Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Horaris per sortir al carrer, a passejar i fer esport a partir de demà dissabte 2 de maig
  • Horaris per sortir a passejar i fer esport a partir d'avui dissabte 2 de maig

DESCONFINAMENT

2/5/2020

Consulta els horaris per sortir a passejar i fer esport que estan vigents des d'avui dissabte 2 de maig

Des de l'Ajuntament d'Abrera es fa difusió dels nous horaris de desconfinament, publicats el divendres 1 de maig al Boletín Oficial del Estado (BOE). Els nous horaris de sortida al carrer per passejar i fer esport, estructurats en franges horàries, han entrat en vigor avui dissabte, 2 de maig de 2020. Aquestes mesures formen part del pla de desescalada de l'Estat d'Alarma, decretat per la prevenció i contenció del coronavirus.

A continuació detallem quines són les franges horàries per a municipis de més de 5.000 habitants, per tant, d'aplicació a Abrera.

 

PASSEJOS I PRÀCTICA ESPORTIVA

  • Les persones majors de 14 anys i menors de 70 podran sortir a passejar i fer esport a l'aire lliure una vegada al dia de 6 h a 10 h del matí i de 20 a 23 h de la nit.
  • Els passejos es poden fer acompanyats per una persona amb la qual es convinsqui i a una distància màxima d'1 km del domicili.
  • La pràctica esportiva serà individual i dins el municipi.

 

GENT GRAN (PERSONES A PARTIR DE 70 ANYS) I DEPENDENTS

  • La gent gran (veïnes i veïns majors de 70 anys) i les persones dependents, acompanyades d'un cuidador/a, podran sortir al carrer en dues franges horàries, de 10 h a 12 h idel matí i de 19 h a 20 h de la tarda, una vegada al dia, durant 1 hora i a una distància màxima d'1 km del domicili.

 

INFÀNCIA, MENORS DE 14 ANYS

  • Els nens i nenes podran sortir al carrer de les 12 h del migdia a les 19 h de la tarda, acompanyats d'1 persona adulta responsable del nucli familiar, una vegada al dia, durant 1 hora i a una distància màxima d'1 km del domicili.

 

A totes les sortides és necessari mantenir la distància mínima de seguretat entre persones (2 metres) i cal extremar les mesures higiènic-sanitàries, com rentar-se les mans en sortir i tornar a casa. Es recomana l'ús de mascaretes sempre que sigui possible i prendre's la temperatura abans de sortir de casa. Cal evitar els espais concorreguts i les aglomeracions, evitar fer parades o que aquestes siguin breus.

No estaran sotmeses a franges horàries les persones que, per raons mèdiques justificades, necessiten sortir en altres horaries o per raons de conciliació justificada per acompanyament de persones grans, menors o amb capacitats diverses.

Els municipis amb menys de 5.000 habitants no han d'aplicar les franges horàries. L'horari per les activitats és de les 6 h a les 23 h. 

No podran sortir al carrer les persones diagnosticades o amb simtomatologia compatible amb la COVID-19, com febre, tos i dificultat respiratòria. Les persones que convisquin amb persones diagnos ticades i amb símptomes. Tampoc podran sortir a carrer les persones residents en residències geriàtriques.

 

 

Horaris per sortir a passejar i fer esport a partir d'avui dissabte 2 de maig

 

 

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

 

Canals Comunicació Ajuntament d'Abrera faldó notícies.jpg

 

També directament al teu mòbil o tauleta a les aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00