Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Abrera amb l'esport! La setmana vinent iniciarem les inscripcions online d'activitats infantils. CAM
 • Esports - CAM
 • Spinning 005 800

  + 3

 • Sala FITNESS del Centre Aquàtic Municipal (CAM)
 • Sala FITNESS del Centre Aquàtic Municipal (CAM)
 • La salut és cosa de tothom! Mascaretes, distància i mans netes

ESPORTS

8/3/2021

El CAM d'Abrera adopta noves mesures en les seves instal·lacions vigents a partir d'avui dilluns 8 de març de 2021

Després de l’anunci de les noves mesures anunciades pel Procicat, que han entrat en vigor avui dilluns 8 de març de 2021, el Centre Aquàtic Municipal d'Abrera (CAM) ha adaptat els seus serveis i equipaments amb aquestes noves pautes, tot complint amb les màximes garanties de seguretat higiènic-sanitàries respecte a la Covid-19. A continuació us expliquem els canvis més significatius en la normativa, aplicades als serveis i equipaments del CAM d'Abrera, que són els següents:

 

Avui dilluns s’inicien els cursets de natació del CAM, es deixarà de realitzar l’AiguaGim dels dijous a les 18.00 hores. A més, l’AiguaGim que es duia a terme els dilluns a les 19.30 hores passarà a realitzar-se de 19.10 a 20.00 hores.

 

Així mateix, els vestidors i les dutxes quedaran de nou habilitats per a totes les persones usuàries del centre, tot i que es recomana fer un ús responsable i restringit.

 

Respecte la mascareta, segueix sent obligatòria en tot el recinte, excepte quan s’accedeixi als vasos de les piscines. També és obligatori l’ús de mascareta durant la realització de les activitats en sales, les quals, en alguns casos, han estat modificades i, en d’altres, com ja està implementat, han adaptat la seva intensitat.

 

Altres mesures vigents 

El dilluns 1 de març passat es van ampliar els aforaments a la piscina terapèutica i en totes les activitats dirigides de la graella d’activitats del CAM.

 

A més, amb relació a la realització de les activitats, es continuen realitzant més activitats a l’exterior. És el cas de l’AeroBox que es realitza els dilluns de 17.50 a 18.40 hores, l’Aeròbic de dimarts i dijous de 9.10 a 10.00 hores, l’Aeròbic de dimecres de 17.50 a 18.40 hores i el Tàbata de divendres de 15.10 a 16.00 hores, totes elles programades inicialment a la Sala Polivalent del CAM ara es duran a terme, puntualment, i sempre que les condicions climatològiques ho permetin, a la Pista 2 dels Frontons Municipals.

 

Així mateix, us recordem que, per realitzar qualsevol tràmit, ho podeu fer presencialment al CAM (passeig Estació, 24, Bis) o enviant correu electrònic a cam@abrera.cat contemplant nom, cognoms, DNI i la gestió que sol·liciteu. Per a qualsevol dubte o consulta també podeu contactar per telèfon trucant al 93 770 51 00 en horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres de 07.00 a 21.00 hores, dissabtes de 09.00 a 20.00 hores i diumenges de 10.00 a 14.00 hores).

 

Ampliació de la graella d'activitats

El dilluns 22 de febrer es va implementar una ampliació en la graella d’activitats del CAM, amb noves classes d’AiguaGim i una sessió més d’AeroBox, els divendres a les 10.20 hores.

 

Es troben en funcionament les classes presencials de Manteniment Físic, Esports de Sala, Gimnàstica Gent Gran, Taewkondo i Aigua Saluts, Ball en Línia, Educacions Físiques i Preesportiva amb les màximes garanties de seguretat higiènic-sanitàries respecte a la COVID-19. S'ha ampliat l'activitat d’Spinning fins al 31 de juliol de 2021, amb noves sessions els dimarts a les 13.30 hores i els divendres a les 17.00 hores.

 

 • Consulteu la informació i normativa del CAM en català (fent clic aquí) i castellà (clicant aquí), o la part inferior d'aquesta pàgina.

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00