Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Piscina d'Estiu Municipal
  • Piscina Municipal d'Estiu d'Abrera. Temporada 2020
  • Piscina Municipal d'Estiu

ESPORTS

18/6/2020

Els veïns i veïnes d'Abrera ja poden fer la tramitació telemàtica pels abonaments de la temporada 2020 de la Piscina Municipal d'Estiu

Des d'avui dijous 18 de juny ja es poden sol·licitar els abonaments per la temporada 2020 de la Piscina Municipal d'Estiu d'Abrera. Des de l'Ajuntament d'Abrera està treballant per iniciar la temporada el proper diumenge 28 de juny de amb totes les mesures higiènic-sanitàries per la prevenció de la Covid-19.

Del 18 al 23 de juny, es podran inscriure persones i famílies empradonades a Abrera, i a partir del dimecres 24 de juny, les inscripcions seran obertes per a tothom. Les inscripcions es poden realitzar telemàticament, en l'enllaç que trobareu fent clic aquí i a part inferior d'aquesta pàgina.

Les persones que necessitin assessorament per fer la inscripció telemàtica, poden sol·licitar cita prèvia presencial al departament d'Esports, trucant al T. 93 770 51 00, de dilluns a divendres de les 8 h a les 20 h.

Els preus dels abonaments es mantenen respecte als de la temporada passada.  Consulteu-los fent clic aquí.

 

Mesures excepcionals per la prevenció de la Covid-19 

 

En l'entrevista setmanal a Ràdio Abrera, l'alcalde d'Abrera, Jesús Naharro, ha destacat que la temporada 2020 de la Piscina Municipal d'Estiu "serà diferent". Segons ha explicat Naharro, des del consistori abrerenc hem fet un "estudi per saber en tot moment l'aforament que tindrà la nostra piscina, perquè per damunt de tot està la seguretat dels usuaris i usuàries. De fet, tindrem l'entrada habitual al recinte i també estem fent una sortida nova per tal d'evitar creuaments. Segurament no es podran fer servir els vestidors com a mesura de prevenció i seguretat, però la gent que pugui accedir amb aquest aforament limitat tindrà totes les garanties per passar una molt bona estona en la nostra piscina municipal".

Altres mesures preses aquesta temporada per la prevenció del coronavirus a la Piscina Municipal d'Estiu són la desinfecció dos cops al dia de les piscines, l'obligatorietat de mantenir a la zona de gespa una distància de seguretat de 2 metres entre les tovalloles i la recomanació de portar mascareta en els desplaçaments pel recinte. La zona de pícnic romandrà tancada. Consulteu la normativa de la Piscina Municipal d'Estiu 2020 fent clic aquí o a la part inferior d'aquesta pàgina.

 

Consulteu tota la informació sobre la prevenció i contenció del coronavirus a Abrera fent clic aquí

Us informem de tota l'actualitat. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

Canals Comunicació Ajuntament d'Abrera faldó notícies.jpg


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00