Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Portes Obertes virtuals Ràdio Abrera 29-06-20
 • Ràdio Abrera Història 01
 • Ràdio Abrera Història 03

  + 33

 • Ràdio Abrera Història 02
 • Ràdio Abrera Història 04
 • Visita obres radio 1
 • inauguració ràdio abrera
 • inauguració ràdio abrera
 • inauguració ràdio abrera
 • Obres radio abrera abril 1
 • Serveis Informatius Ràdio Abrera Óscar Navarro i Anabel Gómez
 • Fórmula Matí Ràdio Abrera Jordi Quintana
 • El Top Ràdio Abrera Jordi Bosquet
 • Fórmula Migdia Ràdio Abrera
 • Fórmula Estiu Ràdio Abrera
 • Logo Formula Ra web
 • Programa Especial Mostra Festiva d'Abrera 269-06-20
 • Programa Especial Mostra Festiva d'Abrera 26-06-20  00 (15)
 • Programa Especial Mostra Festiva d'Abrera 26-06-20  00 (13)
 • Programa Especial Mostra Festiva d'Abrera 26-06-20  00 (12)
 • Programa Especial Mostra Festiva d'Abrera 26-06-20  00 (7)
 • Programa Especial Mostra Festiva d'Abrera 26-06-20  06
 • Programa Especial Mostra Festiva d'Abrera 26-06-20  00 (2)
 • Programa Especial Mostra Festiva d'Abrera 26-06-20  00 (6)
 • Programa Especial Mostra Festiva d'Abrera 26-06-20  00 (11)
 • Programa Especial Mostra Festiva d'Abrera 26-06-20  00 (5)
 • Programa Especial Mostra Festiva d'Abrera 26-06-20  00 (9)
 • Programa Especial Mostra Festiva d'Abrera 26-06-20  00 (4)
 • Programa Especial Mostra Festiva d'Abrera 26-06-20  00 (1)
 • Programa Especial Mostra Festiva d'Abrera 26-06-20  04
 • Programa Especial Mostra Festiva d'Abrera 26-06-20  05
 • Programa Especial Mostra Festiva d'Abrera 26-06-20  02
 • Programa Especial Mostra Festiva d'Abrera 26-06-20  03
 • Programa Especial Mostra Festiva d'Abrera 26-06-20  00 (10)
 • Programa Especial Mostra Festiva d'Abrera 26-06-20  00 (8)
 • Programa Especial Mostra Festiva d'Abrera 26-06-20  00 (3)

RÀDIO ABRERA

29/6/2020

Et convidem a les nostres portes obertes virtuals a través de l'Instagram @abrerainfo i a veure el vídeo del 35è aniversari de Ràdio Abrera al Youtube de l'Ajuntament!

A Ràdio Abrera, des que vam inaugurar els nostres estudis al carrer Casamada 14, cada any per Festa Major organitzem les nostres jornades de portes obertes a les que ens trobem amb la nostra audiència i compartim amb ella les seves experiències entorn la ràdio. Enguany, l'excepcionalitat provocada per la crisi sanitària de la Covid-19, no ens permet celebrar aquestes portes obertes com les coneixem però volem que pogueu visitr els nostres etudis d'una forma virtual. Per això, avui dilluns 29 de juny, a les 11h del matí a través de l’Instagram del Departament de Comunicació de l'Ajuntament d'Abrera al perfil @abrerainfo, podreu veure Ràdio Abrera per dins. No t'ho perdis!

 

Portes Obertes virtuals Ràdio Abrera 29-06-20.jpg

 

Recordem que també dins els actes de la Festa d'Abrera 2020 divendres 26 de juny, va tenir lloc, la presentació de la mostra amb un programa especial de Ràdio Abrera, que es va emetre en directe des de la Casa de Cultura, de les 17 h a les 19 h, amb entrevistes a les entitats abrerenques, al nostre alcalde, Jesús Naharro, i a regidors i regidores de l'Ajuntament. Si us vau perdre el programa, o si el voleu tornar a sentir, podeu fer-lo a la programació "A la carta" de Ràdio Abrera  clic fent aquí. Trobareu tota la informació del programa fent clic aquí.

 

Programa Especial Mostra Festiva d'Abrera 26-06-20  04.jpeg

 

Ràdio Abrera: 35 anys d'història 

El 29 de juny és sense dubte una data assenyalada al calendari abrerenc.... ja sabeu, per Sant Pere, festa a Abrera!!! Però també és una data important per a la família de Ràdio Abrera ja que el 29 de juny de fa 35 anys un grup de joves abrerencs amb inquietuds i ganes de fer coses va plantejar a l’Ajuntament la idea de muntar una emissora municipal de ràdio. Per això hem elaborat un vídeo repassant aquests 35 anys d'història que trobareu al canal de Youtube de l'Ajuntament d'Abrera fent clic aquí.

Va ser durant la Festa Major de l’any 1985 quan van sortir a les ones les primeres emissions de Ràdio Abrera. Primer amb un programa pilot, després amb emissions el cap de setmana, i mica en mica es van anar ampliant les hores d’emissió: amb informació local i comarcal, i programes temàtics i musicals, que van posar les bases del que ara és Ràdio Abrera.

Als seus inicis, els estudis de Ràdio Abrera es van situar a les antigues Escoles Velles, l'actual Hotel d’Entitats. L’any 1992 es van traslladar a la segona planta de l’antic Ajuntament, que actualment acull el Servei d'Acció Social. I el 29 de juny de 2017 va estrenar les actuals instal·lacions al carrer de Casamada 14, en una ferma aposta de l'Ajuntament per la comunicació en general i per Ràdio Abrera en particular.

A Ràdio Abrera, des dels inicis, marquem la diferència, i intentem dia a dia oferir una programació de qualitat, prioritzant la informació local, complementada amb informació de caire comarcal i general... sempre acompanyada de la millor música, d’estils molt variats. Som font d'informació i també d'entreteniment a través dels diferents programes de la nostra graella. Una graella que fem possible tant el personal propi de l’emissora, com els nostres col·laboradors, que sempre han estat una peça clau a Ràdio Abrera, amb una tasca totalment desinteressada, oferint el seu temps i talent, i a l'hora, imprescindible. Des dels inicis han estat centenars les persones que han passat per l'emissora: directors i directores, treballadors i treballadores, col·laboradors i col·laboradores... algunes durant mesos, d’altres durant anys, algunes des dels seus inicis i, malauradament, algunes que ens han deixat per sempre i que, sense dubte, formen part de la història Ràdio Abrera. I hem estat trampolí per a molts ells que han donat el salt a d'altres grans emissores del panorama nacional.

Des de Ràdio Abrera som l'altaveu del que passa al municipi, del que fan les entitats locals, de les propostes en les que col·laborem amb els centres educatius i els diferents serveis municipals... tot perquè els veïns i veïnes estiguin al dia de tot allò que passa al seu entorn.

Ens apassiona fer ràdio, i desitgem que aquestes ganes, il·lusió i dedicació us arribin a totes i tots vosaltres... Esperem retrobar-nos tots plegats molt aviat, que ens podeu visitar a Ràdio Abrera, i que celebrem junts aquests 35 anys d'història! El vostre suport ens impulsa per seguir fent, de Ràdio Abrera, una ràdio de referència al Baix Llobregat Nord.

 

Programació d'estiu a partir del 30 de juny

I us recordem que demà dimarts 30 de juny a Ràdio Abrera arrenquem la nostra programació d’estiu amb una primera graella que estarà vigent des d'avui 30 de juny fins el diumenge 26 de juliol. A causa de la crisi sanitària del coronavirus, durant els darrers tres mesos a Ràdio Abrera en hem vist obligats a alterar la nostra programació habitual, donant prioritat als continguts informatius i a la difusió de les mesures adoptades per evitar la propagació de la Covid-19.

Amb l'etapa de represa, la nova normalitat també arriba a Ràdio Abrera. Continuarem prioritzt la informació, i per això, la principal novetat de la nostra programació d'estiu és que torna a antena el programa  “Fórmula Matí”. De dilluns a divendres de 8h a 13h Jordi Quintana torna acompanyar-nos amb cinc hores de música en espanyol i català, i posant-nos al dia de tot el que passa arreu amb el seguiment puntual de l’actualitat.

 

Fórmula Matí Ràdio Abrera Jordi Quintana

 

De 13h a 16h us oferim la nostra “Fórmula Migdia” amb tres hores de música non-stop amb les novetats i els clàssics de sempre.

 

Fórmula Migdia Ràdio Abrera

 

De 16h a 19h Jordi Bosquet continua al capdavant de “El Top” amb el repàs dels temes que més sonen al panorama musical nacional i internacional i els seus “flashbacks”.

 

El Top Ràdio Abrera Jordi Bosquet

 

I de 19h a 21h la millor selecció de música non-stop a la trobareu a la nostra “Fórmula Estiu”.

 

Fórmula Estiu Ràdio Abrera

 

 

Graella Ràdio Abrera Juliol 2020.jpg

 

Els nostres col·laboradors de l'estiu

Dilluns i dimarts de 21h a 22h continua a la nostra graella el “Cocodril Club” amb Albert Malla, això sí, amb nou horari, i de 22h a 23h podrem gaudir de les sessions de "Szona DJ", els dilluns amb Dj John C Brave i dimarts amb Gabi Merinno. Dimecres continua el “Jazz Club de Nit” de la mà de Miquel amb el nou horari d'estiu de 21h a 23h. Dijous de 21h a 22h Pitu Dos Santos i Marc de los Santos ens oferiran el seu “Ruta 66” i de 22h a 23h continua “Sonido Remember” amb la millor música màquina dels 90’s amb Dj Rufo.

“DSD Don’t Stop Dancing” passa durant l'estiu als divendres de 21h a 23h amb Antonio Castillo.

I els dissabtes de 22h a 23h podrem continuar gaudint del “Power FM Radio” amb Marcos Alonso.

A més, de dilluns a divendres de 23h a 00h tindrem l'"Hora 23", amb la millor selecció musical de tots els temps de diferents estils: dilluns chill-out, dimarts clàssics del rock, dimecres ritmes llatins, dijous música dels 80's i divendres música de l'estiu.

I com sempre, la resta d'hores, a les nits i durant el cap de setmana, la millor música non-stop amb la "Fórmula RA".

 

Tota la informació, també a l'estiu!

Tot això acompanyat, com sempre dels espais dels Serveis Informatius de Ràdio Abrera amb l'Óscar Navarro i l'Anabel Gómez: els butlletins “Abrera Informació” cada hora de dilluns a divendres de les vuit del matí a les vuit del vespres després dels butlletins horaris de Catalunya Informació i a les dues anirem recuperant “L’Entrevista del Dia”. I els caps de setmana i festius “L’Agenda” cada hora de les vuit del matí a les vuit del vespre, també després dels butlletins de Catalunya Informació, i a les dues el “Resum de la Setmana” amb les notícies més destacades en forma de titulars.

 

Serveis Informatius Ràdio Abrera Óscar Navarro i Anabel Gómez

 

Escoltan's!

Com sempre, tota la programació de Ràdio Abrera la podeu sintonitzar en directe al 107.9 de l’FM, a radioabrera.cat i també a l’aplicació gratuïta de Ràdio Abrera, o bé a la carta a la web i a l’app. I podeu consultar la nostra programació d'estiu a la nostra web, a la secció de “Programació”.

 

Canals Comunicació Ajuntament d'Abrera faldó notícies.jpg


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00