Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Policia Local d'Abrera

OFERTA PÚBLICA D'OCUPACIÓ

2/12/2020

L’Ajuntament d’Abrera inicia un procés de selecció per a la contractació de dos agents per la Policia Local

L’Ajuntament d’Abrera inicia un procés de selecció per a la contractació de dos agents per la Policia Local del municipi. El termini de presentació de sol·licituds s'iniciarà avui dimecres 2 de desembre i finalitzarà el dilluns 21 de desembre de 2020. Les funcions bàsiques a desenvolupar són les que puguin ser encomanades d’acord amb la Llei 16/1991, de 19 de juliol, de les policies locals.

Totes aquelles persones interessades a optar a l’oferta laboral hauran d’estar en possessió del Graduat/da en educació secundària, Graduat/da Escolar, tècnic/a corresponent a cicles formatius de grau mitjà, tècnic/a auxiliar corresponent
a formació professional de primer grau o un altre equivalent o superior, o estar en condicions d’obtenir-lo en el termini de presentació d’instàncies. Si es tracta d’un títol obtingut a l’estranger, cal disposar de la corresponent homologació del Ministeri d’Educació i Cultura.
D’altra banda, també han de tenir el nivell intermedi de català (B2) (anterior nivell intermedi B) de la Direcció
General de Política Lingüística o qualsevol altre reconegut oficialment, com a equivalent. 

 

Presentació de sol·licituds

Aquelles persones interessades a formar part del procés tenen temps per inscriure’s des del dimecres 2 de desembre i fins al dilluns 21 de desembre. Amb motiu de l’actual crisi sanitària de la Covid-19, des de l’Ajuntament  preguem a les persones interessades que formalitzin la seva sol·licitud utilitzant de forma prioritària i preferent els canals telemàtics habilitats a la seu electrònica, fent clic aquí
Per a aquells aspirants que necessitin presentar-ho de forma presencial en el registre general d'entrades de l'Ajuntament d'Abrera (Pl. de la Constitució, 1), cal demanar cita prèvia a través del telèfon 93 770 03 25. L'horari d’atenció és: matins de dilluns a divendres de 09:00 a 14:00 hores, i tardes de dimecres de 16:30 a 19:00 hores.

A més, podeu consultar les bases al taulell d’anuncis de l’Ajuntament a la secció d’Oferta d’Ocupació Pública d’aquesta pàgina web fent clic aquí i també l’aplicació gratuïta per a mòbils i tauletes de l’Ajuntament “Connecta’t Abrera”.

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  •  Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00