Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Primera reunió projecte Tecnoalimentària

PROMOCIÓ ECONÒMICA

4/11/2021

Avui dijous 4 de novembre tindrà lloc la presentació del projecte Tecnoalimentària Baix Llobregat Nord al que participa Abrera


Aquest dijous 4 de novembre tindrà lloc al teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca la presentació del projecte supramunicipal Tecnoalimentària Baix Llobregat Nord, que impulsen sis ajuntaments del territori: Sant Andreu de la Barca, Olesa de Montserrat, Abrera, Esparreguera, Collbató i Sant Esteve Sesrovires i s’emmarca en el programa Treball, Talent i Tecnologia que impulsa la Diputació de Barcelona. Un dels seus objectius principals és el de crear un HUB empresarial que generi aliances estratègiques entre les empreses que participin de la cadena de valor de l’alimentació al Baix Llobregat Nord amb la digitalització del teixit empresarial com a teló de fons.

L’esdeveniment, que es durà a terme entre les 10 i les 12 del migdia, contarà amb la presència de la Consellera de Desenvolupament Econòmic i Estratègic del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Lourdes Borrell i el Director General de Danel Capital i expert en finançament empresarial Sergi Jiménez, quin donarà un enfoc pràctic de com les empreses de la cadena de valor de l’alimentació podran accedir als fons de recuperació Next Generation. S’espera que a l’acte assisteixin tot tipus d’empreses i contarà amb un espai de networking. Estarà coordinat per l’empresa del territori Societat Empresa, responsable de dur a terme l’estudi de diagnosi i pla d’acció del projecte.

 • Consulteu l'agenda de la presentació del projecte supramunicipal Tecnoalimentària Baix Llobregat Nord fent clic aquí.

   

Tecnoalimentària és un projecte molt ambiciós per al territori perquè ha de servir per:

 • Potenciar la recuperació de les empreses més afectades en la cadena de valor, incorporant i garantint la implementació de tecnologia com a element diferenciador.
 • Fomentar el creixement i sostenibilitat de les empreses perquè actuïn com a força motora de recuperació a les poblacions i puguin així, crear llocs de treball i generar sinergies amb altres empreses.
 • Crear un HUB d’empreses, autònoms i entitats que formen part de la cadena de valor de l’alimentació que ajudi a potenciar la inserció laboral de persones en situació d'atur, augmentant les seves competències tecnològiques.
 • Desenvolupar el coneixement i competències tecnològiques de les persones que treballen al sector i dels seus empresaris/es i emprenedors/es.
 • Fomentar la creació de noves empreses en dos enfocaments: empreses tecnològiques especialitzades a donar serveis a tota la cadena de valor i empreses de la cadena de valor que disposin d'un alt grau de tecnologia.
 • Accelerar i facilitar el procés de digitalització de les empreses ja existents i millorar així la seva competitivitat per enfocar la globalització i els nous hàbits de consum.
 • Potenciar la creació d'empreses d'alimentació que tinguin com a valor diferenciador la producció, comercialització, manipulació o distribució de productes alimentaris saludables.

Tecnoalimentària Baix Llobregat Nord durà a terme un estudi de diagnosi de la cadena de valor de l’alimentació en el territori, amb l’objectiu de detectar i caracteritzar les necessitats de les persones (tant les que es troben en situació de recerca de feina, com treballadors/es en actiu), empreses i entitats relacionades amb la cadena de valor i, així, definir i operativitzar les polítiques i el pla d’acció local amb la concreció més gran possible i, en consonància, amb la realitat de cada municipi participant. 

La Tecnoalimentària Baix Llobregat Nord durà a terme un estudi de diagnosi de la cadena de valor de l’alimentació en el territori, amb l’objectiu de detectar i caracteritzar les necessitats de les persones (tant les que es troben en situació de recerca de feina, com treballadors/es en actiu), empreses i entitats relacionades

Aquesta reunió representa el tret de sortida d’aquest ambiciós projecte, el qual té previst durar fins al desembre del 2022.

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 

 


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00