Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • A Abrera reactivem les activitats per a la infància. Teatre familiar al mes d’abril!
 • A Abrera reactivem les activitats per a la infància. Teatre familiar al mes d’abril!

INFÀNCIA

23/3/2021

Des de l'Ajuntament s'està treballant en la programació d'una àmplia oferta cultural per a famílies i infants, adaptada a la situació sanitària actual

El diumenge 4 d’abril, la Sala Municipal (ps. Telefònica, s/n) acollirà a partir de les 12.00 h el teatre familiar "El peix Irisat!", un espectacle gratuït a càrrec de la companyia Tanaka Teatre. L'aforament serà limitat i cal inscripció prèvia, que podreu fer en aquest espai web municipal a partir de dimecres, 24 de març a les 12 h.

 

L'espectacle està dirigit a famílies amb infants de 2 a 8 anys. El peix Irisat és l'animal més bonic de tot l'oceà, però està molt sol. Es pregunta el perquè els altres peixos no volen jugar amb ell. Així comencen les aventures submarines protagonitzades per un peix d'escates lluents i un munt d'amics com l’estrella de mar rondinaire, el savi pop Òctopus, el peix llanterna detectiu, les meduses dansaires i el calamar curt de vista.

 • Podeu fer la vostra inscripció per assistir al teatre familiar “El peix Irisat” des del dimecres 24 de març a les 12 h fent clic aquí.

 

"Un món (i un munt) de dracs!" 

El teatre familiar continuarà al nostre municipi el diumenge 18 d’abril. La Sala Municipal (ps. Telefònica, s/n) acollirà a partir de les 12.00 h "Un món (i un munt) de dracs!", un espectacle gratuït a càrrec de la companyia Tanaka Teatre. L'aforament serà limitat i cal inscripció prèvia, que podreu fer en aquest espai web municipal a partir de dimecres, 7 d’abril a les 12 h.

Un espectacle dirigit a famílies amb infants de 4 a 12 anys.

Aquest és un espectacle de teatre, titelles, màgia, contes, humor, animació i interacció amb el públic per fomentar l’hàbit de la lectura d’una manera divertida. Dues princeses ben peculiars descobreixen una llibreria màgica que amaga molts secrets. Dels seus llibres en surten un munt de dracs que les posen a prova. Vols saber com els vencen? Vols veure com un drac es menja els espectadors del teatre com si fos sushi? T’agradaria participar en un càsting de dracs i cavallers? Atreveix-te a conèixer dracs de tota mena i d’arreu del món: de la Xina, Japó, Grècia, Escandinàvia i, fins i tot, els que encara avui dia viuen a Catalunya.

 

 • Podeu fer la vostra inscripció per assistir al teatre familiar “Un món (i un munt!) de dracs” des del dimecres 7 d’abril a les 12 h fent clic aquí.

 

Famílies, recordeu que a l'hora de fer les inscripcions telemàtiques, cal tenir en compte:

 • Es podran inscriure a l’espectacle un màxim de 6 persones. Reserveu entrades per cada persona adulta i infants que assistiran a l’espectacle (un seient per cadascú/una).
 • La fila reserva dels seients marcarà la franja horària per accedir a l'espectacle esglaonadament.


L'entrada a la Sala municipal es realitzarà de forma esgraonada amb els següents horaris:

 • De la fila 1 a la fila 7: Franja horària per accedir a l'espectacle: 11.30 h
 • De la fila 8 a la fila 14: Franja horària per accedir a l'espectacle: 11.40 h
 • De la fila 15 a la fila 21: Franja horària per accedir a l'espectacle: 11.50 h

 

Si teniu cap dubte o incidència a l'hora de fer la reserva d'entrades gratuïtes, podeu adreçar-vos per mail a actespublics@abrera.cat indicant el vostre D.N.I., nom i cognoms, telèfon de contacte i les reserves que es volen realitzar.

 

A l'entrada del recinte, caldrà presentar l'entrada en format digital o en paper mitjançant un codi QR que haureu rebut adjunt al correu. En tot moment, serà obligatori l'ús de mascareta, l'ús de gel hidroalcohòlic, i s'haurà de respectar la distància de seguretat entre persones.

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00