Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • La música urbana del grup FMP Crew tanca el Cicle Musical d'Abrera a la plaça de Rafael Casanova
 • La música urbana del grup FMP Crew tanca el Cicle Musical d'Abrera a la plaça de Rafael Casanova
 • La música urbana del grup FMP Crew tanca el Cicle Musical d'Abrera a la plaça de Rafael Casanova

  + 2

 • La música urbana del grup FMP Crew tanca el Cicle Musical d'Abrera a la plaça de Rafael Casanova
 • Cicle Musical d'Abrera. FMP Crew. Dissabte 5 de juny

JOVENTUT

8/6/2021

La música urbana del grup FMP Crew tanca el Cicle Musical d'Abrera amb un concert a la plaça de Rafael Casanova

Des de l'Ajuntament d'Abrera s'ha dut a terme aquesta primavera un cicle musical amb actuacions d’artistes i formacions locals, amb entrades gratuïtes. El dissabte 5 de juny, la plaça Rafael Casanova va acollir l'actuació del grup FMP Crew amb molt bona acollida entre la gent jove. Gràcies, Abrera!

Des de l'Ajuntament d'Abrera s'ofereix a la ciutadania una programació cultural adaptada a la situació sanitària actual, amb totes les mesures de prevenció i contenció de la Covid-19.

FMP Crew és un grup de rap abrerenc i barceloní format per D-kann, Nugem1, Angel7 i Silos. Amb aquesta actuació, organitzada des de la Regidoria de Joventut, es va tancar el primer Cicle Musical d'Abrera. Per conèixer més sobre FMP Crew podeu sentir L'Entrevista del Dia de Ràdio Abrera del passsat dimarts 1 de juny fent clic aquí o a l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina.

El regidor de Joventut, Alfred Delgado, ha destacat que "els i les nostres joves van poder gaudir en directe  la música urbana més "canyera" d'aquesta banda, que ja al festival Selvatik que vam fer fa dos anys, els FMP Crew van demostrar el seu carisma. En aquesta nova pujada a l'escenari d'Abrera, van fer "soroll" amb els seus temes, plens de bon ritme i  unes bones lletres on expressen les seves vivències i visions del món que els envolta. I també vam gaudir del seu últim tema que està a punt de sortir al mercat musical".

Alfred Delgado també ha subratllat que "els i les nostres joves van respectuosos i responsables amb les normatives marcades per la prevenció de la Covid-19. Des de l'Ajuntament donem les gràcies a l'equip de Protecció Civil que va estar present al concert, atents a qualsevol circumstància. Ens tornem a veure ben aviat, a la Festa Major Jove!".

 

Cultura segura
A causa de l'estat d'excepcionalitat que estem vivint per les mesures preses per la prevenció i contenció del Coronavirus, des de l'Ajuntament d'Abrera posem es posen totes les energies per poder oferir activitats i espectacles segurs seguint els protocols sanitaris amb totes les mesures higiènic-sanitàries pertinents, amb control d'aforament, prèvia reserva  d'entrades en aquesta pàgina web, entrades i sortides esgraonades, ús obligatori de mascareta, gel hidroalcohòlic i distàncies de seguretat.

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00