Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • La Biblioteca Josep Roca i Bros ens presenta la nova edició del concurs ‘Llegir té Premi’!
 • Etapa de represa a la nostra biblioteca municipal
 • Horari d'estiu 2020 de la Biblioteca Josep Roca i Bros

  + 1

 • La biblioteca Josep Roca i Bros presenta l'activitat 'Llegir té premi 2020

PATRIMONI CULTURAL

8/7/2020

La Biblioteca Josep Roca i Bros engega l'etapa de represa amb diferents mesures de prevenció, nous horaris d'estiu i presenta l'activitat 'Llegir té premi'
A partir de demà dijous 9 de juliol la Biblioteca Josep Roca i Bros d'Abrera permetrà accedir de nou a la col·lecció de documents en préstec, però les usuàries i els usuaris hauran de tenir especial cura a l'hora de dirigir-se a aquests documents, ja que tot el que toquin i agafin haurà d'estar dos dies en estat de quarantena. Tot i aquesta mesura, els diaris i les revistes encara estan restringides, però es podrà demanar al taulell. 
 
També s'elimina la cita prèvia per préstec, però es conserva aquest sistema per fer ús del servei d'Internet i de la Sala d'Estudi.
 
D'altra banda, a partir del proper dilluns 13 de juliol, el servei de préstec bibliotecari també es reprendrà. La Sala Infantil, encara que segueix tancada, es podrà fer ús del servei de préstec demanant els documents sol·licitats al personal de l'equipament.

 

Per a més informació sobre la nova etapa de represa de la Biblioteca Josep Roca i Bros d'Abrera, podeu contactar per email amb l'adreça biblio@abrera.cat, per telèfon al T. 93 770 08 81 i per les xarxes socials. També podeu consultar el catàleg de la xarxa de Biblioteques Municipals al web biblioabrera.cat.

 

Nou horari d'estiu!

Durant l'estiu la nostra Biblioteca Josep Roca i Bros obrirà en el seu nou horari d'atenció al públic:

 • Dilluns, dimecres i dijous de 16 a 20 h i dimarts i divendres de 10 a 13.30 h.
 • Vacances del dilluns 3 fins al divendres 14 d'agost (romandrà tancada).

  

Llegir té Premi!

Us agrada llegir? Voleu deixar volar la vostra imaginació a través de la lectura? Doncs ara, a més, podeu aconseguir magnífics regals! Us expliquem a continuació com ho podeu aconseguir i en què consisteix el concurs ‘Llegir té Premi’. No t’ho perdis! Per segon any consecutiu la nostra biblioteca municipal participa en la iniciativa, en aquesta ocasió amb una edició d'estiu, impulsada per la Xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya, de la que forma part la nostra Biblioteca Josep Roca i Bros d’Abrera.  Aquesta activitat està dirigida a lectors de 8 a 16 anys. 

 

El o la participant tria lectura entre més de 600 propostes en català, castellà i anglès. Alguns dels títols seleccionats es troben disponibles per llegir a la mateixa plataforma o pot trobar-les a l’eBiblioCat, el servei de préstec digital de les biblioteques públiques de Catalunya. Després de fer la lectura, responen una sèrie de preguntes sobre el que han llegit. Amb els encerts, aconsegueixen punts que els permeten pujar de nivell, desbloquejar peces de l’avatar, guanyar medalles digitals i pujar en els rànquings per optar a més premis. Com més títols llegits i respostes encertades, més punts se sumen al compte del lector/a i de l’equip i s’escala en el rànquing del concurs.


Es pot participar en el concurs fins al diumenge 13 de setembre i els i les participants podran llegir de manera individual o a través d’equips (clubs de lectura) que ells mateixos creïn, les lectures seleccionades i optar a guanyar diferents premis. El concurs té dues categories: de 8 a 11 anys i de 12 a 16 anys. 

 

Els premis seran lliurats en un acte públic organitzat per la Generalitat de Catalunya i són els següents:

 • Tots els participants poden guanyar punts, peces per l’avatar i medalles virtuals. Els 100 primers del rànquing de cada categoria s’enduran un diploma acreditatiu.
 • Els primers de cada categoria s’enduran un iPad.
 • Els segons i tercers de cada categoria s’enduran un smartwatch o polsera d’activitat FitBit.
 • Els equips guanyadors i els quarts i cinques de cada categoria s’enduran un lot de llibres.


En el moment de registrar-se com a participants, els i les lectores i lectors abrerencs han d'indicar la Biblioteca Josep Roca i Bros com la seva biblioteca pública de referència, d'aquesta manera des de la mateixa biblioteca podrem fer un seguiment de l'evolució dels nostres usuaris.

 

Podeu consultar tota la informació sobre aquesta nova edició del concurs ‘Llegir té premi’ al web de la Biblioteca Josep Roca i Bros (fent clic aquí) i al web de Llegir té Premi (clicant aquí).

Canals Comunicació Ajuntament d'Abrera faldó notícies.jpg


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00