Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Eleccions al Parlament de Catalunya, del diumenge 14 de febrer de 2021
  • ELECCIONS 14F. La Creu Roja ofereix el servei d'companyament de les persones grans o amb mobilitat reduida als colegis electorals

ELECCIONS 14F

25/1/2021

Creu Roja ofereix el servei d'acompanyament a les persones grans o amb mobilitat reduïda que no tinguin mitjans per anar als col·legis electorals

Amb la finalitat de facilitar el dret a vot a les persones grans o amb mobilitat reduïda que no tinguin mitjans per desplaçar-se als col·legis electorals, la Creu Roja del Baix Llobregat Nord ofereix el servei d'acompanyament a aquest col·lectiu pels comicis al Parlament de Catalunya, el diumenge 14 de febrer. Des de l'Ajuntament d'Abrera es fa difusió d'aquesta iniciativa i esfarà arribar a l'entitat es dades de les persones interessades.

Per sol·licitar el servei, les persones que hi estiguin interessades han de posar-se en contacte amb l'Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament d'Abrera fins al dimecres 3 de febrer. Podeu trucar o enviar un correu electrònic a:

 

 

La institució humanitària durà a terme el servei especial d’acompanyament als col·legis electorals el diumenge 14 de febrer, amb motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya. Amb aquest servei, ofert per diverses assemblees locals i comarcals d'arreu de Catalunya sempre que hi ha una convocatòria electoral., es vol garantir que les persones grans i amb mobilitat reduïda que no tinguin mitjans per desplaçar-se als col·legis electorals puguin exercir el seu dret de vot, de forma secreta.

Trobareu totes les informacions relacionades amb les Eleccions del 14 de febrer fent clic aquí

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00