Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Subministrament d'aigua

AVÍS

17/2/2021

Des del Servei Municipal d'Aigües d'Abrera informen que durant el matí d'avui dimecres es produiran talls a diversos carrers del barri de Can Vilalba

Des del Servei Municipal d'Aigües informen que durant el matí d'avui dimecres 17 de febrer es produiran talls en el subministrament d'aigua als carrers Aragó, Cantàbria, Astúries, Canàries i Balears i l'avinguda Circumval·lació del barri de Can Vilalba d'Abrera a causa de treballs de reparació i millora de la xarxa.

Es treballarà per restablir el servei en la major brevetat possible. Des de l'Ajuntament d'Abrera es prega a les veïnes i veïns que es vegin afectats per aquest tall en el subsministrament disculpin les molèsties que es puguin ocasionar.

 

Rep els avisos al teu mòbil

Per rebre els avisos de l'Ajuntament d'Abrera directament al teu mòbil o tauleta, només us heu de descarregar l'aplicació gratuïta "Connecta't a Abrera". A banda de les notificacions també podreu consultar informació d'interès com ara notícies, ofertes d'ocupació pública o l'agenda d'activitats d'Abrera. Està disponible per a sistemes Android i IOS.

D'altra banda podeu rebre totes les notícies i activitats de l'Ajuntament d'Abrera directament al vostre correu electrònic al butlletí digital setmanal. Us podeu subscriure fent clic aquí.

I també podeu consultar aquests avisos així com notícies i informacions d'interès d'Abrera a través de les xarxes socials del Departament de Comunicació de l'Ajuntament d'Abrera: a Twitter @AbreraInforma i a l'Instagram @abrerainfo

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00