Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Obrim inscripcions pel darrer concert del Cicle Musical d'Abrera, amb el grup FMP Crew, el dissabte 5 de juny!
 • Cicle Musical d'Abrera. FMP Crew. Dissabte 5 de juny

CULTURA

3/5/2021

Ja es poden obtenir les entrades pel darrer concert del Cicle Musical d'Abrera amb el grup FMP Crew del dissabte 5 de juny

Des de l'Ajuntament d'Abrera aquesta primavera s'està duent a terme un cicle musical amb actuacions d’artistes i formacions locals. El proper disssabte 5 de juny a les 21h actuarà a la plaça de Rafael Casanova d'Abrera FMP Crew, grup de rap abrerenc i barceloní format per D-kann, Nugem1, Angel7 i Silos que presentarà temes propis. Les entrades estan disponibles des de les 14 hores d'avui dilluns 3 de maig i  i fins el mateix dissabte 5 de juny a les 21 h fent clic aquí. En cas de ser menor de 18 anys, s'haurà omplir i signar el pare/mare o tutor/a del menor, aquesta autorització. Caldrà enviar l'autorització signada a joventut@abrera.cat

 

L'entrada al recinte de la plaça Rafael Casanova es realitzarà de forma esgraonada amb els següents horaris:

 • Porta d'accés A: Franja horària per accedir a l'espectacle: 20.30 h, 20.40 h i 20.50 h.
 • Porta d'accés B: Franja horària per accedir a l'espectacle: 20.30 h, 20.40 h i 20.50 h.

 

Si teniu cap dubte o incidència a l'hora d'adquirir la vostra entrada, podeu adreçar-vos per mail a actespublics@abrera.cat indicant el vostre D.N.I., nom i cognoms, telèfon de contacte i les reserves que es volen realitzar A l'entrada del recinte, caldrà presentar l'entrada en format digital o en paper mitjançant un codi QR que haureu rebut adjunt al correu. En tot moment, serà obligatori l'ús de mascareta, l'ús de gel hidroalcohòlic, i s'haurà de respectar la distància de seguretat entre persones. No es podrà fumar dins el recinte.

 

 

Espectacles amb inscripcions obertes

Des de l'Ajuntament d'Abrera s'està treballant en la programació d'una àmplia oferta cultural per a totes les edats, adaptada a la situació sanitària actual, amb totes les mesures de prevenció i contenció de la Covid-19. A continuació podeu consultar els diferents espectacles que tenen oberta la inscripció:

 • Espai de trobada: 'Mare i dona, és el que sóc' a càrrec de Marina Rinaldi. Gratuït - Dirigit a dones embarassades i amb nadons de 0-2 anys. DIMARTS 4 de maig de 2021 | 17.30 h a la Casa de Cultura.
 • Cicle Musical d'Abrera - EIMA. Gratuït - Apte per a tots els públics. DISSABTE 8 de maig de 2021 | 20:00h a la Sala Municipal d'Abrera.

 

Totes les inscripcions són telemàtiques i es poden realitzar fent clic aquí o a l'enllaç que trobareu en la part posterior d'aquesta pàgina.

 

 

 

Properes propostes culturals a Abrera

Una altra proposta cultural que podrem gaudir a la Sala Municipal d'Abrera és el concert de jazz fusió i swing, a càrrec de Mar Serra Grup el dissabte 22 de maig a partir de les 19 h. L’actuació comptarà amb un preludi (20 minuts) dels grups de combo de l’Escola de Música.

I una setmana més tard, el cap de setmana del dissabte 29 i el diumenge 30 de maig, l'entitat abrerenca Juventudes Rocieras durà a terme un festival rociero també a la Sala Municipal, amb actuacions dels diferents grups de ball de l'associació.

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00