Escut Ajuntament d'Abrera
  • Integrants del Club Frontenis Abrera | A dalt, d'esquerra a dreta, Adrià Cano, Marc Esteve i Javier Vetoret. A baix, d'esquerra a dreta, Aitor Tena, Diego Rey i Rafa Cumplido

ENTITATS/ESPORTS

13/9/2021

El Club Frontenis Abrera aconsegueix la victòria del primer partit de la temporada del Campionat de Catalunya per Equips

El dissabte 4 de setembre va començar el Campionat de Catalunya per Equips de Frontenis, al que enguany participa el Club Frontenis Abrera. En aquesta competició s'enfronten 3 parelles d'un club, contra 3 parelles d'un altre club. En aquesta temporada, l'equip abrerenc, a banda dels mateixos jugadors, ha aconseguit la cessió de 2 jugadors del Club Frontenis Igualada, que actualment són els subcampions de Catalunya. Després de dos anys seguits quedant en tercer lloc del Campionat per Equips, aquest any volen optar a arribar a la final. !

El dissabte 4 de setembre passat a les pistes municipals de frontó d'Abrera, es van enfrontar el Club Frontenis Abrera contra el Club Natació Terrassa A. El primer partit amb la participació de la parella Diego Rey i Javier Vetoret, com a locals, va ser pels terrassencs per 0 sets a 2. Al segon partit, la parella Aitor Tena i Marc Esteve es va imposar per 2 a 0, i al tercer enfrontament va guanyar la parella del Club Frontenis Abrera formada per Rafa Cumplido i Adrià Cano per 2 sets a 1.

Amb l'eliminatòria empatada, el partit de les dues millors parelles de cada club, seria el que donaria la victòria. Per part d'Abrera, Rafa Cumplido i Adrià Cano (cedit per Igualada). En el club terrassenc jugaven, Daniel López i Albert Domínguez. El primer set ja va fer entreveure la tensió i la igualtat de l'enfrontament, decidint-se en l'últim punt, imposant-se l'equip visitant per 14 a 15, amb una fatal doble falta de 'saque' del davanter local. El segon set, confirmava la igualtat, però els locals van saber patir i es van imposar per 15 a 9, demostrant tenir millor físic que els visitants. En el tercer i definitiu set, la parella d'Abrera imposava la millor forma física i s'adjudicava el tercer i definitiu set per 10 a 5, definint la victòria en l'eliminatòria.

El pròxim partit del campionat es disputarà de nou a Abrera, el dissabte 25 de setembre, contra el Club Frontenis Igualada.

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!