Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Sorteig cap d'any portada noti
 • Premis Sorteig de Cap d'Any Jove Abrera 2020
 • Sorteig de Cap d'Any Jove Abrera 2020

  + 1

 • Gimcana jove amb codis QR!

JOVENTUT

28/12/2020

Postposada la gimcana amb codis QR d'aquesta tarda, que es realitzarà el dilluns 4 de gener a causa del fort vent

Des de la Regidoria de Joventut continuem promocionant i impulsant propostes dinàmiques i engrescadores que fomentin la participació ciutadana dels i les nostres joves. Per aquesta tarda teníem previst la realització de la primera sessió d'una gimcana jove a través de codis QR repartits pel poble. A causa del fort vent, traslladem la sessió prevista per avui dilluns 28 de desembre al dilluns 4 de gener.

 

També us convidem a participar al nostre sorteig de cap d'any, amb el que donem suport al sector cultural i promocionem la cultura entre el públic jove. Animeu-vos i participeu!

 

GIMNCANA JOVE AMB CODIS QR

El funcionament de la gimcana és el següent: quan trobeu un codi QR enganxat en algun lloc del poble, l'haureu d'escanejar per tal de complir amb la missió que se us encomana!

 

Podreu realitzar-la el dilluns 4 de gener de 18.00 h a 20.00 h.

 

Per a més informació podeu contactar amb el Servei de Joventut a través del nostre perfil d'Instagram @casaldejovesabrera o a través del T. 686 253 157.

 

Gimcana jove amb codis QR!.png

 

 

SORTEIG DE CAP D'ANY JOVE

 

Al nostre sorteig de cap d'any hi pot participar el jovent abrerenc d'entre 12 i 35 anys i només han de fer-se una fotografia i/o gravar-se un vídeo amb l'aplicació de Tik-Tok mostrant un caràcter festiu amb amics i amigues i/o familiars, i penjar-los a la xarxa social Instagram etiquetant al nostre prefil @casadejovesabrera fent servir els hastags #capdany20 #elsjovestambesomresponsables

 

Volem així combatre la manca de celebracions i esdeveniments habituals en aquestes dates tan assenyalades degut a la situació de pandèmia per la Covid-19, i donant així l'oportunitat de realitzar quelcom divertit, des de casa, i passar l’entrada al nou any d’una forma més amena.

 

Al costat de la cultura

Entre totes les persones que hi participin es sortejaran 3 premis de 2 entrades cadascun per a veure el monòleg  “Mucha tontería” de l'humorista Berto Romero a la Sala Barts de Barcelona (Av. Paral·lel, 62, Barcelona).

 

Amb aquesta iniciativa, des del Servei de Joventut recolzem i promocionem la cultura, un sector que està patint molt les conseqüències de la crisi del coronavirus, i l'apropem al públic jove abrerenc.

 

A continuació t'expliquem tot el que has de saber per participar al sorteig de cap d'any del Servei de Joventut d'Abrera! També podeu consultar les bases del sorteig fent clic aquí, o a la part inferior d'aquesta pàgina.

 

Qui pot participar?

 • El sorteig està dirigit a participants joves d’entre 12 i 35 anys.

 

Com puc participar?

 • Compartint un vídeo realitzat amb l’aplicació TIK-TOK amb música de fons i canviant-se la roba o compartint una fotografia de la festa de cap d’any.
 • Independentment de l’opció que s’esculli, cal etiquetar a l’Instagram del Casal de Joves @casaldejovesabrera, utilitzar els hastags:  #capdany20 #elsjovestambesomresponsables.
 • Es poden presentar un màxim de  5 fotografies i/o vídeos per compte d’Instagram.
 • La temàtica ha d’estar relacionada amb la festivitat de Cap d’Any i el vídeo/s o fotografia/es han d'haver-se realitzat entre entre les 23.00 h del dia 31/12/2020 i les 01.00 h del dia 01/01/2021.

 

Què puc guanyar?

 • El sorteig constarà de 3 premis, de 2 entrades cadascun, per a veure el monòleg  “Mucha tontería” de l'humorista Berto Romero, a la Sala Barts de Barcelona (Av. Paral·lel, 62, Barcelona).

 

Quan i on es publicaran els/les guanyadors/es?

 • El resultat es farà públic a l’Instagram del Casal de Joves @casaldejovesabrera i en aquesta pàgina web, un cop s’hagi avisat a les persones guanyadores del sorteig.

 

Sorteig de Cap d'Any Jove Abrera 2020Premis Sorteig de Cap d'Any Jove Abrera 2020

 

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00