Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Convoquem la primera edició dels Premis Relleu de Negocis del Baix Llobregat Nord
 • Convoquem la primera edició dels Premis Relleu de Negocis del Baix Llobregat Nord
 • Convoquem la primera edició dels Premis Relleu de Negocis del Baix Llobregat Nord

PROMOCIÓ ECONÒMICA

30/8/2021

El programa intermunicipal “Fem Xarxa, Fem Empresa”, impulsa els “Premis Relleu de Negocis del Baix Llobregat Nord” 


Els vuit ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat, amb el suport de la Diputació de Barcelona, posem en marxa per primera vegada els “Premis Relleu de Negocis del Baix Llobregat Nord” amb l’objectiu de reconèixer i premiar la iniciativa emprenedora dels usuaris i usuàries dels Centres Locals de Serveis a les empreses dels municipis d’Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires que han comprat empreses ja existents.

 

Hi haurà cinc premis valorats amb un total de 10.000 euros. Les empreses participants poden optar a guanyar els següents premis en funció de la seva classificació:

 • 1r Premi de 3.000 €
 • 2n Premi de 2.500 €
 • 3r Premi de 2.000 €
 • 4t Premi de 1.500 €
 • 5è Premi de 1.000 €

 

 

Convoquem la primera edició dels Premis Relleu de Negocis del Baix Llobregat Nord

 

 

 

El proper dimecres 1 de setembre s’obre el termini de presentació de les candidatures, que romandrà obert fins al diumenge 31 d’octubre (ambdós inclosos) i hi haurà cinc premis valorats amb un total de 10.000 euros

 

Des dels ajuntaments participants en el projecte supramunicipal “Fem Xarxa, Fem Empresa”, entre ells l’Ajuntament d’Abrera, continuem unint esforços per crear aquesta nova actuació amb l’objectiu principal de reconèixer i premiar als i a les emprenedores i emprenedors que han adquirit una empresa ja existent al territori entre l’1 de gener del 2020 i el 31 d’agost del 2021 (ambdós dies inclosos). contribuint així en la seva supervivència, malgrat la situació de crisi sanitària i econòmica generada per la Covid-19, en què molts negocis s’han vist obligats a cessar la seva activitat.

 

Aquests nous premis al Relleu de Negocis del Baix Llobregat Nord busquen també potenciar la supervivència del teixit empresarial del territori, donar a conèixer el servei de Reempresa i incrementar el seu nombre d’usuaris per facilitar i afavorir la continuïtat empresarial.

 

 

Requisits empreses participants

 • Podran participar-hi aquelles empreses que tinguin el seu domicili social o activitat econòmica en qualsevol dels municipis dels ajuntaments organitzadors; Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires.
 • Per optar als premis, la data de compra de l’empresa ha d’estar compresa entre l’1 de gener del 2020 i el 31 d’agost del 2021.
 • Els tècnics i tècniques de la xarxa realitzaran una valoració inicial de les empreses presentades, i les candidatures seleccionades seran valorades per un jurat format per representants de diferents entitats col·laboradores com l’Àrea de Promoció Econòmica de la Diputació de Barcelona, CECOT, Servei Reempresa i PIMEC, que finalment decidiran els 5 projectes guanyadors.
 • De totes les candidatures presentades es valoraran els següents punts; haver estat assessorat pel Punt de Reempresa, haver mantingut la plantilla laboral anterior en el moment de la compra, les accions de millora i transformació per la reactivació de l’activitat, la responsabilitat social corporativa, foment de la participació dels treballadors/es en l’empresa, l’aplicació de mesures de prevenció de riscos laborals i respecte pel medi ambient, i que l’empresa estigui promoguda per aturats/des de llarga durada.

 

Termini i presentació de les candidatures

El termini de presentació de candidatures s’obrirà el proper dimecres 1 de setembre i finalitzarà el diumenge 31 d’octubre d’enguany (ambdós inclosos). Per a la presentació de candidatures serà necessari registrar, degudament emplenada, la documentació que figura a l’apartat 7 de les bases, en qualsevol dels Registres Municipals dels ajuntaments participants, sigui electrònicament o presencialment amb cita prèvia (apartat 4 de les bases).


Els Centres Locals de Serveis a les Empreses revisaran la documentació presentada per registre i si s’hi observen defectes o bé omissions, podran donar un termini de 10 dies hàbils per aportar la documentació correcta. Els tècnics i tècniques assessors/es de cadascuna de les entitats organitzadores poden orientar i assessorar els participants en la memòria del projecte. Les persones interessades en aquest assessorament han d’adreçar-se al tècnic del seu municipi.

 

 

Assessorament als serveis municipals

En el cas de l'Ajuntament d'Abrera, les empreses i emprenedors/res poden adreçar-se directament al Departament de Promoció Econòmica, ubicat a la primera planta del Mercat Municipal (C. de Martorell, 20), trucar al T. 93 770 01 02 en horari d’atenció a la ciutadania, de dilluns a divendres de 9h a 14h i dimecres 16.30h a 19h o per correu electrònic a promocioeconomica@abrera.cat  

 

 

Programa “Fem Xarxa, Fem Empresa”      
Iniciat l'any 2014, el programa "Fem Xarxa, Fem Empresa", permet oferir un seguit d’accions, cursos i tallers gratuïts destinats a empreses i emprenedors de la zona nord del Baix Llobregat pensats per potenciar l'esperit emprenedor a la comarca, dinamitzar el teixit empresarial i potenciar i reforçar les capacitats dels empresaris amb sessions de coaching i altres tècniques innovadores.  

         

Amb el desenvolupament d'una actuació de les característiques d'aquesta proposta, de caire pràctic, proactiu i dinàmic, s'amplia i completa l'oferta de serveis a les empreses del territori. El projecte es desenvolupa des dels departaments de Promoció Econòmica dels diferents ajuntaments que conformen la zona nord del Baix Llobregat liderat per Martorell i és finançat pel Fons Social Europeu, la Diputació de Barcelona i tots els ajuntaments implicats.

 

 

Consulteu tota la informació!  

 

Convoquem la primera edició dels Premis Relleu de Negocis del Baix Llobregat Nord

Convoquem la primera edició dels Premis Relleu de Negocis del Baix Llobregat Nord

  

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00