Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Festa Major 2021: Ja ets a Abrera!
 • Festa Major 2021: Ja ets a Abrera!
 • Festa Major 2021: Ja ets a Abrera!

  + 10

 • Festa Major 2021: Ja ets a Abrera!
 • Festa Major 2021: Ja ets a Abrera!
 • Festa Major 2021: Ja ets a Abrera!
 • Festa Major 2021: Ja ets a Abrera!
 • Festa Major 2021: Ja ets a Abrera!
 • Festa Major 2021: Ja ets a Abrera!
 • Festa Major 2021: Ja ets a Abrera!
 • Festa Major 2021: Ja ets a Abrera!
 • Festa Major 2021: Ja ets a Abrera!
 • Ja ets a Abrera!

FESTA MAJOR 2021 / INFÀNCIA

30/6/2021

Un total de 45 famílies abrerenques participen a les tres sessions de l'acte de benvinguda als nadons “Ja ets Abrera!” dins els actes de festa major


La infància i les seves famílies són una prioritat per l'Ajuntament d'Abrera. L’arribada d’un nadó sempre és un motiu d’alegria que ens omple a tots i totes de felicitat. Enguany, i dins les activitats de la nostra Festa Major 2021, la Casa de Cultura ha acollit durant el cap de setmana passat tres sessions diferenciades, amb totes les mesures de prevenció i contenció de la Covid-19, de l'acte de benvinguda que hem organitzat des de l'Ajuntament per celebrar amb les famílies els naixements de l'any 2020 i els que portem d'any 2021. 

Durant el cap de setmana passat, dissabte 26 de juny i diumenge 27 de juny van visitar la Casa de Cultura d'Abrera un total de 45 famílies en les tres sessions dels actes programats en el marc del "Ja ets a Abrera!" d'enguany. L'alcalde, Jesús Naharro, i la regidora d'Infància, Giulia Mirto, van donar la benvinguda a les famílies. En declaracions als companys i companyes de Ràdio Abrera, Naharro ha fet una valoració molt positiva d'aquestes sessions, ja que "tornem a convidar a les famílies que es troben amb un nou membre a la seva llar i és un acte molt emotiu i molt maco adreçat a les nostres famílies per tal que coneguin el poble, el nostre treball dirigit a aquestes famílies i els serveis que tenen a la seva disposició".

També ha afirmat que "es una época muy importante donde se requiere de la administración agilidad, ayudas y programas concretos. Todo esto lo explicamos en una caja regalo que les entregamos a los y las asistentes al acto "Ja ets a Abrera!". ¡Qué mejor marco que el de nuestra Festa Major para acoger estos eventos y poner de manifiesto que las familias abrerenses se pueden llegar a conocer y socializar, ya que en el último año con la pandemia de por medio no se ha podido llevar a cabo. Ahora, adaptada y con todas las medidas de seguridad, eso sí, hemos podido celebrar este momento en compañía de nuestras familias, por tanto la valoración es más que positiva".

Per la seva part, la regidora d'Infància, Giulia Mirto, ha apuntat que "aquesta edició ha comptat amb tres sessions donat que hem rebut a tots els nadons nascuts entre el 2020 i el que portem de 2021, donat que l’any passat per la situació generada per la pandèmia no vam poder fer l’acte. El "Ja ets a Abrera!" és un dels actes que pensem i dissenyem de manera més mimada i amb més cura; perquè la benvinguda d’un nadó a la família o l’adopció d’un fill o filla és un moment molt especial a la vida de les persones, i s’ho mereix. I perquè també és un acte que permet que les famílies puguin fer xarxa i compartir moments en aquesta experiència de la maternitat i la paternitat".

L'acte va comptar amb la lectura del poema "Els infants" de Khalil Gibran, a càrrec de la Tània Perez Guillén (9 anys)  i la Paula García Navarro (9 anys) en la sessió del dissabte 26 de juny a les 18.30 h; a càrrec de l’Ariadna Torralba Rodríguez (12 anys) i la Laura Neiro Luque (12 anys), el diumenge 28 de juny a la sessió matinal; i l’Ariadna Torralba Rodríguez (12 anys) i la Maria Torralba Rodríguez (8 anys) a la sessió del diumenge a la tarda.  

L'esdeveniment va continuar amb la realització d'una foto individual de cada família, i seguidament l'alcalde i la regidora van entregar a les famílies un obsequi per presentar-los el municipi d'una forma divertida i amena, una capsa de benvinguda per a cada nova ciutadana i ciutadà d’Abrera, l'Abrebox, que conté una guia local de recursos i serveis adreçats a la infància d’entre 0 i 12 anys. Un llibre interactiu sobre Abrera, que les famílies podran omplir de moments i experiències, pintant-lo i escrivint-hi i que els permetrà conèixer els espais, els serveis i activitats en família, tradicions i celebracions abrerenques. Un puzle del municipi per poder construir el nostre poble a través de diferents peces i una mussolina que ajudarà les famílies en el descans de les petites i petits. L'acte va finalitzar amb una foto de grup de totes i tots els assistents.

 

 Valoració positiva per part de les famílies abrerenques

Per part de les famílies assistents als actes de benvinguda als nadons abrerencs, la valoració també ha estat molt positiva:

 • "¡Precioso! Una oportunidad magnífica para los niños y niñas y nosotros las famílias para conocernos y estamos muy contentos. Os aplaudo por la organización y seguid haciéndolo".
 • Ha estado muy bien y estamos muy contentos con el acto. ¡Es de lo mejor que se puede organizar así que seguid haciéndolo porque es muy bonito!.
 • M'ha semblat molt bé, m'ha agradat molt la presentació de l'acte, amb els vídeos i les imatges del començament perquè mostra molt bé el que és el poble d'Abrera. El vídeo sobre l'educació, amb aquesta proposta tan inclusiva és molt interessant i és un bon moment per conèixer tots els nadons que han nascut al nostre municipi.
 • ¡M'ha agradat tot!
 • ¡Todo está muy bien! Gracias a todas y todos por la organización de un acto como este.
 • Me ha parecido muy bien y los regalos son muy bonitos. Estamos muy contentos aquí en Abrera, lo vemos muy positivo. 
 • Muy interesante y con un pequeño detalle que es de agradecer. 
 • Está bien, un acto festivo para las familias y para todo el pueblo ¡Gracias!

Podeu escoltar totes les declaracions sobre l'acte "Ja ets a Abrera!" al final d'aquesta pàgina. 

 

Si el teu nadó va néixer el 2020 o principis del 2021 i no has pogut venir a les tres convocatòries passades del "Ja ets a Abrera", poseu-vos en contacte a través de l'email jaetsabrera@abrera.cat

  

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00