Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Participeu en les enquestes online sobre consums elaborades pel Casal de Joves d'Abrera
  • CASAL DE JOVES

JOVENTUT

18/2/2021

El Casal de Joves prepara una sèrie d'enquestes online sobre consums adreçades al jovent abrerenc

Des del dilluns 22 i fins al divendres 26 de febrer el jovent d'Abrera podrà participar en les enquestes online sobre consums elaborades pel Casal de Joves d'Abrera. El format de l'activitat serà a través d’enquestes amb preguntes àgils i properes a la població jove, amb relació a blocs temàtics com el tabac, alcohol, cànnabis i begudes energètiques. Tant l’activitat com els resultats es compartiran en el mateix Instagram @casaldejovesabrera i dels diferents canals de comunicació municipals. 

Des del Casal de Joves es vol oferir mensualment aquestes accions de prevenció en diferents blocs temàtics i Instagramlive perquè les i els joves del municipi puguin fer arribar les seves consultes i els seus dubtes. A banda de tractar el tema del consum de substàncies o drogues, també volem parlar d'emocions, actituds i valors que poden interferir en consums problemàtics de drogues en el jovent (ràbia mal canalitzada, apatia, manca d’alternatives de temps lliure, etc). Aquest material també s’utilitzarà per a realitzar enquestes a peu de carrer durant la propera setmana. 

 

Assessorament Juvenil al Casal de Joves (PIJ)

Des del Punt d'Informació Juvenil (PIJ) també s'ofereix el servei d'assessorament (estudis, ocupació, treball, sexualitat...) als i les joves, de forma telemàtica i també presencialment, a partir del dimecres 3 de febrer, amb cita prèvia en una nova ubicació temporal, a l'Ajuntament vell (c. Major, 3). Consulteu els serveis del PIJ fent clic aquí.

 

Serveis i carnet

D’altra banda, recordeu que per poder gaudir dels serveis del Casal de Joves d’Abrera heu de tenir signada la declaració responsable. Si encara no la teniu, podeu fer-ho clicant aquí. A més, haureu d’actualitzar aquesta declaració trimestralment. D’altra banda, totes i tots aquells usuaris i usuàries del Casal que encara no disposeu del carnet de l’entitat, podeu omplir l’autorització fent clic aquí.

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00