Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Escalfem motors per gaudir de la Cursa Abrera Corre D9 2021 amb la xerrada del corredor Alex Roca
 • Escalfem motors per gaudir de la Cursa Abrera Corre D9 2021 amb la xerrada del corredor Àlex Roca
 • Cartell Abrera Corre D9 2021

  + 1

 • Treballem amb el Club d'Atletisme d'Abrera en l'organització de la Cursa Abrera Corre D9 2021, adaptada a la situació sanitària actual

ENTITATS/ESPORTS

28/5/2021

La Cursa Abrera Corre D9 2021 comptarà amb la xerrada prèvia del corredor Àlex Roca el dissabte 5 de juny a les 17.30h a la Sala Municipal

L'Abrera Corre D9, un dels esdeveniments esportius més destacats a Abrera, tornarà a celebrar-se enguany el diumenge 6 de juny, adaptada a la situació sanitària actual, després que l'any passat la pandèmia de la Covid-19 no va permetre la seva realització. Des de l'Ajuntament d'Abrera s'està treballant amb el Club d'Atletisme del municipi amb il·lusió en l'organització de la dotzena edició de la cursa popular abrerenca per poder oferir un esdeveniment esportiu segur, amb totes les garanties sanitàries.

A més, l'esdeveniment comptarà amb una xerrada prèvia amb l'esportista Àlex Roca, tindrà lloc el proper dissabte 5 de juny a les 17.30 h a la Sala Municipal. L'Àlex Roca és una figura destacada de l'esport inclusiu, ja que compta amb una llarga trajectòria esportiva, tot i els efectes d'una paràlisi cerebral que va patir quan només tenia 6 mesos de vida i que li va comportar un grau de disfuncionalitat del 75%.

El president del Club d'Atletisme d'Abrera, José Antonio Fernández, explica l'Àlex Roca "realitza curses i altres tipus d'activitats, i aquests dies està fent amb una bicicleta tàndem conjuntament amb el Valentí Sanjuan, la ruta Barcelona-Madrid per portar la torxa Olímpica al Comitè Olímpic Espanyol pels esportistes que aniran a Tòquio."

A causa de les mesures preses entorn la Covid-19, l'aforament a la xerrada serà limitat i l'entrada al recinte es farà de manera esglaonada i seguint les pautes i mesures higiènic-sanitàries establertes per garantir la seguretat de totes i tots els i les assistents: ús de gel hidroalcohòlic, distàncies de seguretat entre persones i ús obligatori de mascaretes.

 • Podeu fer les vostres inscripcions per assistir a l'esdeveniment amb l'Àlex Roca, fent clic aquí

 

Aquest any, Abrera Corre D9!

Des de l'Ajuntament d'Abrera es treballa per celebrar la cursa Abrera Corre D9 el diumenge 6 de juny, amb un circuit pels carrers del nostre nucli urbà de 5 km, amb algunes limitacions com un màxim de 300 corredors i corredores adults/tes. Trobareu tota la informació fent clic aquí.

 El president del Club Atletisme d'Abrera, José Antonio Fernández, ha explicat que "enguany, a causa de la situació que vivim, hi haurà una cursa única de 5 km, i no durem a terme les curses infantils ni la clàssica de 10 km". Fernández també ha destacat que es compliran amb totes les mesures de seguretat marcades per les autoritats sanitàries, com ara "sortides esglaonades, distància de seguretat entre participants, i ús de mascareta abans de la sortida i a l'arribada a meta".

 • Podeu formalitzar la inscripció a la 12a Cursa Popular Abrera Corre D9 del Club Atletisme d'Abrera del  diumenge 6 de juny fent clic aquí.
 • Podeu escoltar L'Entrevista del Dia de Ràdio Abrera del 27/05/21 amb el president del Club Atletisme d'Abrera, José Antonio Fernández, fent clic aquí o a l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina.

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00