Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Talent jove i qualitat es troben al Setembre musical 2021 d’Abrera! Projecte XV
 • Talent jove i qualitat es troben al Setembre musical 2021 d’Abrera! Sandra Monfort
 • Talent jove i qualitat es troben al Setembre musical 2021 d’Abrera! Projecte XV

  + 4

 • Talent jove i qualitat es troben al Setembre musical 2021 d’Abrera! Sandra Monfort
 • Talent jove i qualitat es troben al Setembre musical 2021 d’Abrera!
 • Concert de Dani López Quartet
 • Concert de Dani López Quartet

CULTURA

7/10/2021

A Abrera s'ha organitzat de nou el cicle Setembre Musical a la Sala Municipal, on els espectadors i les espectadores han pogut gaudir de dos concerts de joves talents del país


Els dos concerts del Setembre musical 2021 van potenciar el talent jove, amb un concert inaugural de la cantautora de Pedreguer Sandra Monfort, qui uns dies després encisava també al públic dels concerts de la Mercè a Barcelona. Pedreguer va emocionar al públic assistent amb la presentació del seu nou disc "Niño réptil ángel", la gira estatal del qual va començar, precisament al nostre municipi.

El segon concert el va protagonitzar Projecte XV, el cor femení format per integrants d’Olesa de Montserrat, Esparreguera, Abrera, Collbató i altres pobles de la zona del Montserratí. Sota el títol d’"Elles" les joves van presentar un programa que desprenia delicades i força alhora, amb una forta reivindicació feminista que sorgia dels poemes i textos recitats en directe per l’actriu olesana Alba Soler.

 

 

El regidor de Cultura, Francisco Sánchez, ha valorat molt positivament el cicle musical d'enguany: "Des de l’Ajuntament d’Abrera ens mostrem molt satisfets de la bona acollida que va tenir el cicle per part del públic abrerenc, malgrat l’estat vigent de pandèmia. El Setembre musical és un dels cicles culturals més arrelats del nostre municipi i dels que fa més edicions que se celebren i es destaca per la qualitat de les seves propostes i la singularitat dels projectes que s’hi presenten".

 

El Setembre musical és un dels cicles culturals més arrelats del nostre municipi i dels que fa més edicions que se celebren i es destaca per la qualitat de les seves propostes

 

Més propostes musicals: Dani López Quartet, el divendres 29 d'octubre

Més música a Abrera! El grup Dani López Quartet presentarà el divendres 29 d'octubre a l'Auditori del Centre Polivalent (Pl. del Rebato, 1) el darrer projecte de Dani López (Olot, Garrotxa, 1994), que navega entre diversos mons musicals com el jazz, la música electrònica, la música contemporània i la música de cambra. Les cançons sorgeixen de la mirada atenta del compositor envers el món i la vida quotidiana, de la qual extreu el material que transforma en la seva música. Per a aquesta aventura, Dani López s’ha acompanyat de Alejandro Esperanza al piano i sintetitzador, Vic Moliner al contrabaix i sintetitzador de baixos i Andreu Moreno a la bateria i SPD. Ens presentaran el seu darrer treball "El que fan les coses quan no les mires" (2021).

 

 

  

                                                                                      Concert de Dani López Quartet

 

Venda d’entrades

 

Poden acollir-se als preus reduïts els majors de 60 anys, menors d’11 a 18 anys, ciutadans en situació d’atur, veïns i veïnes amb disminució o amb carnet de la Biblioteca.

 

Entrada General - 4,50 €

Entrada Reduïda - 2,50 €

Menors de 0 a 10 anys - Entrada Lliure

 

 

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00