Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Èxit de les xerrades i tallers sobre l'amistat i el bullying dirigit al jovent i les famílies del nostre municipi
  • Joventut - Centre Polivalent

JOVENTUT

28/4/2021

Una trentena de joves i famílies han participat en les xerrades i tallers virtuals sobre l'amistat i el bullying, amb una valoració molt positiva

Èxit d'assistència i de valoracions de les darreres xerrades i tallers online organitzades des del departament de Joventut de l'Ajuntament d'Abrera i el Casal de Joves d'Abrera, i dirigides a alumnes de 5è de primària a 2n d'ESO i les seves famílies. Així, més d'una trentena de veïnes i veïns d'Abrera van participar en les activitats en format virtual que van consistir en xerrades i tallers sobre l'amistat i el bullying.

 

Les valoracions per part de les famílies i el jovent ha estat molt positiva. Podeu consultar els informes de valoració d'aquestes activitats al final d'aquesta pàgina o si voleu consultar l'informe de valoració del jovent (cliqueu aquí) i l'informe de valoració de les famílies (feu clic aquí).

 

Assessorament juvenil al nostre Casal

Des del Punt d'Informació Juvenil (PIJ) també s'ofereix el servei d'assessorament (estudis, ocupació, treball, sexualitat...) als i les joves, de forma telemàtica i també presencialment, a partir del dimecres 3 de febrer, amb cita prèvia en una nova ubicació temporal, a l'Ajuntament vell (c. Major, 3). Consulteu els serveis del PIJ fent clic aquí.

 

Serveis i carnet

D’altra banda, recordeu que per poder gaudir dels serveis del Casal de Joves d’Abrera heu de tenir signada la declaració responsable. Si encara no la teniu, podeu fer-ho clicant aquí. A més, haureu d’actualitzar aquesta declaració trimestralment.

 

D’altra banda, totes i tots aquells usuaris i usuàries del Casal que encara no disposeu del carnet de l’entitat, podeu omplir l’autorització fent clic aquí.

 

Contacteu amb Joventut

Podeu contactar amb el departament de Joventut a través del PIJ La Garsa a l'email pij.abrera@abrera.cat o al telèfon T.686 253 157. També podeu trobar-nos al Casal de Joves, a la pl.del Rebato 1, de dilluns a divendres de 16 a 20h, o trucant al telèfon T.93 770 43 34 i a l'email joventut@abrera.cat
 

Per estar al dia de les novetats del Servei de Joventut, seguiu l'INSTAGRAM @casaldejovesabrera!

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00