Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Escola Bressol Món Petit
 • Reobertura de l'Escola Bressol Municipal. Senyalització horitzontal de seguretat
 • Reobertura de l'Escola Bressol Municipal. Senyalització horitzontal de seguretat

  + 5

 • Escola Bressol Món Petit
 • Reobertura de l'Escola Bressol Municipal. Senyalització horitzontal de seguretat
 • Continuem treballant en l'adequació i millora dels nostres centres educatius. Escola Bressol Municipal Món Petit
 • Continuem treballant en l'adequació i millora dels nostres centres educatius. Escola Bressol Municipal Món Petit
 • Infància

EDUCACIÓ

30/7/2020

Encara hi ha places disponibles per inscriure els infants de 0 a 3 anys (P0, P1 i P2) a l'Escola Bressol Municipal Món Petit d'Abrera pel proper curs 2020-2021

Podeu contactar amb l'Escola Bressol Municipal Món Petit (c. Antoni Gaudí, 4) aquesta setmana als matins i a partir del pròxim dimarts 1 de setembre, per tal d'inscriure els infants als grups de P0, P1 i P2. Les famílies també poden contactar amb el centre per telèfon i correu electrònic:

 

Adaptació a les noves mesures de seguretat

Amb l'inici de l'Estat d'Alarma per la prevenció i contenció del coronavirus i amb l'ordre de tancament de l'escola bressol municipal, una de les mesures que vam prendre des de l'Ajuntament va ser la paralització dels rebuts “quota d'escolaritat, permanències, menjador i berenar" fins al restabliment del servei.

El  dimecres 17 de juny, seguint les directrius de la Fase 2 de la desescalada i amb la finalitat de facilitar la conciliació familiar,  vam reobrir l'Escola Bressol Municipal Món Petit, després de realitzar un sondeig entre les famílies usuàries per conèixer les seves necessitats. Finalment, es va estimar que, per donar resposta a les necessitats de les famílies, s'ofereix el servei de matí i servei de menjador en horari de 9 h a 15 h.

Les mesures sanitàries ens van obligar a un funcionament força diferent de l’habitual. Així doncs, vam informar les famílies de totes les mesures higiènic-sanitàries necessàries per oferir el servei d'una manera segura i acurada per a tothom. Vam delimitar espais de seguretat amb senyalització a terra, a les entrades del centre, per regular les entrades i sortides i a l'espai del jardí.

Tot i el tancament dels centres educatius els darrers mesos, des de l'Ajuntament d'Abrera vam continuar treballant en l'adequació i millora dels centres educatius d'Abrera com l'Escola Bressol Municipal Món Petit. Així, vam instal·lar un sistema d’extinció automàtic d’incendis a la cuina del centre. Vam substituir les portes de 8 aules i també vam realitzar tasques de manteniment del jardí.

 

Apostem per l'educació
Dins la ferma aposta per l’educació que fem des de l’Ajuntament d’Abrera es troba l’Escola Bressol Municipal Món Petit per a la primera infància, és a dir, per les edats d’entre 0 a 3 anys, tot facilitant la conciliació familiar i laboral; així com l’acompanyament integral en el creixement en els primers moments de la vida dels nens i nenes que esdevindran el futur del nostre municipi.

 

A l’Escola Bressol Municipal Món Petit la defineix la seva familiaritat. És una escola que fomenta la relació família-escola a partir del contacte diari amb les entrades relaxades. Es busca el benestar de l’infant per a fomentar la seva autonomia personal tot respectant la seva llibertat, espontaneïtat, drets, capacitats, emocions i necessitats.

 

Es treballa amb el joc lliure i ordenat en un ambient afectiu. Els infants reben atenció individualitzada des de la diversitat. Parlem d’una pedagogia basada en valors com l’amor, la comprensió, la tendresa, l’amistat i compartir.

 

Consulteu tota la informació sobre la prevenció i contenció del coronavirus a Abrera fent clic aquí

Us informem de tota l'actualitat. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

Canals Comunicació Ajuntament d'Abrera faldó notícies.jpg


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00