Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Ofertes treball

OCUPACIÓ

6/5/2020

Consulteu les darreres ofertes de treball relacionades amb Serveis Essencials i d'altres qüestions relacionades amb l'àmbit laboral

Des del Servei d’ocupació de l’Ajuntament d’Abrera s'està recopilant totes les informacions que ens arriben relacionades amb l'àmbit laboral durant la situació d’emergència que estem vivim per la prevenció i contenció del coronavirus. Aquest departament continua actiu tramitant noves altes i ajudant als nostres usuaris a la recerca activa de feina, de manera no presencial fent servir els mitjans al nostre abast, amb l’objectiu de facilitar la inserció laboral en un moment tan delicat.

 

Actualment compta amb una nova oferta de treball:

  • Cuidadora interna per atendre a un matrimoni gran que viu a una urbanització.

La feina serà de dilluns a divendres i s'ha de dormir al domicili. La persona contractada s'encarregarà de la medicació de les persones que atendrà, així com l'alimentació, la higiene personal, manteniment de la casa i acompanyament a les activitats diàries.

Incorporació immediata.

Es valorarà positivament el disposar de carnet de conduir.

Salari a convenir.

 

Més ofertes de feina

  • Per a les persones que cerquen feina us recordem que podeu seguir consultant les ofertes al Xaloc (feu clic aquí).
  • En aquests moments hi ha necessitat urgent de contractar persones per a cobrir ocupacions relacionades amb l’atenció a les persones.
  • Us podreu inscriure en borses de treball creades pel SOC per cobrir l’emergència COVID 19 fent clic aquí.  https://feinaactiva.gencat.cat/web/guest/home

 

Per a més informació, contacteu amb el nostre Departament de Promoció Econòmica, al T. 93 770 01 02 i al mail promocioeconomica@abrera.cat.

 

D'altra banda, per a les persones que estan en situació de recerca de feina informen que el Servei Públic d’Ocupació (SOC) ha posat a disposició de la ciutadania un nou telèfon d’informació, el T. 900 800 046 on podreu dirigir les vostres consultes i fer els tràmits que normalment es realitzen des de les oficines de Treball de la Generalitat.

 

Consulteu totes les mesures preses per l'Ajuntament per fer la Covid-19 a Abrera (feu clic aquí).


Ets autònom/a? Consulteu els ajuts de diferents administracions (Feu clic aquí).

 

 

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

 

Canals Comunicació Ajuntament d'Abrera faldó notícies.jpg

 

També directament al teu mòbil o tauleta a les aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS. 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00