Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • L'Espai Màgic de Nadal a Abrera!
 • Espai Màgic de Nadal. Inici de les inscripcions
 • Espai Màgic de Nadal. Inici de les inscripcions telemàtiques

  + 9

 • L'Espai Màgic de Nadal a Abrera!
 • A Abrera celebrem el Nadal!
 • Activitats d'Infància a Abrera. Desembre i gener
 • Encesa de Llums 2020
 • Encesa de Llums 2020
 • Encesa de Llums 2020
 • Encesa de Llums 2020
 • Encesa de Llums 2020
 • 5a Encesa de Llums de Nadal

NADAL

15/12/2020

Avui dimarts, 15 de desembre a a les 18h s'obriran les inscripcions pels espectacles de la primera setmana de L'Espai Màgic de Nadal a Abrera

Des de l'Ajuntament d'Abrera aquest Nadal s'oferirà a les famílies abrerenques L'Espai Màgic de Nadal, una gran proposta cultural amb diversos tipus d'espectacles perquè les nenes i nens puguin gaudir de les vacances nadalenques. Les activitats es desenvoluparan a la Casa de Cultura (Federico Garcia Lorca, 17) amb totes les mesures de prevenció i contenció de la Covid-19 del dimarts 22 de desembre al dijous 7 de gener de 2021, ambdós dies inclosos.

Els espectacles seran dirigits a nenes i nens residents a Abrera, amb diferents franges d’edats; infants de 0 a 3 anys, 3 a 6 anys i infants de 6 a 12 anys. Hi haurà una programació molt detallada, amb aforament limitat, i per això serà necessari fer inscripció prèvia en aquest web municipal a partir d'avui, 15 de desembre, a les 18 hores.

Des de l’Ajuntament s'ha la programació nadalenca, amb la col·laboració de les entitats del municipi. Enguany, s'ha treballat en l'adaptació de totes les activitats a la situació sanitària actual, perquè les famílies abrerenques puguin gaudir amb il·lusió de les activitats nadalenques, amb totes les mesures de prevenció i contenció de la Covid-19. Totes les activitats presencials compten amb aforament limitat i amb reserva prèvia d'entrades.

 

Requisits per realitzar les inscripcions a l'Espai màgic de Nadal (Federico Garcia Lorca, 17)

 • Es prioritzarà l'assistència de nenes i nens d'Abrera.
 • Es podran inscriure per activitat una persona adulta i un màxim de 3 nenes i/o nens al seu càrrec. Reserveu entrades per cada persona adulta i infants que assistirà a l'activitat (un seient per cadascú/una). En el cas dels i les menors, els pares/mares i/o tutors/es legals hauran d'indicar el seu DNI una altra vegada.
 • Es podrà assistir a dos espectacles per setmana per facilitar l'assistència del màxim de persones possibles.
 • Les inscripcions s'obriran avui dimarts 15 de desembre a les 18 hores.

Espai Màgic de Nadal. Inici de les inscripcions telemàtiques

 

Consulteu seguidament les activitats de l'Espai Màgic de Nadal, del dimarts 22 de desembre al diumenge 27 de desembre:

 • Dimarts 22 de desembre

  TARDA. De 17.30 h a 18.30 h
  Espectacle de pallassos: Betu el pallaso
  A càrrrec de la Cia. Albert Vinyes
  Adreçat a nenes i nens de 3 a 12 anys
  En Betu és un pallasso que ens farà riure amb números de màgia, cançons, música i el seu número final, una sorpresa espectacular fins i tot per a ell.

 

 • Dimecres 23 de desembre

  MATÍ. De 12.00 h a 13.00 h
  Conta contes: Explica'm un Nadal
  A càrrec de la Cia. Jomeloguisjomelo.com
  Adreçat a nenes i nens de 3 a 6 anys
  Arriba el Nadal! Ja teniu la casa ben guarnida per aquestes festes tan boniques? En Moi encara no, tot just ha tret els guarniments per començar-ho a fer. Mentre guarnirà la casa us explicarà un parell de contes de Nadal i cantarem unes Nadales.

  TARDA. De 17.30 h a 18.30 h.
  Espectacle amb Musicoteràpia: Viu la música en família
  Cia. Paula Moya
  Adreçat a nenes i nens de 0 a 3 anys
  Gaudirem de la música en família, la qual potencia la comunicació entre pares, mares, fills i filles i treballa la descoberta del cos i la veu.

 

 • Dijous 24 desembre

  MATÍ
  . De 12.00 h a 13.00 h
  Espectacle de teatre: Fades i Follets
  Cia. Patawa
  Adreçat a nenes i nens de 3 a 12 anys
  L'Ensucrada és una fada que viu al seu món de flors i papallones. En Tonet és un follet que viu sota terra. Però.... que passarà si un dia, per casualitat, es troben?
  Un conte divertit i entranyable amb música i cançons.

 

 • Divendres 25 desembre

  TARDA
  . De 18.00 h a 19.00 h
  Conta contes: Contes càlids de Nadal
  A càrrec de Sara Genovart Jané
  Adreçat a nenes i nens de 3 a 12 anys
  Esperem l'arribada de dos personatges, l'Osset Michka i el Rei de la Ciutat. Ens explicaran aventures divertides i apassionants per gaudir en família.

 

 • Dissabte 26 de desembre

  TARDA
  . De 17.30 h a 18.30 h
  Conta contes: El conte màgic
  A càrrec de la Cia. Ovidi Llorente
  Adreçat a nenes i nens de 3 a 12 anys
  En Pepet és un pallasso que intenta fer màgia però no li surt com ell vol, trobarà la seva màgia?

 

 • Diumenge 27 de desembre

  MATÍ. De 12.00 h a 13.00 h
  Espectacle de titelles: Planeta Blau
  A càrrec de la Cia. Planeta Estel
  Adreçat a nenes i nens de 3 a 12 anys
  L'Estel ve de les estrelles i busca salvadors i salvadores del planeta que l'ajudin a cuidar la Terra. T'hi apuntes? Titelles, música en directe i un missatge important: fer del planeta blau un planeta més verd!

  TARDA. De 17.00 h a 18 h
  Espectacle de màgia: La tarda màgica
  A càrrec de la Cia. Maga Cristina
  Adreçat a nenes i nens de 3 a 6 anys
  Si veniu, descobrireu el món màgic de la Cristina.

  TARDA. De 19.00 h a 20 h
  Espectacle de màgia: La tarda màgica
  A càrrec de la Cia. Maga Cristina
  Adreçat a nenes i nens de 6 a 12 anys
  Si veniu, descobrireu el món màgic de la Cristina.

Dates de les inscripcions telemàtiques. Preneu nota!

El dimarts 15 de desembre, a les 18 h, podreu fer les reserves de les vostres entrades pels espectacles programats des del dimarts 22 fins al diumenge 27 de desembre en l'enllaç que trobareu en aquest web municipal.

El dilluns 21 de desembre, també a les 18:00 h, obrirem el període d'inscripció per les activitats del dilluns 28 de desembre fins al diumenge 3 de gener

I el dilluns 28 de desembre, a les 18:00 h, obrirem el període d'inscripció pel dilluns 4 de gener fins al dijous 7 de gener.

 

Celebració saludable, amb mesures de seguretat
A causa de l'estat d'excepcionalitat que estem vivint per les mesures preses per la prevenció i contenció del coronavirus, des de l'Ajuntament d'Abrera hem posat totes les energies per poder oferir aquest Nadal activitats i espectacles prenent mesures higiènic-sanitàries excepcionals. És obligatori l'ús de mascareta, rentat de mans amb gel hidroalcohòlic i respectar les entrades i sortides esgraonades. La realització o anul·lació d'activitats està subjecte a la normativa Covid-19.

Segons explica el nostre alcalde, "Serà un esdeveniment diferent, però ple de màgia i il·lusió.... Amb una organització que porta temps treballant que permetrà als més petits i les més petites de la casa, segmentats per horaris, amb separació entre cadires, separació entre espectacles per ventilar i netejar, l'ús de mascaretes, és compatible poder sortir amb activitats d'oci per a la ciutadania perquè aquest Nadal més que mai és important que la canalla tingui un espai de retrobament on poder compartir la il·lusió, jugar i expressar-se. Per això de ben segur serà un espai il·lusionant, que s'omplirà de molta il·lusió i moltíssima activitat nadalenca".

 

Encesa de llums

El divendres 4 de desembre a les 18 hores vam donar el tret de sortida de les activitats nadalenques al nostre municipi amb la cinquena Encesa de Llums de Nadal d'Abrera. Enguany, l'encesa de l'enllumenat nadalenc va anar acompanyada d'un esdeveniment virtual, amenitzat per #Big Friday, que vam poder seguir a partir de les sis de la tarda pels nostre canal de youtube Ajuntament d'Abrera, el nostre perfil d'Instagram @activat_abrera i per Ràdio Abrera, al 107.9 de la FM i a radioabrera.cat.

L'activitat va comptar amb un emocionant compte enrere per l'encesa dels llums de Nadal i la col·laboració de l'alumnat de tercer de primària de les escoles d'Abrera, música, entrevistes, felicitacions nadalenques i moltes sorpreses més! No ho vas veure? Cap problema! Podeu veure el vídeo de l'encesa de llums fent clic aquí i a la part inferior d'aquesta pàgina. 

 

El nostre alcalde va agrair especialment "la col·laboració de tot l'alumnat de tercer de primària de les tres escoles abrerenques, l'escola Platón Sartí, l'Ernest Lluch i la Josefina Ibañez, perquè sense ells i elles aquesta encesa de llums no tindria la mateixa màgia. Crec que ho hem aconseguit d'una forma diferent, però amb un format  amb el que arribarem a totes les cases i que de ben segur sorprendrà i gaudireu d'aquesta nova encesa de llums de Nadal".

 

Tió de Nadal
El divendres, 11 de desembre, vam posar a disposició de la ciutadania la reserva d'entrades telemàtica mitjançant aquesta pàgina web per l'espectacle del Tió de Nadal, que tindrà lloc al Parc de Can Morral a partir de les 17 h el dilluns 21 de desembre. Les entrades es van exhaurir en poc temps. Moltes gràcies a totes i tots!
 

Aquest any amb les mesures excepcionals de  prevenció i contenció de la Covid-19, es modifica el format del Tió tradicional i tindrem un espectacle amb entrada esglaonada en les següents franges horàrires: 16:20 h, 16:30 h, 16:40 h i 16:50 h. També comptarem amb dos accessos al recinte: pel carrer d'Antonio Machado (ACCÉS A) i pel carrer d'Antoni Gaudí (ACCÉS B).

 

El nostre alcalde, Jesús Naharro ha assegurat que "afegint la distància de seguretat, i de forma estàtica, la gent podrà gaudir" i ha animat tothom a participar-hi. Així doncs, enguany, serà en format espectacle i tots els nens i nenes hauran d'animar i ajudar a fer cagar el tió des de les seves cadires. Un cop haguem aconseguit fer-lo cagar, hi haurà una sorpresa per cada nen i nena.

  

Entrada i sortida esglaonada

Les famílies poden reservar una entrada per cada infant amb un acompanyant. L'entrada i sortida serà esglaonada, i s'haurà d'escolllir una al fer la reserva per a cadascuna de les franges horàries establertes: 

 • Porta A: 16.20 h - 16.30 h - 16.40 h - 16.50 h. Carrer d'Antonio Machado
 • Porta B: 16.20 h - 16.30 h - 16.40 h - 16.50 h. Carrer d'Antoni Gaudí
  
Les famílies hauran d'assistir a l'acte a la franja horària i porta en que s'hagin inscrit i les les portes estaran senyalitzades al recinte.
Serà obligatori l'ús de mascareta, l'ús de gel hidroalcohòlic, i s'haurà de respectar la distància de seguretat entre persones de 2 m.

 

El nostre alcalde, Jesús Naharro, ha destacat que es tracta "d'un Nadal present a Abrera per il·lusionar a totes les famílies abrerenques, un Nadal per tothom on des de la prudència, la distància de seguretat, les mascaretes i la higiene de mans,hem programat una sèrie d'espectacles perquè sortim amb prudència però sobretot amb il·lusió per gaudir de l'espai públic abrerenc".

 

I per Cap d'Any...

Des de l'Ajuntament d'Abrera estem estudiant la dinamització de la darrera nit de l'any, en previsió que celebrem el Cap d'Any des dels nostres domicilis. Naharro ha apuntat que "evidentment no podrem dissenyar  dues macro festes com tenim cada any al municipi, sinó que haurem de fer una altra fórmula, i les nostres xarxes socials i Ràdio Abrera seran un bon recolzament per entrar a les nostres llars per acomiadar aquest any i donar la benvinguda al 2021".

 

Patges i Patgesses

Aquest Nadal, els nens i nenes podran entregar les seves cartes als patges i patgesses de Ses Majestats Els Reis Mags de l’Orient el diumenge 3 de gener al recinte de l'Escola Ernest Lluch d'Abrera  (pg. de l’Estació, 14) a partir de les 11.30 h. Per assistir a l'esdeveniment caldrà fer inscripció prèvia en aquest web municipal.

Les inscripcions seran obertes per a tothom, per a unitats familiars de màxim sis persones, que gaudiran de l'activitat en un itinerari de 20 minuts de durada. Des de la Regidoria de Cultura agraïm un any més la gran tasca realitzada per la Comissió de Patges i Patgesses Viu Viu d’Abrera.

 

Visita dels Reis Mags d'Orient 

La tarda del dimarts 5 de gener, Ses Majestats els Reis Mags d'Orient tornaran a portar la il·lusió a Abrera. Les famílies abrerenques podran veure als reis Melcior, Gaspar i Baltasar, acompanyats pel patge Viu-Viu i el seu seguici, al recinte de l'Escola Ernest Lluch  (pg. de l’Estació, 14) a partir de les cinc de la tarda. Per assistir a l'esdeveniment caldrà fer inscripció prèvia en aquest web municipal. Les inscripcions seran obertes per a tothom, per a unitats familiars de màxim sis persones, que gaudiran de l'activitat en un itinerari de 20 minuts de durada. Des de l’Ajuntament d'Abrera volem agrair un any més tot el el treball que està realitzant la Comissió de Reis i a la Comissió de Patges i Patgesses per portar la il·lusió a Abrera!

 

El nostre alcalde ha confirmat que estarà tot a punt per a la rebuda del Patge Viu Viu i Ses Majestats els Reis del'Orient: "hem parlat amb ells i amb els patges i patgesses, i tindrem un espai per saludar-los i donar les cartes al Patge Viu Viu en un espai màgic que ubicarem al pati de l'Ernest Lluch. Seran benvinguts, els hi donaré la clau de totes les llars abrerenques perquè puguin entrar amb il·lusió, amb regals i donar molta sort a tothom. Enguany de ben segur que la ciutadania abrerenca demanarà per la gent que més ho necessita i seran cartes plenes d'il·lusió i fetes amb molt entusiasme i carinyo".

 

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb el departament d'Infància, al mail infancia@abrera.cat, i amb el departament de cultura, al mail cultura@abrera.cat i al telèfon de l'Ajuntament T. 93 770 03 25 i T. 93 770 29 11.

Per Nadal, torna't a il·lusionar a Abrera!  El gaudirem amb cita prèvia! 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00