Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Camps de cultiu a la zona de Sant Ermengol, Abrera.

MEDI AMBIENT

23/2/2021

Avui dimarts 23 de febrer a les 17.00 h es farà la segona assemblea ordinària de l’Associació Parc Rural del Montserrat de forma telemàtica

L’objectiu dels municipis congregats en l’Associació del Parc Rural del Montserrat és preservar i potenciar l’agricultura tradicional en aquest entorn, de forma que se’n conservin els valors paisatgístics, ecològics i culturals. Aquesta associació porta a terme diverses tasques relacionades amb l’agricultura i actualment està organitzant un banc de terres de cultiu que pretén oferir oportunitats als joves pagesos. Es tracta, doncs, de posar en valor la importància de l’agricultura sostenible i integrada al territori, de manera que es formi una identitat pròpia dins l’àmbit de les comarques que integren el Parc.


En aquest sentit, des de l'Ajuntament d'Abrera i la regidoria de Medi Ambient, s'està treballant per tal d’afegir terrenys cultivables del municipi al banc de terres del Parc i protegir les varietats tradicionals de plantes de conreu.


Avui dimarts 23 de febrer a les 17.00 h es farà, de forma telemàtica, la segona assemblea ordinària de l’Associació Parc Rural del Montserrat. Entre els diversos temes a tractar en aquesta assemblea, hi figura la creació de la marca “Parc Rural del Montserrat” per als productes agrícoles i ramaders inclosos a l’àmbit geogràfic dels municipis que l’integren. D'altra banda s'ha gestionat una nova adhesió a l’associació: la del municipi de Castellfollit del Boix.


Per a més informació sobre el Parc Rural del Montserrat, podeu consultar la notícia publicada al web municipal (fent clic aquí) o al final d'aquesta pàgina. 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00