Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • càncer de mama
  • Ja us podeu apuntar a la xerrada telemàtica 'Aspectes psicosocials del càncer de mama', que es realitzarà el dilluns 19 d’octubre

SALUT

9/10/2020

Xerrada telemàtica 'Aspectes psicosocials del càncer de mama', el pròxim dilluns 19 d’octubre

La Regidoria de Salut i Benestar de l'Ajuntament d'Abrera organitza la xerrada “Aspectes psicosocials del càncer de mama”, que es realitzarà el pròxim dilluns 19 d’octubre, Dia Mundial contra el Càncer de Mama. La conferència, que serà telemàtica i s’emetrà per a plataforma webex de 19 a 20 h, anirà a càrrec de la psicòloga de l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC), Yolanda López. Si voleu assistir a la xerrada telemàtica, envieu un mail salut.publica@abrera.cat i us enviarran l'enllaç.

 

19 d'octubre. Dia Mundial contra el Càncer de Mama

L'objectiu d'aquesta celebració és conscienciar la població de la importància del diagnòstic precoç del càncer de mama per guanyar la lluita contra aquesta malaltia, que esdevé el tumor més freqüent en dones arreu del món.

La detecció precoç permet detectar el càncer de mama en una etapa molt inicial, quan encara no produeix molèsties i la possibilitat de curació és més alta. Per això, el Departament de Salut, d'acord amb les recomanacions de diversos organismes internacionals, convida les dones d’entre 50 a 69 anys a fer-se una mamografia cada 2 anys.

 

La prevenció és un altre element bàsic per reduir l’impacte de la malaltia. Malgrat que no se'n coneixen les causes exactes, el Codi Europeu contra el càncer recull un seguit de recomanacions per disminuir el risc de tenir un càncer de mama: mantenir un pes saludable i evitar l'obesitat -especialment després de la menopausa-, fer activitat física regularment, reduir el consum d'alcohol i practicar la lactància materna.

 

Per a més informació, contacteu amb la Regidoria de Salut i Benestar de l'Ajuntament d'Abrera, enviant un mail a l'adreça salutpublica@abrera.cat.

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00