte emprenedor, i que necessiti ajuda allà on ell no arribi. 

Mitjançant el networking tenen una excel·lent oportunitat d'aconseguir-ho, ja que coneixeran altres persones emprenedores  i professionals que els poden ajudar, guiar i fins i tot oferir els seus serveis. A més, les empreses de nova creació es podran donar a conèixer i al mateix temps fomentar les oportunitats de negoci que es puguin derivar. 

A través d'una sessió dinamitzada és pretén assegurar que l'experiència i la participació dels i les assistents sigui activa i efectiva, afavorint la interacció i la posada en comú de les experiències i necessitats de cadascuna de les persones participants. Connectant amb persones amb les quals compartim interessos aconseguim beneficis per a la nostra empresa o projecte, i més quan estem donant els nostres primers passos i hem d'optimitzar al màxim els recursos disponibles. 

 

Lliurament de la primera edició dels Premis Relleu de Negocis del Baix Llobregat Nord

Per finalitzar la sessió de networking del proper dilluns 22 de novembre, efectuarem el lliurament de la primera edició dels Premis Relleu de Negocis, emmarcats també dins el programa "Fem Xarxa, Fem Empresa".  Els vuit ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat, amb el suport de la Diputació de Barcelona, hem posat en marxa per primera vegada els “Premis Relleu de Negocis del Baix Llobregat Nord” amb l’objectiu de reconèixer i premiar la iniciativa emprenedora dels usuaris i usuàries dels Centres Locals de Serveis a les empreses dels municipis d’Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires que han comprat empreses ja existents.

 Es lliuraran cinc premis valorats amb un total de 10.000 euros. Les empreses participants poden optar a guanyar els següents premis en funció de la seva classificació:

 • 1r Premi de 3.000 €
 • 2n Premi de 2.500 €
 • 3r Premi de 2.000 €
 • 4t Premi de 1.500 €
 • 5è Premi de 1.000 €

 

 

Convoquem la primera edició dels Premis Relleu de Negocis del Baix Llobregat Nord

 

 

 

L'objectiu des Premis Relleu de Negocis és reconèixer i premiar la iniciativa emprenedora dels usuaris i usuàries dels Centres Locals de Serveis a les empreses. Hi haurà cinc premis valorats amb un total de 10.000 euros

 

Des dels ajuntaments participants en el projecte supramunicipal “Fem Xarxa, Fem Empresa”, entre ells l’Ajuntament d’Abrera, es continuen unint esforços per crear aquesta nova actuació amb l’objectiu principal de reconèixer i premiar als i a les emprenedores i emprenedors que han adquirit una empresa ja existent al territori entre l’1 de gener del 2020 i el 31 d’agost del 2021 (ambdós dies inclosos). contribuint així en la seva supervivència, malgrat la situació de crisi sanitària i econòmica generada per la Covid-19, en què molts negocis s’han vist obligats a cessar la seva activitat. Aquests nous premis al Relleu de Negocis del Baix Llobregat Nord busquen també potenciar la supervivència del teixit empresarial del territori, donar a conèixer el servei de Reempresa i incrementar el seu nombre d’usuaris per facilitar i afavorir la continuïtat empresarial.

 

 

Requisits empreses participants

 • El termini de presentació de candidatures es va obrir del dimecres 1 de setembre fins el diumenge 31 d’octubre d’enguany (ambdós inclosos).
 • Podien participar-hi aquelles empreses que tinguin el seu domicili social o activitat econòmica en qualsevol dels municipis dels ajuntaments organitzadors; Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires.
 • Per optar als premis, la data de compra de l’empresa ha d’estar compresa entre l’1 de gener del 2020 i el 31 d’agost del 2021.
 • Els tècnics i tècniques de la xarxa han realitzat una valoració inicial de les empreses presentades, i les candidatures seleccionades seran valorades per un jurat format per representants de diferents entitats col·laboradores com l’Àrea de Promoció Econòmica de la Diputació de Barcelona, CECOT, Servei Reempresa i PIMEC, que finalment decidiran els 5 projectes guanyadors.
 • De totes les candidatures presentades es valoraran els següents punts; haver estat assessorat pel Punt de Reempresa, haver mantingut la plantilla laboral anterior en el moment de la compra, les accions de millora i transformació per la reactivació de l’activitat, la responsabilitat social corporativa, foment de la participació dels treballadors/es en l’empresa, l’aplicació de mesures de prevenció de riscos laborals i respecte pel medi ambient, i que l’empresa estigui promoguda per aturats/des de llarga durada.

 

Assessorament als serveis municipals

En el cas de l'Ajuntament d'Abrera, les empreses i emprenedors/res podien adreçar-se directament al Departament de Promoció Econòmica, ubicat a la primera planta del Mercat Municipal (C. de Martorell, 20), trucar al T. 93 770 01 02 en horari d’atenció a la ciutadania, de dilluns a divendres de 9h a 14h i dimecres 16.30h a 19h o per correu electrònic a promocioeconomica@abrera.cat  

 

 

Programa “Fem Xarxa, Fem Empresa”      

 

Iniciat l'any 2014, el programa "Fem Xarxa, Fem Empresa", permet oferir un seguit d’accions, cursos i tallers gratuïts destinats a empreses i emprenedors de la zona nord del Baix Llobregat pensats per potenciar l'esperit emprenedor a la comarca, dinamitzar el teixit empresarial i potenciar i reforçar les capacitats dels empresaris amb sessions de coaching i altres tècniques innovadores.           

Amb el desenvolupament d'una actuació de les característiques d'aquesta proposta, de caire pràctic, proactiu i dinàmic, s'amplia i completa l'oferta de serveis a les empreses del territori. El projecte es desenvolupa des dels departaments de Promoció Econòmica dels diferents ajuntaments que conformen la zona nord del Baix Llobregat liderat per Martorell i és finançat pel Fons Social Europeu, la Diputació de Barcelona i tots els ajuntaments implicats.

  

Convoquem la primera edició dels Premis Relleu de Negocis del Baix Llobregat Nord

Convoquem la primera edició dels Premis Relleu de Negocis del Baix Llobregat Nord

  

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00