Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • marcador esportiu
 • Resultats Agrupació Esporitva Abrera - Cap de setmana 23 i 24 octubre
 • Resultats Club Esportiu Futsal Abrera - Cap de setmana 23 i 24 octubre

  + 4

 • Resultats Club Bàsquet Abrera - Cap de setmana 23 i 24 octubre - Locals
 • Resultats Club Bàsquet Abrera - Cap de setmana 23 i 24 octubre - Visitants
 • Club Frontenis Abrera - Abrera - Santa Coloma
 • Club Frontenis Abrera - Terrassa Hockey - Abrera

ESPORTS/ENTITATS

27/10/2021

Consulteu els resultats dels partits disputats el passat cap de setmana pels equips de les entitats esportives abrerenques


A continuació podeu consultar els resultats de les competicions esportives del cap de setmana facilitades per l'Agrupació Esportiva Abrera, el Club Bàsquet Abrera, el Club Esportiu Futsal Abrera i el Club Frontennis Abrera, dels partits diputats el passat cap de setmana del dissabte 23 i el diumenge 24 d'octubre.

 

Agrupació Esportiva Abrera

Resultats Agrupació Esporitva Abrera - Cap de setmana 23 i 24 octubre.jpg

 

 

Club Bàsquet Abrera

 

Resultats Club Bàsquet Abrera - Cap de setmana 23 i 24 octubre - Locals.jpegResultats Club Bàsquet Abrera - Cap de setmana 23 i 24 octubre - Visitants.jpeg

 

Club Esportiu Futsal Abrera

 

Resultats Club Esportiu Futsal Abrera - Cap de setmana 23 i 24 octubre.jpeg

 

Club Frontenis Abrera

El Club Frontenis Abrera s'ha classificat en tercera posició a la Fase Final del Campionat de Catalunya de Frontennis Per per Equips 2021 disputada el passat cap de setmana als Frontons del Ègora Olímpics Vall d’Hebron. El dissabte 23 d'octubre van tenir lloc les semifinals, a les que el Club Pelotari Santa Coloma va guanyar del Club Frontenis Abrera per 2 victòries a 1. Segons ha informat el club abrerenc, en la primera partida Aitor Tena i Joan Grau (Abrera) s'enfrontaven a Quim Mendiola i Jordi Campoy. Els de Santa Coloma s'imposaven amb moltíssima autoritat, per 2 serà a 0, amb tantejos de 15-4 i 15-10. En la segona partida, Rafa Cumplido i Adrià Cano sortien amb la pressió d'haver de guanyar per empatar la eliminatòria, però la parella de Santa Coloma s'imposava per un doble 15-12. Amb la eliminatòria decidida, en la tercera partida, Marc Esteve i José Juan Cuesta, havien d'enfrontar-se a Juan Manuel Gargallo i Javier Martínez. imposant-se per 12-15.

Club Frontenis Abrera - Abrera - Santa Coloma.jpg

 

Diumenge 24 d'octubre es va disputar la Gran Final a la que el conjunt de Santa Coloma es va imposar als del Natació Terrassa per 2 victòries a 1, revalidant d’aquesta manera el títol de Campions de Catalunya. En el partit pel tercer i quart lloc, el Club Frontenis Abrera es va adjudicar el tercer lloc en imposar-se al conjunt del CD Terrassa Hockey per 3 victòries a 0.

Club Frontenis Abrera - Terrassa Hockey - Abrera.jpg

 

La següent competició del Club Frontenis d'Abrera serà el Campionat de Catalunya per parelles, en modalitat pilota lenta. Les prévies, per organitzar categories, seran el 13-14 de novembre i la lliga s'iniciarà el 21 de novembre. En aquesta edició, el Club Frontenis Abrera ha inscrit a dues parelles, amb un gran potencial, els desitjem molta sort.

 


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00