Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Dia Mundial de l'Activitat Física
  • Cartell caminada saludable Dia Mundial de l’Activitat Física 2021

SALUT PÚBLICA I BENESTAR

29/3/2021

El proper dimarts 6 d'abril al matí s'organitza una caminada saludable per commemorar el Dia Mundial de l’Activitat Física

El Centre d’Atenció Primària (CAP) d'Abrera, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Abrera, ha organitzat pel proper dimarts 6 d'abril, una caminada amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física, que se celebra justament aquest dia, i que té l’objectiu de sensibilitzar a la població sobre els valors negatius del sedentarisme i promoure així l’activitat física pel benestar de les persones, amb el lema "Activa la vida millora la vida. Vine a caminar amb nosaltres!". 

Enguany, a causa de la situació sanitària que estem vivint originada per la pandèmia de la Covid-19, per participar-hi en la caminada CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA que es pot realitzar trucant o enviant un missatge de WhatsApp al T.670 96 27 41 o enviant un email amb el vostre nom i cognom i un telèfon de contacte a l'adreça salutpublica@abrera.cat.

 

Cal recordar que acumular 30 minuts d'activitat física diària en adults i gent gran i 60 minuts en infants i adolescents, millora la vida. 

 

Dia Mundial de l'Activitat Física

El Dia Mundial de l’Activitat Física se celebra des de 2002 a tot el món. Catalunya hi participa des de l’any 2010 gràcies a l’impuls del Pla d’Activitat Física, Esport i Salut (PAFES) del Departament de Salut de la Generalitat a través de diverses iniciatives de promoció en tot el territori. Activar i mantenir l’energia del cos i de la ment, la flexibilitat, l’equilibri i la força, la resistència cardiovascular són l’objectiu d’aquest pla.

 

El més important és que cada persona trobi l’activitat física que més li agradi i que millor s’adapti al seu perfil i a les seves necessitats. La constància i la regularitat per aconseguir millorar la forma física, són cabdals en tot el procés.

 

No us ho penseu i apunteu-vos a la caminada saludable del Dia Mundial de l'Activitat Física! Activem i millorem la nostra vida! 

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  •  Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

Canals Comunicació Ajuntament faldó


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00