Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Engeguem una campanya de civisme a favor del descans del veïnat
 • Engeguem una campanya de civisme a favor del descans del veïnat
 • Engeguem una campanya de civisme a favor del descans del veïnat

  + 3

 • Flyer campanya civisme soroll 2
 • Flyer campanya civisme soroll 1
 • Siguem cívics! Aquest estiu, respectem el descans dels nostres veïns i veïnes durant la nit

CIVISME

29/7/2020

Per segon any consecutiu aquest estiu l'Ajuntament d'Abrera torna a engegar una campanya de civisme per afavorir el descans dels veïns i veïnes durant la nit

A les nits d'estiu, els espais públics com parcs i places apleguen un bon nombre de veïnes i veïns. Amb l'objectiu de reduir els sorolls nocturns en aquests espais, des de l'Ajuntament d'Abrera s'ha endegat un estiu més una campanya de civisme municipal per sensibilitzar la ciutadania en el respecte al descans del veïnat.

Amb els missatges "Abaixa el soroll, puja el civisme", "A Abrera respectem el descans. Abaixa el volum" i "Respecta el descans del veïnat", convidem la ciutadania a gaudir dels nostres espais públics amb un volum adequat, compatible amb el descans.

 

Així, l'objectiu de la campanya és que es pugui compaginar, de una manera natural, el descans de les persones que volen descansar a les nits i que han de matinar al dia següent, amb aquelles persones que volen gaudir dels espais públics a la nit, amb total respecte i civisme. El nostre alcalde, Jesús Naharro destaca que “s’ha de ser capaç de conviure i poder gaudir de l’espai públic amb civisme, amb un sentiment de convivència i de respecte". A més, ha afegit, "enguany aquesta campanya anirà complementada amb les incorporacions de nous agents de la Policia Local "que reforçaran dins les seves tasques  aquest servei perquè les nits abrerenques siguin nits tranquil·les i perquè tothom pugui gaudir del temps lliure però també del descans”.   Escolteu les declaracions de l’alcalde a la part inferior d’aquesta pàgina.

 

La campanya de comunicació posa èmfasi en els parcs del municipi amb més afluència de veïnes i veïns durant les nits d’estiu, especialment a partir de les deu de la nit:

Al carrer, terrasses, places i espais públics

 • Moderem el nostre to de veu en converses amb amics, amigues i familiars, sense cridar. Així afavorirem el descans dels nostres veïns i les nostres veïnes.
 • Escoltem música amb un volum respectuós


En cotxe o moto     

 • Respectem la velocitat permesa i evitem les acceleracions innecessàries i les frenades brusques. Aquestes poden provocar accidents i generen contaminació acústica.
 • Si no és imprescindible, evitem fer sonar el clàxon. Fem funcionar els equips de música amb un volum adequat i amb les finestres del vehicle tancades.

 

A casa    
Tinguem una actitud responsable evitant el volum excessiu de ràdios i televisors, així com sorolls innecessaris. D'aquesta manera millorarem la qualitat de vida dels nostres veïns i les nostres veïnes.
 


Engeguem una campanya de civisme a favor del descans del veïnat

 

Engeguem una campanya de civisme a favor del descans del veïnat

 

Engeguem una campanya de civisme a favor del descans del veïnat

 

Entre totes i tots millorem Abrera! "Abaixa el soroll, puja el civisme”.

 

 

 

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

Canals Comunicació Ajuntament d'Abrera faldó notícies.jpg


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00