Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Concurs de Relats

IGUALTAT / ENTITATS

2/3/2021

Ampliat fins al diumenge 11 d'abril el període de presentació d'obres per participar en el III Concurs de Relats Ánfora 2021

L'Associació Abrera contra la Violència de Gènere i el grup feminista Ánfora organitzen el III Concurs de Relats de dones Ánfora 2021. El concurs compta amb les següents bases:

 • Podran participar totes les dones que ho desitgin sigui quina sigui la seva nacionalitat, residents a Espanya.
 • Cada autora podrà presentar un sol relat.

El relat haurà de reunir les següents condicions:

 • El tema haurà de girar entorn les dones referents. Mitjançant un relat personal se'ns presentarà a una dona real que hagi estat o que sigui actualment un referent en qualsevol àmbit tant en ciències, arts o actes i/o moviments socials.
 • Haurà de ser inèdit inclosa la seva publicació a Internet.
 • No podrà haver estat premiat en altres concursos, ni presentats en edicions anteriors del Concurs de Relats de dones. 
 • L'original s'haurà d'enviar en format PDF. Estarà escrit amb font Arial amb cos 12 i marges estàndard, els que adjudica Word per defecte. L'extensió del relat no superarà les sis pàgines amb un mínim exigible de dues planes. S'haurà de signar amb pseudònim i s'enviarà un altre arxiu amb les dades personals de l'autora.
 • Els arxius del relat i les dades s'hauran d'enviar a l'email de la Librería y Papelería Abrera en dos arxius diferents adjunts en el mateix correu.

El termini de recepció dels relats finalitzarà el diumenge 11 d'abril. El jurat estarà format per persones relacionades amb l'àmbit del feminisme i literari. L'Associació Abrera contra la Violència de Gènere i el grup de reflexió Ánfora es reservarà el dret de publicació dels relats presentats sense estar obligats al pagament de drets d'autora a les seves propietàries. 

 

Enguany s'estableix una categoria única amb un únic premi que consistirà en dos llibres feministes que es donaran a conèixer en el moment del lliurament de premis.

 

La participació en aquest concurs implica l'acceptació i el compliment de totes i cadascuna de les seves bases. La interpretació d'aquestes bases, així com qualsevol altra qüestió relativa al concurs, serà competència del jurat.

 

L'entrega de premis es realitzarà durant el mes d'abril en el marc dels actes de Sant Jordi 2021, en en un acte que serà comunicat amb anterioritat (hora i lloc). Aquest acte serà presencial o virtual, depenent de les restriccions per la Covid-19 vigents en el moment. La guanyadora haurà de ser present o enviar a un/a representant autoritzat/da (presencial o virtualment).

 

El veredicte es farà públic uns dies abans de l'acte de lliurament de premis.

 

Més informació:

Librería y Papelería Abrera

abrera.papeleria@gmail.com

Telèfon 937700573

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00