Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Fem difusió del Projecte de Reutilització de Llibres de text i lectures de l'Institut Voltrera del nostre municipi
  • Cartell del IV Concurs de Relats "Imagina Abrera"

CULTURA

20/7/2020

El proper dijous 23 de juliol es lliuraran els premis a les guanyadores del concurs de relats Imagina Abrera en un acte privat

Amb la situació anòmala generada a causa de la pandèmia sanitària per la Covid-1,9 el IV concurs de relats «Imagina Abrera» va veure alterat el seu calendari, ampliant fins al 23 d’abril la data d’entrega dels originals. Després de deliberar, el jurat del concurs ha fallat el veredicte.

 

L’entrega de premis es durà a terme el pròxim dijous 23 de juliol de 2020, en un acte privat al saló de plens de l'Ajuntament d’Abrera a les 19:00 h, amb la presència de les autoritats, del jurat i de les guanyadores, que llegiran fragments de les seves obres.

 

El jurat del concurs literari ha decidit atorgar premis a dos dels quatre relats presentats, quedant, per tant, desert un dels tres premis convocats:

  • El primer premi, consistent en un lot de llibres valorat en 150€, ha quedat desert en no trobar el jurat mèrits suficients en cap dels relats presentats.
  • El segon premi, un lot de llibres valorat en 100€, se l’endú el relat “Un poble tan proper”, original de l’abrerenca Maria José Orobitg i Dellà, que el va presentar amb el pseudònim Sterna paradisaea. Llegiu el relat fent clic aquí.
  • Finalment, el tercer premi de l’«Imagina Abrera» 2020 és pel relat “La dama del espejo”, d’Eva María Baos Ruiz, abrerenca que el va presentar sota el pseudònim d’Alhanna. Baos Ruíz obté un lot de llibres valorat en 50€. Llegiu el relat fent clic aquí.

 

Els lots de llibres seran de la Librería y Papelería Abrera, ubicada a la Rambla del Torrentet del municipi.

 

El jurat del concurs de relats breus de Sant Jordi Imagina Abrera! està format Lucia per Di Candia, llibretera; José Luis García Herrera, poeta, i Gerard Bidegain, dramaturg i tècnic de Patrimoni Cultural i Memòria Històrica i adjunt a Cultura de l’Ajuntament d’Abrera.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00