Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • El nostre departament de Promoció Econòmica ha obert les inscripcions per a un nou curs d'ACTIC de nivell 1
  • El nostre departament de Promoció Econòmica ha obert les inscripcions per a un nou curs d'ACTIC de nivell 1

PROMOCIÓ ECONÒMICA

3/6/2020

El Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Abrera té oberta la inscripció per al nou curs d'ACTIC de nivell 1

El proper dimarts 16 de juny s'encetarà un nou curs d'ACTIC (Acreditació de Competències en Tecnologia de la Informació i de la Comunicació) de nivell 1. L'acció formativa es realitzarà els dimarts i dijous del 16 de juny al 16 de juliol de 2020 en horari de 16.30 h a 18.30 h en format telemàtic, a causa de les mesures de prevenció i contenció de la Covid-19.

 

Per a més informació i formalitzar les inscripcions, les persones interessades s’han d’adreçar al Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Abrera, trucant al T.93 770 01 02 de dilluns a divendres de 9 h a 14 h i les tardes de dimecres de 16.30 h a 19 h, o escriure un correu electrònic a l'adreça promocioeconomica@abrera.cat 

 

Un departament actiu

El Servei Local d’Ocupació d'Abrera ha mantingut la seva activitat durant el període de confinament per la Covid-19, tramitant noves altes i ajudant als nostres usuaris a la recerca activa de feina, de manera no presencial fent servir els mitjans al nostre abast, amb l’objectiu de facilitar la inserció laboral en un moment tan delicat. 

  

Troba l'oferta de feina que més s'adapti a les teves necessitats

  • Per a les persones que cerquen feina us recordem que podeu seguir consultant les ofertes al Xaloc (feu clic aquí).
  • En aquests moments hi ha necessitat urgent de contractar persones per a cobrir ocupacions relacionades amb l’atenció a les persones.
  • Us podreu inscriure en borses de treball creades pel SOC per cobrir l’emergència COVID 19 fent clic aquí.  https://feinaactiva.gencat.cat/web/guest/home

 

L'Agència per a la Innovació i el Coneixement del Baix Llobregat i L’Hospitalet, Innobaix, que fomenta la creació, la formació de noves persones emprenedores i promoció de la innovació en tots els sectors, amb la finalitat d’augmentar la competitivitat de les empreses a la zona, posa a la disposició de totes i tots els usuaris i usuàries el 'Seminari Web: Transformació digital per a pimes i comerços', dirigit a petites i mitjanes empreses i al comerç local. Per a més informació i formalitzar les inscripcions us podeu adreçar al web d'Innobaix, fent clic aquí.

 

 

D'altra banda, per a les persones que estan en situació de recerca de feina informen que el Servei Públic d’Ocupació (SOC) ha posat a disposició de la ciutadania un nou telèfon d’informació, el T. 900 800 046 on podreu dirigir les vostres consultes i fer els tràmits que normalment es realitzen des de les oficines de Treball de la Generalitat.

 

Consulteu totes les mesures preses per l'Ajuntament per fer la Covid-19 a Abrera (feu clic aquí).


Ets autònom/a? Consulteu els ajuts de diferents administracions (Feu clic aquí).

 

 

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

 

 Canals Comunicació Ajuntament d'Abrera faldó notícies.jpg

També directament al teu mòbil o tauleta a les aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS. 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00