Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • entrevista radio
  • Entrevistaj alcalde Jesús Naharro Ràdio Abrera

ENTREVISTA

3/5/2020

Escolteu l'entrevista de Ràdio Abrera a l'Alcalde d'Abrera sobre les darreres dades i iniciatives entorn a la crisi sanitària de la COVID-19 al municipi

L'Alcalde d'Abrera, Jesús Naharro, ha repassat avui a Ràdio Abrera les darreres iniciatives i mesures que s'estan prenent i coordinant des de l'Ajuntament d'Abrera per evitar la propagació del coronavirus al municipi.

Respecte a les dades d'afectació de la Covid-19 al municipi, Naharro ha detallat que no s'han produït canvis respecte la setmana passada. En aquests sentit, hi ha comptabilitzats al nostre municipi un total de 91 casos positius confirmats i 13 víctimes mortals, i s'està a l'espera de rebre, per part de la Conselleria de Salut de la Generalitat, les dades de persones que han superat la malaltia. Del totalde casos positius, 31 estan registrats a la Residència Canigó, juntament amb 9 de les 13 víctimes mortals, i des de l'Ajuntament mantenim el contacte constant amb la direcció del centre i el CAP d'Abrera per fer-ne el seguiment de tots aquests casos i de les mesures de seguretat que s'han d'adoptar.

Naharro també ha parlat de les fases de la desescalada i l'afectació que aquesten tindran tant a la població com al teixit comercial, al qual hem de donar tot el nostre suport. Ha destacat, una vegada més, lo bé que ho estan fent els veïns i veïnes d'Abrera i, en especial, els nens i nenes. I de les mesures que s'estan adoptant des de l'Ajuntament en l'àmbit educatiu per facilitar material i connectivitat a Internet als i les alumnes d'Abrera, i de la reobertura, aquest dissabte, de la Deixalleria Municipal en el seu horari habitual.

A més, l'alcalde abrerenc ha fet una crida a la ciutadania perquè faci un consum responsable de la informació, fugint de les "fake news" (notícies falses) i consultant els nostres canals municipals d'Informació. Finalment, ha enviat una felicitació a totes les mares, coincidint que avui es commemora el Dia de la Mare, i també ha enviat un missatge d'agraïment a totes les treballadores i tots els treballadors que estan jugant un paper important en aquesta pandèmia i també a tota la ciutadania abrerenca.

 

Podeu escoltar l'entrevista completa a l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina o fent clic aquí.

 

Consulteu totes les informacions referents a la crisi sanitària de la Covid-19 a Abrera fent clic aquí.

 

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

 

 

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

 

 

Canals Comunicació Ajuntament d'Abrera faldó notícies.jpg


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00