Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Graella nova temporada 2020-21 de Ràdio Abrera
  • Serveis Informatius Ràdio Abrera Anabel Gómez i Óscar Navarro
  • Fórmula Matí Ràdio Abrera - Jordi Quintana

    + 4

  • La Música i Tu Ràdio Abrera - Gemma Vilallonga
  • El Top Ràdio Abrera - Jordi Bosquet
  • Ràdio Abrera
  • Banner app Radio Abrera

RÀDIO ABRERA

31/8/2020

Avui dilluns 31 d'agost arrenca la nova temporada 2020-2021 de Ràdio Abrera amb la millor música i tota la informació! Ràdio Abrera sempre al teu costat!

De dilluns a divendres, l’Óscar Navarro i l’Anabel Gómez portaran tota l’actualitat local i del Baix Llobregat Nord als diferents espais dels Serveis Informatius de Ràdio Abrera.

En primer lloc, a través dels Butlletins “Abrera Informació” cada hora, des de les vuit del matí i fins a les vuit del vespre tot just després dels butlletins de Catalunya Informació que oferim gràcies a la col·laboració amb la Xarxa Audiovisual Local fins les deu de la nit. 

 

Els caps de setmana i festius tindrem informació tant local com general. Cada hora, des de les vuit del matí fins les deu de la nit, connectem amb els butlletins de Catalunya Informació i a les dues us oferirem el "Resum de la Setmana", amb les notícies més destacades dels darrers set dies en forma de titulars.

 

A causa de la situació d'excepcionalitat que estem vivint els darrers mesos per la Covid-19, l'espai de "L'Entrevista del Dia" s'oferirà, de manera puntual, quan l'actualitat informativa marqui un tema rellevant, d'especial interès per la ciutadania d'Abrera, i calgui repassar-lo amb més profunditat. En aquests espais es comptarà amb les/els protagonistes que ens explicaran de primera mà el tema en qüestió. 

 

La programació informativa es completa amb la retransmissió en directe dels plens municipals de l’Ajuntament d’Abrera, l’emissió de l’informatiu comarcal “A 5 Bandes” els divendres a dos quarts de nou del vespre, i l’emissió de programes especials com ara el seguiment de jornades electorals, entre d'altres.

 

Els nostres programes

El dilluns 31 d'agost també donem el tret de sortida als principals programes de la graella de Ràdio Abrera, que s’emeten de dilluns a divendres: 

De vuit a una a "Fórmula Matí", Jordi Quintana condueix cinc hores de programa en directe amb una gran selecció musical en castellà i català, seguiment puntual de l’actualitat i sortejos.

D’una a quatre de la tarda es pot viure un migdia diferent amb Gemma Vilallonga i “La Música i Tu”, que combina els èxits d’ara i de sempre, amb espais d’oci i cultura, i la interacció amb els oients que poden fer les seves dedicatòries i peticions musicals. 

I de quatre a set de la tarda us oferirem, “El Top de Ràdio Abrera”, amb el repàs dels èxits que més sonen en el panorama del pop i el dance, nacional i internacional.

 

A partir del 21 de setembre, més!

D’altra banda, a partir del dilluns 21 de setembre la graella de la nova temporada de Ràdio Abrera s’ampliarà a partir de les set de la tarda i també les nits del caps de setmana amb els programes dels/les nostres col·laboradors/es.

 

En breu els informarem de tots els programes que podreu sentir en la sintonia de Ràdio Abrera, com sempre al 107.9 de la FM, a www.radioabrera.cat i a través de la nostra aplicació per a mòbils i tauletes. I també podeu sentir tots els programes emesos durant la temporada a la secció “A la carta” de la nostra web i la app. 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00