Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Imatge col·laboradors
 • GRAELLA GENER 2021
 • Serveis Informatius Ràdio Abrera Anabel Gómez i Óscar Navarro

  + 5

 • Fórmula Matí Ràdio Abrera - Jordi Quintana
 • La Música i Tu Ràdio Abrera - Gemma Vilallonga
 • El Top Ràdio Abrera - Jordi Bosquet
 • Ràdio Abrera
 • Banner app Radio Abrera

RÀDIO ABRERA

18/1/2021

Avui dilluns 18 de gener, a partir de les 19h, incorporem a la graella de Ràdio Abrera els programes dels nostres col·laboradors

Després de l'aturada per les festes nadalenques, avui tornen a la graella de Ràdio Abrera els programes dels nostres col·laboradors. Es completa així la nostra graella i a tots els espais dels Serveis Informatius de la mà d'Óscar Navarro i Anabel Gómez, i els programes Fórmula Matí amb Jordi Quintana, La Música i Tu amb Gemma Vilallonga i El Top  que us oferim de dilluns a divendres, des d'avui cada dia a partir de les set i també els caps de setmana podreu gaudir a la sintonia de Ràdio Abrera d’una àmplia varietat d’estils musicals.

 

GRAELLA GENER 2021.jpg

 

A continuació repassem com queda des d'avui la graella de programació de Ràdio Abrera:

 

Serveis Informatius de Ràdio Abrera

De dilluns a divendres, l’Óscar Navarro i l’Anabel Gómez porten tota l’actualitat local i del Baix Llobregat Nord als diferents espais dels Serveis Informatius de Ràdio Abrera. 

 • En primer lloc, a través dels Butlletins “Abrera Informació” cada hora, des de les vuit del matí i fins a les vuit del vespre tot just després dels butlletins de la Xarxa Adiovisual Local fins les deu de la nit. 
 • Els caps de setmana i festius tindrem informació tant local com general. Cada hora, des de les vuit del matí fins les deu de la nit, connectem amb els butlletins de la Xarxa Audiovisual Local i tot seguit uns oferim "L'Agenda", amb el repàs de totes les activitats presencials i telemàtiques programades a Abrera, i a les dues us oferirem el "Resum de la Setmana", amb les notícies més destacades dels darrers set dies en forma de titulars.
 • A causa de la situació d'excepcionalitat que estem vivint els darrers mesos per la Covid-19, l'espai de "L'Entrevista del Dia" s'ofereix, de manera puntual en funció de l'actualitat informativa amb el repàs de temes d'especial interès per la ciutadania d'Abrera. El segon dimecres de mes dediquem aquest espai a "A Abrera sí que hi ha res" en col·laboració amb el Departament de Patrimoni Cultural i Memòria Històriaca d'Abrera, i l'últim dimecres de mes parlem amb el Servei de Mediació Ciutadana. 
 • La programació informativa es completa amb la retransmissió en directe dels plens municipals de l’Ajuntament d’Abrera, l’emissió de l’informatiu comarcal “A 5 Bandes” els divendres a dos quarts de nou del vespre, i l’emissió de programes especials com ara el seguiment de jornades electorals, entre d'altres.

 

Els nostres programes

Els principals programes de la graella de Ràdio Abrera s'emeten de dilluns a divendres: 

 • De vuit a una a "Fórmula Matí", Jordi Quintana condueix cinc hores de programa en directe amb una gran selecció musical en castellà i català, seguiment puntual de l’actualitat i sortejos.
 • D’una a quatre de la tarda es pot viure un migdia diferent amb Gemma Vilallonga i “La Música i Tu”, que combina els èxits d’ara i de sempre, amb espais d’oci i cultura, i la interacció amb els oients que poden fer les seves dedicatòries i peticions musicals. 
 • I de quatre a set de la tarda us oferirem, “El Top de Ràdio Abrera”, amb el repàs dels èxits que més sonen en el panorama del pop i el dance, nacional i internacional.

 

A partir del 18 de gener, més!

D’altra banda, a partir del dilluns 18 de gener la graella de la nova temporada de Ràdio Abrera s’amplia a partir de les set de la tarda i també les nits del caps de setmana amb els programes dels/les nostres col·laboradors/es i que repassem a continuació:

 • Dilluns de vuit del vespre a deu de la nit en la seva "Versió XXL" i de dimarts a divendres de vuit a nou del vespre, "Els Escollits" de Ràdio Abrera, ofereix concentrats els temes més punxats de l'actualitat musical així com d'altres que han marcat la història musical nacional i internacional.
 • Els dilluns continua a la graella  Remember The Time amb Javi Rollo i Dj Peke amb el millor de la música màquina de deu a onze de la nit.
 • Continuen també el Cocodril Club i l’Albert Malla els dimarts i dimecres de nou a deu amb el seu "revival" musical, i els dimecres també deu a onze, una hora del millor jazz de la mà del Miquel Tuset i el seu Jazz Club de Nit.
 • Dijous de set a vuit l’equip de #BigFriday torna amb #BigRàdioAbrera, l'hora més esbojarrada de la graella de Ràdio Abrera amb Yaiza, Ramón Kevin, Nerea, Néstor, Carlos i Carrillo, seguit del Ruta 66 amb Pitu Dos Santos i Marc de los Santos a les nou amb diferents estils de música americana, i el Sonido Remember de Dj Rufo amb el millor de la música màquina dels 90's a partir de les deu.
 • Els divendres de set a vuit la Sonia Fraile continua al capdavant del Music.cat amb totes les novetats del panorama musical de la música de casa nostra, Dj Xavi Sánchez repassa el millor del house més oscurs els divendres de nou a deu a In the Dark House 
 • De dilluns a divendres escolta la música que t’ha acompanyat tots aquests anys... a Hora 23: dilluns i divendres… el millor del chill-out, dimarts… tots els clàssics del rock, dimecres … gaudeix dels ritmes llatins i dijous… els temes més punxats dels 80’s.
 • Marcos Alonso continua al capdavant del Power FM Radio amb nou horari: el divendres de deu a onze de la nit. Com sempre amb la millor música dance per gaudir el cap de setmana. 
 • Els dissabtes Ràdio Abrera és Szonadj. A partir de la mitja nit i fins les sis de la matinada et proposem les millors sessions de música house atemporal en totes les seves vessants, punxades en vinil i últimes tecnologies amb Dj John C. Brave, Dj Gabi Merinno, Alex Deejay, Abraham Soul, Xavi  Sánchez i Txema VO. 
 • I els diumenges a partir de les deu i fins a la mitjanit Jose Antonio Castillo presenta i diregeix DSD-Don't Stop Dancing amb les novetats de la música dance i sessions "non-stop".
 • I la resta d'horaris podeu gaudir amb la nostra Fórmula RA!

 

Sintonitzan's!

Recordem que tots aquests espais els podeu sentir en la sintonia de Ràdio Abrera, com sempre al 107.9 de la FM, a www.radioabrera.cat i a través de la nostra aplicació per a mòbils i tauletes. I també podeu sentir tots els programes emesos durant la temporada a la secció “A la carta” de la nostra web i la app. 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00