Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Programa Especial Mostra Festiva d'Abrera 26-06-20  04
 • Programa Especial Mostra Festiva d'Abrera 269-06-20
 • Programa Especial Mostra Festiva d'Abrera 26-06-20  00 (12)

  + 18

 • Programa Especial Mostra Festiva d'Abrera 26-06-20  00 (7)
 • Programa Especial Mostra Festiva d'Abrera 26-06-20  06
 • Programa Especial Mostra Festiva d'Abrera 26-06-20  00 (2)
 • Programa Especial Mostra Festiva d'Abrera 26-06-20  00 (6)
 • Programa Especial Mostra Festiva d'Abrera 26-06-20  00 (11)
 • Programa Especial Mostra Festiva d'Abrera 26-06-20  00 (5)
 • Programa Especial Mostra Festiva d'Abrera 26-06-20  00 (9)
 • Programa Especial Mostra Festiva d'Abrera 26-06-20  00 (3)
 • Programa Especial Mostra Festiva d'Abrera 26-06-20  00 (1)
 • Programa Especial Mostra Festiva d'Abrera 26-06-20  00 (4)
 • Programa Especial Mostra Festiva d'Abrera 26-06-20  00 (13)
 • Programa Especial Mostra Festiva d'Abrera 26-06-20  05
 • Programa Especial Mostra Festiva d'Abrera 26-06-20  02
 • Programa Especial Mostra Festiva d'Abrera 26-06-20  00 (15)
 • Programa Especial Mostra Festiva d'Abrera 26-06-20  03
 • Programa Especial Mostra Festiva d'Abrera 26-06-20  01
 • Programa Especial Mostra Festiva d'Abrera 26-06-20  00 (10)
 • Programa Especial Mostra Festiva d'Abrera 26-06-20  00 (8)

RÀDIO ABRERA

27/6/2020

Les entitats, grans protagonistes del programa especial de la Mostra Festiva d'Abrera. Te'l vas perdre o el vols tornar a sentir?

Les entitats són l'eix principal de l'àmbit cultural del municipi d'Abrer i per aquest motiu, enguany s'ha volgut homenatjar la gran tasca de les associacions abrerenques amb una exposició. La Casa de Cultura  acull la Mostra Festiva d'Abrera que podreu visitar fins al dissabte 11 de juliol de les 17:00h a les 20:00h

Ahir divendres 26 de juny, va tenir lloc, la presentació de la mostra amb un programa especial de Ràdio Abrera, que es va emetre en directe des de la Casa de Cultura, de les 17 h a les 19 h, amb entrevistes a les entitats abrerenques, a l'alcalde i regidors i regidores de l'Ajuntament. Va estar conduït per la director de Ràdio Abrera Anabel Gómez, i amb la col·laboració del tècnic de Patrimoni Cultural i Memòria Històrica de l'Ajuntament, Gerard Bidegain.

Si us vau perdre el programa, o si el voleu tornar a sentir, podeu fer-lo a la programació "A la carta" de Ràdio Abrera  clic fent aquí.o a la part inferior d'aquesta pàgina. També podeu veure un vídeo al Canal de Youtube de l'Ajuntament d'Abrera o fent clic aquí. 

Pels micròfons de Ràdio Abrera van passar Jesús Naharro, alcalde d'Abrera, Jesús Naharro, Francisco Sánchez, regidor de Cultura i Gent Gran, Montserrat Navarro, regidora d’Igualtat, Feminismes i LGTBIQ+ i Comunicació, Giulia Mirto, regidora d'Educació i Infància, Alfred Delgado, regidor de Joventut i Arantxa Galofré, regidora Patrimoni Cultural i Memòria Històrica. Així com els i les representants de les entitats Vive y Baila, La Xarxa d'espectacles, Pas a Pas, Amics de les Xapes d'Abrera, l'Associació Cultural i Folklòrica i la Coral Contrapunt. I també van tenir el seu espai la Colla de Diables Bram de Foc, Abrera Sardanista, l'Associació del Baix Llobregat Vikingos del 600 i les Juventudes Rocieras.

 

 

Portes obertes virtuals el dilluns 29 de juny

A Ràdio Abrera, des que vam inaugurar els nostres estudis al carrer Casamada 14, cada any per Festa Major organitzen les nostres jornades de portes obertes a les que ens trobem amb la nostra audiència i compartim amb ella les seves experiències entorn la ràdio. Enguany, l'excepcionalitat provocada per la crisi sanitària de la Covid-19, no ens permet celebrar aquestes portes obertes com les coneixem però volem que pogueu visitr els nostres etudis d'una forma virtual. Per això, el proper dilluns 29 de juny, a les 11h del matí a través de l’Instagram del Departament de Comunicació de l'Ajuntament d'Abrera al perfil @abrerainfo, podreu veure Ràdio Abrera per dins.

 

Portes Obertes virtuals Ràdio Abrera 29-06-20.jpg

 

Ràdio Abrera: 35 anys d'història 

El 29 de juny és sense dubte una data assenyalada al calendari abrerenc.... ja sabeu, per Sant Pere, festa a Abrera!!! Però també és una data important per a la família de Ràdio Abrera ja que el 29 de juny de fa 35 anys un grup de joves abrerencs amb inquietuds i ganes de fer coses va plantejar a l’Ajuntament la idea de muntar una emissora municipal de ràdio. Va ser durant la Festa Major de l’any 1985 quan van sortir a les ones les primeres emissions de Ràdio Abrera. Primer amb un programa pilot, després amb emissions el cap de setmana, i mica en mica es van anar ampliant les hores d’emissió: amb informació local i comarcal, i programes temàtics i musicals, que van posar les bases del que ara és Ràdio Abrera.

Als seus inicis, els estudis de Ràdio Abrera es van situar a les antigues Escoles Velles, l'actual Hotel d’Entitats. L’any 1992 es van traslladar a la segona planta de l’antic Ajuntament, que actualment acull el Servei d'Acció Social. I el 29 de juny de 2017 va estrenar les actuals instal·lacions al carrer de Casamada 14, en una ferma aposta de l'Ajuntament per la comunicació en general i per Ràdio Abrera en particular.

A Ràdio Abrera, des dels inicis, marquem la diferència, i intentem dia a dia oferir una programació de qualitat, prioritzant la informació local, complementada amb informació de caire comarcal i general... sempre acompanyada de la millor música, d’estils molt variats. Som font d'informació i també d'entreteniment a través dels diferents programes de la nostra graella. Una graella que fem possible tant el personal propi de l’emissora, com els nostres col·laboradors, que sempre han estat una peça clau a Ràdio Abrera, amb una tasca totalment desinteressada, oferint el seu temps i talent, i a l'hora, imprescindible. Des dels inicis han estat centenars les persones que han passat per l'emissora: directors i directores, treballadors i treballadores, col·laboradors i col·laboradores... algunes durant mesos, d’altres durant anys, algunes des dels seus inicis i, malauradament, algunes que ens han deixat per sempre i que, sense dubte, formen part de la història Ràdio Abrera. I hem estat trampolí per a molts ells que han donat el salt a d'altres grans emissores del panorama nacional.

Des de Ràdio Abrera som l'altaveu del que passa al municipi, del que fan les entitats locals, de les propostes en les que col·laborem amb els centres educatius i els diferents serveis municipals... tot perquè els veïns i veïnes estiguin al dia de tot allò que passa al seu entorn.

 

Ens apassiona fer ràdio, i desitgem que aquestes ganes, il·lusió i dedicació us arribin a totes i tots vosaltres... Esperem retrobar-nos tots plegats molt aviat, que ens podeu visitar a Ràdio Abrera, i que celebrem junts aquests 35 anys d'història! El vostre suport ens impulsa per seguir fent, de Ràdio Abrera, una ràdio de referència al Baix Llobregat Nord.

 

Aquest Sant Pere, Festa a Abrera!

 

Per una celebració saludable, prenem mesures de seguretat

 • Per les activitats presencials, recordem que l'ús de mascareta és obligatori.
 • Renteu-vos sovint les mans, amb aigua i sabó o solucions hidroalcohòliques. 
 • Al carrer, respecteu la distància física entre persones (1,5 metres).
 • No estan permeses les aglomeracions de gent.
 • Les reunions de familiars i/o amics s'han de continuar fent en grups reduïts.

 

Consulteu totes activitats al programa de la Festa d'Abrera fent clic aquí.

 

 

Consulteu totes les informacions referents a la crisi sanitària de la Covid-19 a Abrera fent clic aquí.

 

 

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00