Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Ple Municipal, dijous 29 d'octubre de 2020

PLE MUNICIPAL

30/10/2020

El darrer Ple Municipal de l'Ajuntament d'Abrera dóna suport als treballadors i treballadores de Faurecia

En la sessió extraordinària del Ple Municipal, celebrada aquest dijous 29 d'octubre passat de forma telemàtica per les mesures de prevenció de la Covid-19, els grups municipals van manifestar el seu total suport als treballadors i treballadores de Faurecia Interior Systems.

 

L'empresa, que es dedica a la fabricació de recanvis per a automòbils, ha anunciat un ERO que afecta 160 empleats de la planta d'Abrera. El comitè d'empresa considera que l'ERO és una mesura desproporcionada i insta l'empresa a negociar una alternativa.

 

A la sessió plenària, l'alcalde, Jesús Naharro, va destacar que la proposta de l'ERO de l'empresa és una mala notícia pel nostre municipi i va obrir un torn de paraula, en el qual tots els grups municipals van manifestar el seu total suport als treballadors i treballadores de l'empresa.

 

En aquest sentit, des de l'Ajuntament hem ofert els espais municipals perquè els treballadors i treballadores puguin dur a terme les seves assemblees en condicions segures i puguin preparar la defensa dels seus drets. 

 

Comunicat del comitè

El comitè d'empresa de Faurecia ha manifestat en un comunicat el seu rebuig l’ERO plantejat per ’empresa, que el justifica per la no adjudicació del nou model de SEAT León i el futur tancament de Nissan. El comitè considera que aquesta mesura és desproporcionada i insta l’empresa a retirar l’expedient i a asseure’s a negociar per trobar una alternativa que garanteixi la màxima ocupació.

El comitè vetllarà perquè en aquest procés no es produeixin baixes traumàtiques i la plantilla no perdi condicions laborals i recorda que les treballadores i treballadors de Faurecia han demostrat sobradament el seu compromís amb l’empresa, com es va demostrar ara fa un any quan es va produir l’incendi a la planta d’Abrera i la plantilla es va bolcar de ple per tornar a posar en marxa l’activitat de la planta.

 

El comitè d’empresa de Faurecia ha convocat una vaga indefinida a partir del proper dimecres 18 de novembre. 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00