Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • policia local

OFERTA PÚBLICA OCUPACIÓ

1/6/2021

S'obre un nou procés de selecció per cobrir tres places d'agents de la Policia Local d'Abrera i la creació d'una borsa de treball

Des de l'Ajuntament d'Abrera s'obre un procés de selecció per a la designació de tres places d'agents de la Policia Local d'Abrera com a funcionaris/àries de carrera. Una vegada finalitzat el procés de selecció es crearà una borsa amb les persones aspirants ordenats d’acord amb les puntuacions obtingudes.

El termini de presentació de candidatures s'obre avui dimarts 1 de juny i s'allargarà fins al dilluns 21 de juny (ambdós dies inclosos). A continuació us detallem les característiques del procés.

 

Funcions bàsiques a desenvolupar:

Les funcions a desenvolupar seran les que puguin ser encomandes d’acord amb la Llei 16/1991, de 19 de juliol, de les policies locals

 

Titulació requerida

Per formar part d'aquest procés de selecció cal estar en possessió d’alguna de les titulacions següents: títol de graduat/da en educació secundària, Graduat Escolar, tècnic/a corresponent a cicles formatius de grau mitjà, tècnic/a auxiliar corresponent a formació professional de primer grau o un altre d’equivalent o superior, o estar en condicions d’obtenir-lo en el termini de presentació d’instàncies.

Si es tracta d’un títol obtingut a l’estranger, cal disposar de la corresponent homologació del Ministeri d’Educació i Cultura.

 

També es requereix estar en possessió dels permisos de conduir de les classes A2 i B i del Nivell intermedi de català (B2) (anterior nivell intermedi B) de la Direcció General de Política Lingüística o qualsevol altre reconegut oficialment, com a equivalent. La contractació serà com a funcionaris o funcionàries de carrera.

 

El termini de presentació de candidatures romandrà obert del  dimarts 1 de juny fins el dilluns 21 d ejuny d'enguany (ambdós dies inclosos), i el procés de selecció s'inciarà durant el mes de juliol de 2021.

 

Presentació d'instàncies

Les persones interessades en aquest procés selectiu podrann presentar les seves sol·licituds:

 • De manera telemàtica a través de la seu electrònica (opció recomanada).
  Des de l'Ajuntament seguim impulsant l'atenció telefònica i l'assessorament en la tramitació electrònica. Per facilitar la tramitació electrònica a la ciutadania, hem confeccionat un manual amb tota la informació. Consulteu el manual fent clic aquí.
 • Mitjançant cita prèvia a través del registre general d’entrades de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de l’Ajuntament d’Abrera (plaça de la Constitució, 1) de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores.  Les sol·licituds i la documentació requerida s'hauran de presentar mitjançant model d'instància normalitzat a partir de dissabte 22 de maig, en ambdós casos. (Trobareu la instància en aquest web a partir de divendres).
 • Per demanar cita prèvia podeu trucar al T. 93 770 03 25 en el nostre horari habitual, de dilluns a divendres de 9 h a 14 h, i els dimarts i dimecres també de 16.30 h a 19 h, o enviar-nos un correu electrònic a l'adreça informacio@abrera.cat. L'atenció per cita prèvia a l'OAC serà els matins, de 9 h a 14 h.

 

Més informació a la secció d'Oferta d'Ocupació Pública fent clic aquí i a l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina.

 

 Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00