Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Gaudim del concert del Mar Serra Grup a l'Auditori del Centre Polivalent, dins el Cicle Musical d'Abrera
 • Gaudim del concert del Mar Serra Grup a l'Auditori del Centre Polivalent, dins el Cicle Musical d'Abrera
 • Gaudim del concert del Mar Serra Grup a l'Auditori del Centre Polivalent, dins el Cicle Musical d'Abrera

  + 2

 • Gaudim del concert del Mar Serra Grup a l'Auditori del Centre Polivalent, dins el Cicle Musical d'Abrera
 • Gaudim del concert del Mar Serra Grup a l'Auditori del Centre Polivalent, dins el Cicle Musical d'Abrera

CULTURA

26/5/2021

Una vintena de veïnes i veïns d'Abrera gaudeixen del concert de Mar Serra Grup, dins el Cicle Musical d'Abrera

El dissabte 22 de maig, a les 20 h, Mar Serra Grup va presentar el seu segon i darrer treball “I sempre demà” a l’Auditori del Centre Polivalent en el marc del Cicle Musical d’Abrera. Com a preludi, el combo de l’Escola Municipal de Música d’Abrera va actuar per a la vintena d’assistents a l’acte.

 

Mar Serra Grup és una formació  integrada per la mateixa Serra al piano i per un quintet de luxe de l’escena jazzística amb noms com Martí Serra al saxo i clarinet, Joan Vida a la bateria, Franco Molinari al contrabaix, Lluna Aragón al violí i Jaime Basulto a la guitarra.

 

La pianista badalonina, especialitzada en música clàssica contemporània, de noves tendències i experimental, compon temes propis i reescriu música a partir d’obres clàssiques. El grup, que té instruments melòdics icònics del jazz i de la música clàssica, es caracteritza per la fusió d’estils que tant va entusiasmar al públic abrerenc.

 

 

Altres espectacles amb inscripcions obertes

Des de l'Ajuntament d'Abrera s'està treballant en la programació d'una àmplia oferta cultural per a totes les edats, adaptada a la situació sanitària actual, amb totes les mesures de prevenció i contenció de la Covid-19. A continuació podeu consultar els diferents espectacles que tenen oberta la inscripció:

 • Xerrada: L'alimentació complementària i BLW a càrrec de Gemma López. DIMARTS 25 de maig de 2021 | 17.30 h a la Casa de Cultura.
 •  Espectacle "El Circ Filixic" de la companyia Filigranes. DIUMENGE 30 de maig | 11.30 h al pati de l'Escola Ernest Lluch.
 • Cile Musical d'Abrera - Concert FMP Crew. Dissabte 5 de juny de 2021 | 21.00 h a la pl. de Rafael Casanova.

 

Totes les inscripcions són telemàtiques i es poden realitzar fent clic aquí

 

Reactivació de les activitats culturals

El regidor de Cultura de l'Ajuntament d'Abrera, Francisco Sánchez, ha destacat l'impuls de les activitats culturals al municipi. "El sector cultural comienza su propia desescala y en Abrera no podía ser menos. Durante estos próximos meses y hasta el mes de junio hemos organizados actividades diferentes en las cuales tienen cabida los nuestro niños y niñas, nuestro jóvenes y las familias en general. Actividades que serán siempre con reserva previa".

 

Sánchez també ha remarcat la tasca que realitzen les entitats abrerenques en la dinamització cultural d'Abrera. "Desde el Ajuntament consideramos que las asociaciones son una de los principales pilares de nuestra actividad cultural y se hacen constar por la número de actividades y participantes que promueven. La cultura popular, tan la tradicional como las de otro tipo, son parte del patrimonio inmaterial de la ciudadanía. Los vecinos y vecinas de Abrera están orgullosos de la diversidad cultural que se respira en nuestro municipio. Lamentablemente venimos de pasar tiempos malísimos en donde no hemos podido evitar que la cultura sea en general unos de los derechos más afectados. Queremos desde el Ajuntament y la regidoria de Cultura agradecer el enorme esfuerzo que han realizado todas las entidades para mantener viva la llama de la cultura en Abrera".

 

Cultura segura

Des de l’Ajuntament d’Abrera s'aposta per fomentar la cultura de manera segura. Per aquest motiu, les activitats i els espectacles programats segueixen els protocols sanitaris reglamentaris, amb l’aplicació de les mesures higièniques pertinents, amb control d’aforament, inscripcions o venda d’entrada anticipada telemàtica, ús obligatori de mascareta i gel hidroalcohòlic. Els accessos seran esgraonats, l’ús de la mascareta és obligatori i es respectaran les distàncies de seguretat.

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00