Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • L’abrerenc Juan José Sánchez publica el seu tercer llibre ‘El secreto que el Gualdalquivir oculta’
  • L’abrerenc Juan José Sánchez publica el seu tercer llibre ‘El secreto que el Gualdalquivir oculta’

PATRIMONI CULTURAL I MEMÒRIA HISTÒRICA

21/5/2020

L’abrerenc Juan José Sánchez publica el seu tercer llibre amb el títol ‘El secreto que el Gualdalquivir oculta’

L’escriptor i veí d’Abrera ha publicat recentment el seu tercer llibre titulat ‘El secreto que el Guadalquivir culta’, una obra amena i commovedora que atrapa des de les primeres pàgines. A causa de la situació d’excepcionalitat que estem vivint per la crisi sanitària de la Covid-19, en aquesta ocasió no ha estat possible fer una presentació formal de la novel·la, però des de l’Ajuntament d'Abrera s'està treballant per poder oferir al veïns i veïnes d’Abrera aquesta presentació, un cop la situació millori.

 

‘El secreto que el Guadalquivir oculta’ narra la història de Lazar, un jove extravertit, adoptat des de que tenia tan sols unes setmanes de vida, que descobreix en el riu Guadalquivir un dels secrets millor guardats de Sevilla. Lazar indagarà sobre el seu passat fins trobar el seu origen, en un viatge emocionant i entendridor que tindrà la seva recompensa. 

 

Després de ‘La vida màgica de Celio’ i ‘Celio vence a sus fantasmas’, Sánchez sorprèn als seus lectors amb aquesta novel·la que parla “de l’amor, secrets, investigacions i la recerca de la pròpia identitat”. El mateix autor ha explicat en declaracions a les companyes i companys de Ràdio Abrera en una entrevista, que a l’hora d’escriure aquest llibre s’ha hagut de documentar molt: “ hi ha hagut molta investigació, he indagat totes les ciutats que apareixen i molts detalls”.

 

D’altra banda, aquesta història està basada en un fet real, una història que li va explicar una de les seves clientes de la perruqueria. I és que, Juan José compagina la seva passió per la literatura amb el seu ofici de perruquer; i reconeix que aquest últim li ha servit d’inspiració per escriure bona part dels seus relats: “el primer premi que vaig guanyar l’any passat en el III Concurs de relats ‘Imagina Abrera’, ‘El Enigma de Can Bros’, estava basat en infinitats d’anècdotes dels meus clients”.

 

Podeu trobar ‘El secreto que el Guadalquivir oculta’ a través dels portals d’internet (Amazon, La Casa del Libro...) i ,properament, estarà disponible a la Librería y Papelería Abrera i a les llibreries d’Olesa Liberator i Núria. Tot i que si el voleu “ràpid i dedicat” us podeu apropar a la perruqueria Juanjo.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00