Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Panell sort nadal 2017 formula mati
  • Serveis Informatius Ràdio Abrera Óscar Navarro i Anabel Gómez
  • El Top Ràdio Abrera Jordi Bosquet

    + 1

  • Fórmula Matí Ràdio Abrera Jordi Quintana

RÀDIO ABRERA

30/6/2020

A Ràdio Abrera encetem la nostra programació d'estiu! Com a gran novetat, torna a la nostra graella "Fórmula Matí" amb Jordi Quintana

Avui a Ràdio Abrera arrenquem la nostra programació d’estiu amb una primera graella que estarà vigent des d'avui 30 de juny fins el diumenge 26 de juliol. A causa de la crisi sanitària del coronavirus, durant els darrers tres mesos a Ràdio Abrera en hem vist obligats a alterar la nostra programació habitual, donant prioritat als continguts informatius i a la difusió de les mesures adoptades per evitar la propagació de la Covid-19.

Amb l'etapa de represa, la nova normalitat també arriba a Ràdio Abrera. Continuarem prioritzt la informació, i per això, la principal novetat de la nostra programació d'estiu és que torna a antena el programa  “Fórmula Matí”. De dilluns a divendres de 8h a 13h Jordi Quintana torna acompanyar-nos amb cinc hores de música en espanyol i català, i posant-nos al dia de tot el que passa arreu amb el seguiment puntual de l’actualitat.

De 13h a 16h us oferim la nostra “Fórmula Migdia” amb tres hores de música non-stop amb les novetats i els clàssics de sempre.

De 16h a 19h Jordi Bosquet continua al capdavant de “El Top” amb el repàs dels temes que més sonen al panorama musical nacional i internacional i els seus “flashbacks”.

I de 19h a 21h la millor selecció de música non-stop a la trobareu a la nostra “Fórmula Estiu”.

 

Graella Ràdio Abrera Juliol 2020.jpg

 

 

Els nostres col·laboradors de l'estiu

Dilluns i dimarts de 21h a 22h continua a la nostra graella el “Cocodril Club” amb Albert Malla, això sí, amb nou horari, i de 22h a 23h podrem gaudir de les sessions de "Szona DJ", els dilluns amb Dj John C Brave i dimarts amb Gabi Merinno. Dimecres continua el “Jazz Club de Nit” de la mà de Miquel amb el nou horari d'estiu de 21h a 23h. Dijous de 21h a 22h Pitu Dos Santos i Marc de los Santos ens oferiran el seu “Ruta 66” i de 22h a 23h continua “Sonido Remember” amb la millor música màquina dels 90’s amb Dj Rufo.

“DSD Don’t Stop Dancing” passa durant l'estiu als divendres de 21h a 23h amb Antonio Castillo.

I els dissabtes de 22h a 23h podrem continuar gaudint del “Power FM Radio” amb Marcos Alonso.

A més, de dilluns a divendres de 23h a 00h tindrem l'"Hora 23", amb la millor selecció musical de tots els temps de diferents estils: dilluns chill-out, dimarts clàssics del rock, dimecres ritmes llatins, dijous música dels 80's i divendres música de l'estiu.

I com sempre, la resta d'hores, a les nits i durant el cap de setmana, la millor música non-stop amb la "Fórmula RA".

 

Tota la informació, també a l'estiu!

Tot això acompanyat, com sempre dels espais dels Serveis Informatius de Ràdio Abrera amb l'Óscar Navarro i l'Anabel Gómez: els butlletins “Abrera Informació” cada hora de dilluns a divendres de les vuit del matí a les vuit del vespres després dels butlletins horaris de Catalunya Informació i a les dues anirem recuperant “L’Entrevista del Dia”. I els caps de setmana i festius “L’Agenda” cada hora de les vuit del matí a les vuit del vespre, també després dels butlletins de Catalunya Informació, i a les dues el “Resum de la Setmana” amb les notícies més destacades en forma de titulars.

 

Escoltan's!

Com sempre, tota la programació de Ràdio Abrera la podeu sintonitzar en directe al 107.9 de l’FM, a radioabrera.cat i també a l’aplicació gratuïta de Ràdio Abrera, o bé a la carta a la web i a l’app. I podeu consultar la nostra programació d'estiu a la nostra web, a la secció de “Programació”.

 

Canals Comunicació Ajuntament d'Abrera faldó notícies.jpg


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00